Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak chlap má dneska narozeniny, takže doufám, že si donesu zítra pěknou "fotečku " jako dárek pro něj 😁 😁 😁 😁 a bude vše v pořádku
@Xanti Tak mám kontrolu za sebou. Příště už musím do rizikové poradny. Fotku jsem si vyžádala, ale asi budeme mít mimozemšťana ![]()
Jsem trdlo, zapomněla jsem tam přidat fotky
Ta tmavší je ze screeningu. To vypadá jako dítě, ale dnes tam byl mimozemšťan ![]()
@Lorelay.cz píše:🤣 🤣 🤣 Si mě pobavila… Krásný, gratuluji
Jsem trdlo, zapomněla jsem tam přidat fotkyTa tmavší je ze screeningu. To vypadá jako dítě, ale dnes tam byl mimozemšťan
Náš mrňousek se šíleně vrtěl, tak chvíli trvalo, než ho doktor zaměřil, ale byla sranda pozorovat, jak tam cvičí
![]()
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat, není tu nějaká maminka z Pardubic? Mám celé jedno plato femibionu, tak jestli by některá z vás měla zájem, ráda věnuji
Nestihla jsem jej dobrat v prvním trimestru ![]()
@Lorelay.cz @Oneilka holky pěkné fotky, gratuluji
Já musím ještě týden vydržet, 5.8. mám screening, už se nemůžu dočkat, ale už to vypadá líp, když si můžu říct, že jdu už příští týden
Jo jinak mi včera poprvé v životě nemocenská došla ten měsíc, takže vlastně 2×, a poslali mi ji až do konce července, jak ví, že budu doma ![]()
Ahoj holky, opouštím vás. I mé druhé těhotenství skončilo - nyní ZT 7+6. Po porodu mrtvého dítěte ve 32tt další bullshit. V pondělí revize. Na další těhotenství nemám ani pomyšlení. Hodně štěstí vám všem. Dneska jsem si matematicky vypočítala, že co potkalo mě, může potkat jednu ženu z cca 2700. No, někdo ty statistiky musí tvořit. ![]()
@Danuska89 To mě moc mrzí. Drž se. Držím palce ať to příště dobře dopadne. ![]()
@Danuska89 ach jo
drž se, posílám hodně sil a do budoucna hooodně moc štěstí ![]()