Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka zkusím si je koupit a uvidím, jestli to ma mě bude mít účinek😀..jinak mě ty menší porce taky nevadí, jak píšeš má to svoje pozitivum😀
Tak se taky přidávám.. Máme dvě holčičky, narozené srpen 2016 a únor 2019.. Mladší ještě kojim.. První MS po porodu 22.5.2020.. Pak dlouho nic a najednou migréna (trpím na migrény s aurou, chodím na neurologii, ale na léčbu to není, protože jsem pořád těhotná).. Migrénou se nám ohlásila mladší dcerka, takže jsem druhý den naklusala na WC a ejhle, dvě čárky..
Třetí jsme sice s manželem chtěli, ale až budou holky větší.. Tak je to o pár let dřív.. ![]()
Na kontrolu jdu ve středu.. Když to srovnám s předchozími těhu, tak se mi zlepšila pleť, mám jiné vlasy, špatně mi nebývá, zato mě občas pálí žáha.. Manža říká, že nejsem protivná.. Chceme si to užít, koupíme nový kočárek (holky měly po sestřenici), budeme potřebovat velké auto.. Už se moc těším a všem nám tady držím pěsti.. ![]()
@petra432 ahojky, moc gratuluju, třeba to teď bude kluk
S těmi migrenami nezávidím, mě teď párkrát ze začátku těhu třeštila hlava a byla to hrůza, trochu mi pomohl studený zabal na hlavu, nanuky, zavřít oči a ticho. No naštěstí teď mám klid. Radši to zaklepu ![]()
@petra432 ahojky, děti si spolu aspoň pěkně budou hrát, když budou kousek od sebe
Já taky i když si furt říkám je mi to jedno ale přeji si tajně více kluka
v naší rodině jsou jen holky a chce to někoho kdo je bude chránit ![]()
Brácha chtěl kluka a má tři holky, a jedna známá Dokonce 5 holek…jinde zas samy kluci… Já mám doma páreček…ale chtěla bych asi taky víc holku, na culicky a šatecky…já si to s tou svojí moc neužila…nebyla na to 😁
@Pavla.kd Jo máš pravdu, kolegyně v práci se snažila o holku. Má čtyři kluky ![]()
Ahoj holky, hlasim se taky. TP mam 2.2.
Je to moje prvni tehotenstvi, jsem z porodu posr*na az za usima
![]()