Poradna duly
Jana Čurdová
@Ali000 ahoj, zbytečně se nestresuj. Nacpat si do hlavy, že je všechno tak, jak má být
mám dojem, že 1.screening nás všechny teprve čeká, máme to časově dost podobné - no, ještě aby ne ![]()
Holky čím mazete prsa a břicho? Bojím se strii no jako nebojím ale kdyby nebyli zlobit se nebudu
máte někdo nějake rady nebo vaše kamarádky co mají už vyzkoušené? Já mám elasti Q.. Ale ráda si přečtu vaše nazory
I kdyz se nestresovat snazim, mam dojem ze to obcas zabira uplne stejne jako kdyz vytocenymu cloveku nekdo doporuci aby se uklidnil ![]()
@Dysis1 já zatím nemažu, počkám si na srpnový svátek, aspoň budu po letech vědět, co chci jako dáreček
kamarádka mazala bi-oilem a prý super. Osobně si myslim, že je to vcelku jedno, hlavně mazat a je jedno čím
@Ali000 tak já se vždy nějak zábavim že kolikrát zapomenu i na to že jsem těhotná
takže já to dělám takhle
ale asi je to i tím že mám prcka z umělého tam se furt na něco čekalo takže jsem zvyklá ![]()
@Oneilka ten Bi oil jsme slyšela že je dobrý, ale neumím si představit že budu mastná a pak se obleknu
těžko ale říct nezkoušela jsem ho
a je asi nejdražší Teda co jsem koukala ![]()
Tak jsme dneska zkoušely s mamkou fond diskop a krom mých střev jsme nic neslyšely
![]()
@Dysis1 tento mi doporučila gynekoložka a mazat klidně už teď, nic se tím nezkazí☺️
Já si koupila v dm nějaký krém a olej, byli tam celkem i dobrý recenze…ale jestli to k něčemu bude netuším..to se pozná časem 😁 😁 😁
@Dysis1 píše:
Holky čím mazete prsa a břicho? Bojím se strii no jako nebojím ale kdyby nebyli zlobit se nebudumáte někdo nějake rady nebo vaše kamarádky co mají už vyzkoušené? Já mám elasti Q.. Ale ráda si přečtu vaše nazory
Já teď bambuckym máslem nebo arganovym olejem. A chci zkusit těhotenský olej od Weledy, jsou na něj dobré recenze. Oleje miluju a tenhle se prý dobré vstřebává..
@Janivajan jee tak to je škoda
No aspoň víš, že střeva fungují ![]()
@Dysis1 Já jsem mazala při prvním těhu taky elasti q.. Dodnes ho nemůžu cítit..
Ale strie na břiše jsem neměla.. Teď mažu Ryor na celulitidu, ale už delší dobu, ne kvůli těhotenství..
@Luuca10 ty fungují perfektně
pak jsem četla, že fonendoskop až tak od 13 týdne, ale málo komu se to povede najít. Tak jsem si objednala ten angel sounds.
na bazaru z druhý ruky. @Dysis1 na tu mastnotu moje sestřenka používala ustřižený tričko. Dala si ho na sebe a teprve na to potom normální oblečení.
Tak první kontrola za mnou.. Mimčo je o 10-12 dnů mladší než podle data poslední MS.. Fotku mám, ale je na ní vidět jen černá kulička.. ![]()