Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan Pravdou je, že třeba ani u nás by to nebylo tak nutný, protože dle utz bylo vše v pořádku, ale mít 12500 Kč za jednu pacientku není špatný no ne? Dr. mi tam říkala, že jsem ten den už čtvrtá.
@Lorelay.cz Je to tak no. Ale zase rozhodnout se nejít. No hlavně ať to máte v poradku ![]()
To naše mimi si pěkně vymýšlí.. Na začátku mi tvrdilo, že rozhodně nebude pít čaj s cukrem, teď nechce neslazený.. Od pátku má chuť na lasagne a sushi.. Dneska máme lasagne a hádejte, nechce..
Vsadím se, že když na zítra objednám sushi, omlátí mi to o hlavu, obrazně řečeno.. ![]()
@petra432 mám to podobně…mam na něco chuť a jakmile to dostanu tak se mi stane, že už na to chuť nemám… 🙈 🙈 🙈 🙈
@Janivajan no pojišťovna hradí ivf ale jen základy jinak jsem za něj dávala 40tis pro info
to je spíš výsměch že to neplatí když nějaký nemakačenka dostávají od státu ještě větší prachy
a komu to nedej bože nejde za to dá i sta tisice
nejdřív je dobře si ty informace zjistit než psát nesmysli.. Nezlob se, ale kdyby ses dostala do situace jako my co nemůžeme mít děti přirozeně mluvíš jinak ![]()
@Luuca10 vůbec ne, ještě teda doufám, že je po nás nikdo nebude chtít zítra při návratu. Na hranicích stálo jedno policejní auto (polské) a brali kamioňáka. Jinak tam nebyla ani noha
@Dysis1 Já myslím, že tak to @Janivajan myslela. Že se všude hlásá jak to pojišťovny hradí a přitom si za jediný pokus zaplatíš 40 tisíc. To myslela, že je výsměch.
@Lorelay.cz přesně..to mě štvalo, i když mi někdo neznalý řekl, však první 4pokusy ti hradí pojišťovna, jo jasně, hradila to tak, že jsme za 3 IVF vysypali 100 litrů..
@Luuca10 Je to hrozný. Kdyby aspoň první dva pokusy hradili celé a pak ty další dejme tomu takhle. To aby člověk prodal barák, aby mohl mít dítě. ![]()
@Lorelay.cz pokud se jen preklepla což jsem si chvilku také myslela tak to se samozřejmě omlouvám Janivajan ![]()
@Dysis1Jej. No asi jsem to teda špatně napsala
já jsem těhotná po pěti letech ivf
máme v tom asi 200 tis. Myslela jsem to tak, že právě všude hlásají, jak to pojišťovny plati, ale už nikde není napsáno, že platí jen základ, který je většině k hovnu
stejně jako nam
@Janivajan v pořádku
já jsem měla přehnanou reakci
a omlouvam se ti.. Mělo mě napadnout že si to určitě nemyslela zle
překlep je hajzlik
![]()
@Dysis1 V pohodě
nejlepší bylo, když jsme říkali manželovým rodičům, že musíme šetřit, abychom měli na umělé a tchýně mi vmetla do obličeje, co to placam, že to snad platí pojistovna
takovým lidem to snad ani nemá cenu vysvětlovat ![]()
@Janivajan ještě že to máme za sebou když jsem to vysvětlovala všem zvlášť tak jsem z toho byla víc unavena než z celého ivf
a pak ty otázky tak co už si dělala test a co už se povedlo proboha
ket jsem nikomu neřekla svedla jsem ti i na coronu a měla jsem svatý pokoj a konečně jsem si to užila sama ![]()