Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka já teprve 8+4 podle ulz…podle ms 9+3… Ale řídím se teď už podle toho ulz.
@Danuska89 neumím si představit tu bolest.. Jsi silná holka.. A teď ti to prcek vše vynahradí a budeš mít konečně miminko doma..
jednou to štěstí přijít musí.. Já jsem také opatrná na vše i když už to všichni tuší neřekla jsem to na plnou pusu prostě se bojím také.. Ale musíme věřit ![]()
@Pavla.kd já jsem dnes 10+1 a nevolnosti celodenní mě opustily jupí, už nemusím snídat ve 4.15 aby mi nebylo hned ze startu blivno. Ale tak dvě hodiny po obědě mi začne být blbě od žaludku, je mi na zvracení a trvá to do večera, takže malý pokrok k lepšímu tam určitě je
Už začínám doma i uklízet
Ale musím hned ráno ![]()
@Luuca10 no já taky zjistila, že co neudělám hned ráno, horko těžko dohanim během dne… Já mám šílený kocoviny zhruba od oběda až do večera…a nezabírají mi lízátka ani prášky…snad to brzy přejde
@Pavla.kd tak to máme skoro podobně..No za chvíli to určitě přejde, já jsem šťastná, že i když už jsem párkrát stála nad wc mísou, tak jsem nakonec ještě ani jednou nezvracela
To by mě odrovnalo..
@Luuca10 no já taky ne…někdy si říkám, že by se mi možná ulevilo, kdyby to šlo ven…ale strkat si prst do krku nehodlám…přece jen to není klasická kocovina 🤣
@Luuca10 no já jsem si říkala, že mi asi hrabe, když jsem teprve takhle v začátku, ale pak mi psala kamarádka, ať to neřeším, že ona byla taky asi od osmého týdne v těhotenských. Že prostě všechno bylo nepohodlné. A je fakt, že co je komu do toho. A večer vypadám tak v pátým měsíci ![]()
Mě holky vůbec zle nebylo a není. Sem tam mi klesne tlak, ale žádný zvracení atd. Bolavá prsa. A to se střídá. Jeden den je vůbec necítím a druhý mi vadí i podprsenka. A mám teda už o dvě velikosti větší
na to si nestěžuju ![]()
@Danuska89 Člověk se nemůže divit. Po takové bolesti. Jsi strašně silná. Tenhle prcek vám vrátí radost do života.
je to strašný, co všechno musíme vydržet.
@Janivajan @Dysis1 Děkuji za podporu holky.
Je to náročné, nezbývá mi nic jiného, než být silná. Já jsem živým důkazem toho, co všechno (a ještě hůř…) se dá přežít a žít dál.
@Janivajan - taky nemám prakticky žádné nevolnosti. Mám pocit, že jsem si zatím vše odbyla v jednom dnu, to byla pořádná kocovina, ale od té doby je mi ok. Maximálně občas mám nějaké momenty, kdy se mi zvedá žaludek po něčem, ale hned to přejde. V předchozím těhotenství jsem měla lehké kocovinky jen po večerech. Ale každé těhotenství je jiné…
Jinak jsem 8+1 podle PM, ale vypadá to, že mimi bude mladší.
už každopádně máme. Tak teď už mi nezbývá než doufat a čekat.
@Danuska89 já věřím, že to špatné už máš za sebou a teď už bude jen dobře
![]()
Já jsem dnes 10+0 a od víkendu mám pocit, že je mi lépe, tak snad🤗..jinak mi ale taky bývá od oběda tak nějak divně až skoro do večera😀 no snad se to už brzy zlomí☺️
@Danuska89 Jezis to muselo byt hrozny
Muzu se zeptat co se stalo? ![]()
@Pavla.kd Ja jsem 11+6, coz znamena posledni den prvni tretiny zapasu
Spatne mi nebylo, tak doufam, ze uz ani nezacne.. ![]()
@Lorelay.cz Ahaaaa
Tak to je pro me novinka
Dekuju za upresneni. ![]()