Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 spíš jsi šťastná žena, že to neznáš
každá jsme jiná vůbec se neboj.. Je možné že tě to ještě čeká až bude bříško růst ![]()
@Luuca10 píše:
@Dysis1 teda mě břicho vůbec nebolívá, až mám z toho strach, jak tu píšete o těch bolestech..Ale jinak mi bylo dnes celý den blivno a divně..
Neboj… Každý to má jinak…mě bolelo břicho v 1.tehotenstvi a jinak nic…v druhým vůbec nic a teď ve třetím to mám se vším všudy…teda nezvracim, ale zle mi je a plus to břicho…
@Pavla.kd Co už máš doma za ratolesti (holka/kluk)? Taky čekám třetí a máme dvě holky, tak zjišťuju rozdíly.. ![]()
@petra432 holku 16 a kluka 13… Takže po tolika letech jsem skoro jak prvorodicka… Nějakej screening za mě nebyl, nebo mi ho ani nikdo nedoporučil…vím že pak na něm byla švagrová a popisovala to jako lepší ulz na vidění miminka, ne skrz vývojový vady a tak…,😁
@Pavla.kd A pocitově? Já jsem při prvním nezvracela, ale celodenní nevolnosti.. U druhého těhu jsem párkrát zvracela a zhoršila se mi pleť.. Teď mě děsně pálí žáha, špatně mi je celý den, ale není to tak hrozný.. Je mi pořád zima, že spávám v ponozkach..
Přejeme si kluka, tak uvidíme..
@petra432 u 1.me bolelo břicho a u druhého nic… Teď si to vyziram asi za všechny 😁 je mi zle, únava, bolesti hlavy i zubů, břicha…
@Dysis1 @Pavla.kd Holky díky, tak snad jo. Jsem myslela, že břicho bolí v každém těhu
Ať už je 5.8. ať mám zase nějakou kontrolu, je to děs nevědět, co se tam děje
Jo jinak holky, jak jste řešily nemocenskou, když dr. nahlásí na socialce, že budu týden někde jinde, musím i tam dodržovat vycházky?
@Luuca10 neee, nikdo tam nepojede… Aspoň mi to tak bylo řečeno… Já je na dovolené nedodržovala ![]()
@Pavla.kd aha ja slyšela, že právě pošlou kontrolu tam
No já bych se vyprdla na dovolené omezovat ![]()
@Luuca10 no na mě nikdo nikdy nebyl o dovolené… A myslím, že to tak berou i ze socialky, možná kdybys marodila s něčím co vypadá, že simulujes tak snad…nebo že jedeš se zlomeninama na hory…ale jako těhotnou…
Ahoj holky
tak mám dnes po kontrole. Všechno v pořádku. Prdola už má skoro 3 cm a vyfasoval jsem žádanku na odběry, zkumavky na moc atd atd
za tři týdny kontrola.
@Luuca10 taky už mě břicho neboli. Jen sem tam píchne. Jednou za dva tři dny.
@Janivajan super
já už mám po odběrech taky cca 9 týden
těch bylo
a moč budeme muset dávat každou návštěvu jsem zvědavá kdy na to zapomenu
![]()
@Dysis1 No ta moc mě prekvapila, ale sestřička říkala, že přibývá těhotenských cukrovek, tak proto. No dneska mě to úplně dobilo
všechny ty informace a žádanka atd
už si připadám oficiálně těhotná ![]()