Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Děkuji moc těhulky ale já budu mít nejspíš ne nejspíš ale určitě termín porodu v Březnu. 🤰 😇
No já to taky ještě nemám jistě. Je to jen podle kalkulačky na netu, ale dneska jak jsem byla pro jistotu na gynde, tak už miminko odpovídá přesně 8+1
tak uvidíme
@Janivajan píše:
No já to taky ještě nemám jistě. Je to jen podle kalkulačky na netu, ale dneska jak jsem byla pro jistotu na gynde, tak už miminko odpovídá přesně 8+1tak uvidíme
Já podle poslední MS která byla v květnu bych byla 8+1. Pak jsem měla dostat MS 14. Června a ta už nebyla. U mě ovulace byla úplně jinak, takže bych měla být cca si myslím 4tt včera mi ten lepší test ukázal 3+ tak uvidíme co mi pan doktor řekne. 😍 😊
@Janivajan to mi povídej.. Já začala spinit ten den co mi to potvrdili 7+2 v gennetu já šťastná a najednou v práci špinění.. Polilo mě horko začala jsem volat manželovi že o to určitě přijdu protože u mě špinění nikdy nebylo nic dobrého.. Za dva dny mě má gynda uklidnila že mimčo je v pořádku a že buď to mám z léků nebo z vyšetření.. Možná i ze stresu ten den jsem se chytla i se sefovou těžko říct, ale už začnu 10tt a nic ťuk ťuk🙂 😍 takže už bych to brala asi taky zatím v pořádku.. Naordinovala jsem si raději ascorutin a doktorka s tím nemá problém ![]()
@Dysis1 No vyděsilo mě to dost. I když vím, že dokud není jasné červená krev, tak není moc důvod k panice, ale stejně. No už jsem klidná
ještě když mi ukázala, že o 4 mm vyrostlo
všechno je v pořádku ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 8+3 a včera na prohlídce bylo srdíčko, tak jsem šťastná
snažili jsme se skoro rok. ![]()
@Dysis1 píše:
@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uzijuzácpa tak to vůbec nevím co to je
a nic si na to ani vzít nemůžeš vid
To nějak přežiju, hlavní je, že vše probíhá jak má ![]()
@Dysis1 píše:To nějak přežiju, hlavní je, že vše probíhá jak má
@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uzijuzácpa tak to vůbec nevím co to je
a nic si na to ani vzít nemůžeš vid
@Anonymní píše:
Také jsem měla přítele 5 let nešlo to vůbec, teď mám přítele rok a povedlo se to hurá.
Jak se říká, stačí vyměnit ptaka a jde to hned.. ![]()
@Ronda1 no to je taky záhada
ale já bych neměnila ani náhodou
museli jsme bojovat ![]()
@Dysis1 tak dneska lízátka koupený - bomba. Ani bych nevěřila, že to bude fungovat ![]()
@Ronda1 píše:
Jak se říká, stačí vyměnit ptaka a jde to hned..
Taky mi pomohla výměna
![]()
@Oneilka taky mi je dneska chlap donesl…ale ještě jsem nezkousela, dneska mám lepší den 😁
Děkuji moc těhulky ale já budu mít nejspíš ne nejspíš ale určitě termín porodu v Březnu. 🤰 😇