TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
27.7.20 11:50

@Janivajan Pravdou je, že třeba ani u nás by to nebylo tak nutný, protože dle utz bylo vše v pořádku, ale mít 12500 Kč za jednu pacientku není špatný no ne? Dr. mi tam říkala, že jsem ten den už čtvrtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
27.7.20 11:57

@Lorelay.cz Je to tak no. Ale zase rozhodnout se nejít. No hlavně ať to máte v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.7.20 12:49

To naše mimi si pěkně vymýšlí.. Na začátku mi tvrdilo, že rozhodně nebude pít čaj s cukrem, teď nechce neslazený.. Od pátku má chuť na lasagne a sushi.. Dneska máme lasagne a hádejte, nechce.. :P Vsadím se, že když na zítra objednám sushi, omlátí mi to o hlavu, obrazně řečeno.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
27.7.20 13:31

@petra432 mám to podobně…mam na něco chuť a jakmile to dostanu tak se mi stane, že už na to chuť nemám… 🙈 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.7.20 15:22

@Janivajan no pojišťovna hradí ivf ale jen základy jinak jsem za něj dávala 40tis pro info :lol: to je spíš výsměch že to neplatí když nějaký nemakačenka dostávají od státu ještě větší prachy :lol: a komu to nedej bože nejde za to dá i sta tisice ;) nejdřív je dobře si ty informace zjistit než psát nesmysli.. Nezlob se, ale kdyby ses dostala do situace jako my co nemůžeme mít děti přirozeně mluvíš jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
27.7.20 17:52

@Luuca10 vůbec ne, ještě teda doufám, že je po nás nikdo nebude chtít zítra při návratu. Na hranicích stálo jedno policejní auto (polské) a brali kamioňáka. Jinak tam nebyla ani noha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.7.20 19:27

@Dysis1 Já myslím, že tak to @Janivajan myslela. Že se všude hlásá jak to pojišťovny hradí a přitom si za jediný pokus zaplatíš 40 tisíc. To myslela, že je výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
27.7.20 19:45

@Oneilka tak super, děkuji moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
27.7.20 19:48

@Lorelay.cz přesně..to mě štvalo, i když mi někdo neznalý řekl, však první 4pokusy ti hradí pojišťovna, jo jasně, hradila to tak, že jsme za 3 IVF vysypali 100 litrů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.7.20 19:56

@Luuca10 Je to hrozný. Kdyby aspoň první dva pokusy hradili celé a pak ty další dejme tomu takhle. To aby člověk prodal barák, aby mohl mít dítě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.7.20 20:12

@Lorelay.cz pokud se jen preklepla což jsem si chvilku také myslela tak to se samozřejmě omlouvám Janivajan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
27.7.20 21:07

@Dysis1Jej. No asi jsem to teda špatně napsala :roll: :mrgreen: já jsem těhotná po pěti letech ivf :mrgreen: máme v tom asi 200 tis. Myslela jsem to tak, že právě všude hlásají, jak to pojišťovny plati, ale už nikde není napsáno, že platí jen základ, který je většině k hovnu :mrgreen: stejně jako nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.7.20 21:42

@Janivajan v pořádku :mrgreen: já jsem měla přehnanou reakci :lol: a omlouvam se ti.. Mělo mě napadnout že si to určitě nemyslela zle :lol: :lol: překlep je hajzlik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
27.7.20 21:47

@Dysis1 V pohodě :mrgreen: nejlepší bylo, když jsme říkali manželovým rodičům, že musíme šetřit, abychom měli na umělé a tchýně mi vmetla do obličeje, co to placam, že to snad platí pojistovna :mrgreen: takovým lidem to snad ani nemá cenu vysvětlovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.7.20 22:25

@Janivajan ještě že to máme za sebou když jsem to vysvětlovala všem zvlášť tak jsem z toho byla víc unavena než z celého ivf :lol: a pak ty otázky tak co už si dělala test a co už se povedlo proboha :lol: ket jsem nikomu neřekla svedla jsem ti i na coronu a měla jsem svatý pokoj a konečně jsem si to užila sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí