Poradna duly
Jana Čurdová
@Lorelay.cz viz. Nadpis
no jsem po umělém tak doufám že to dovolí.. mám bráne jako rizikové ![]()
@Dysis1 Mě teď 30.7. pozvala na kontrolu a pak mě prý přesune do rizikové poradny v Lipě, tak to máme asi stejné
Sice nejsem po IVF, ale mam více jiných komplikací.
@Rodik1995 Já jdu na další kontrolu až 6.8. Dr má mezi tím dovolenou..
Holky, taky jste tak vyčerpaný? Já bych nejraději spala celý den, ale musím fungovat kvůli dětem.. Jak s únavou bojujete?
@petra432 mě doporučila svagrova magnesium jmenuje se to magnesolv je to na předpis dala mi co jí zbylo
a občas si dám kafco
jedno kafco denně není trestné ![]()
@petra432 U mě už únava přešla. Jen večer jsem od sedmé hodiny nepoužitelná. ![]()
@petra432 mě už taky únava tak nějak ustupuje☺️ ovšem do min. týdne jsem zívala od rána do večera😀
@petra432 mě už únava taky opouští, ale v osm večer lehnu a spím ![]()
Spát a spát ještě si to užívejte holky
pak si tady můžeme psát tak nespime
a pijeme redbul
ovšem kdo nebude kojit
![]()
@Dysis1 to jsem si užívala vždycky, i bez prcka v břiše
ale je fajn, poslouchat i od rodiny: bez si odpočinout, lehni si,…
Dneska jsem si teda mákla, jedem na dovolenou a zvířectvo nám bude hlídat mamka. Uklízela jsem, až se ze mě kouřilo
Teď už si válím šunky. Ještě teda budu smažit řízečky na cestu (bez toho nemůže být správná cesta), ale pak už jenom sednu do auta a za první zatáčkou plánuju spát a chrápat drahému do řízení
![]()
@Oneilka kam jedete na dovcu
my měli jet na Moravu ale když mám neschopenku tak mám smůlu ![]()
@Dysis1 píše:
@Oneilka kam jedete na dovcumy měli jet na Moravu ale když mám neschopenku tak mám smůlu
I na neschopence můžeš…stačí nahlásit doktorovi kam jedeš a na jak dlouho a on to předá na socku…😉
@Dysis1 do Polska, až k moooři
naše skvělá krajská hygiena nám hranice nezavřela, tak můžeme vyrazit. Poláci mají podobné podmínky jako my (uzavřené prostory a v davech roušky), tak to snad bude v pohodě