Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem taky žena z vesnice
tak taky něco do lesa takže tě úplně chápu
jen ta barvicka nebojís se že bude furt špinavý? Já bych nejradši celý z plastu aby se jen omyl
![]()
@Dysis1 ten bude jen do podzimu, jíst se v něm nebude
pak mám sporťák od kámošky, tmavě modro-černý. A můžu ti říct, že je úplně jedno, jakou má kočárek barvu, zašpiní se všechny stejně
Ještě budeme mít nosítko. Jo a od sousedky dostaneme starý proutěný kočárek na nízkém podvozku, z toho jsem úplně unešená.
Tak to já ještě ani nevím jaký si pořídím
Když se po nějakém koukám, tak mi jde hlava kolem kolik toho je.
Ale určitě to bude nějaký do terénu. Samé lesy, louky a ve městě dlažební kostky.
Jó a ještě aby to nebylo málo tak se mi musí vejit do malého auta
To snad raději nechci vidět jak ho tam narvu ![]()
@Lorelay.cz budu to mít podobně
s tím terénem.. Pak se spíš podívám na nějaký obchůdky a pojedu si to vše okouknout a vyzkoušet
ale já začnu tak v 5 měsíci az
Ahoj, možná se některé z vás bude hodit inspirace na seznam výbavičky
hezké a klidné těhotenství přeji
@Dysis1 mě teď říkala, že příště naplánujeme odběry. To budu v desátém tydnu takže si myslím, že půjdu taky ve 13 ![]()
Já už mám kočárek taky
ale to proto, že jsme už počítali s adopci a to je pak fofr. Kamarádka prodávala, tak jsem ho vzala. Mám ho vyzkoušený, když jsem jezdila s jejím prckem ![]()
@Janivajan no ten se mi docela libi
super.. A adopce Teda asi už padá co?
@Káťa19 děkujeme.. Mám z toho hlavu jak balón co je vše potřeba
![]()
Ahoj, tak já se tímto přidávám jak na tuto stránku, tak s termínkem porodu v půlce února😀 ☺️
@Dysis1 Je už teda mimo módu
je starý 4 čtyři roky. Ale byla s ním spokojená a mě se s ním dobře jezdilo. No adopce zatím padá no. Uvidíme. Třeba druhý adoptujeme. Ale to je daleko před námi. @Káťa19 paráda
někdy si říkám, že jsem úplně mimo
Ahoj holky, snad nevadí, že se ještě teď přidám, podle stránek vypadá, že vás tu bude podstatně méně než ve skupině, ve které jsem
A to mi vyhovuje více tedy. Hlavně čím víc lidí, tím víc potratů a nechci se tím pořád stresovat, mám z toho šílený strach. Čekám první mimi, mám za sebou 3 IVF, jsem 9+3 a termín porodu asi 14.2. ![]()
@Luuca10 Ahoj. Gratuluji a vítej
taky jsem ještě v jedné uzavřené skupine a už tam moc nechodím. Je nás tam opravdu hodně a dost potratu už a na mě to působí taky strašně. Já jsem dnes 8+4 ![]()