TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.7.20 19:40
@Dysis1 píše:
Anonymní určitě to vypadá krásně :srdce:
@Lorelay.cz píše:
Anonymní Gratuluji to vypadá velice nadějně :palec: :dance: [/citace
Děkuji moc 😊
  • Citovat
  • Upravit
2980
12.7.20 21:53

@Blueberryyy Ahoj. Gratuluji :hug: @Dysis1 Zatím se nemažu, ale prsa už mám o číslo větší, ale protože jsem hodně zhubla, tak teď mám vyplněný zatím jen obal, který zůstal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a břicho mám jak v pátým mesici 8o mám dost zacpu, tak se to tam už nevejde :roll: zítra už si vezmu čípek, jestli to nepůjde zas. Jim spoustu zeleniny i ovoce a nic nezabírá. Každý den procházka alespoň 5 km a nic :nevim: @Ronda1 děkuji :hug:

Příspěvek upraven 12.07.20 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.7.20 21:55
@Anonymní píše:
Tak jsem to nevydržela a je to tam, prostě jsem měla plodné dny, kdy by to člověk asi nečekal :D :srdce:

Tak to vypadá opravdu slibne a přesně jak píšeš. Ovulace byla nejspíš opravdu dlouho :mrgreen: a i takovou jednu znám. Nemohla otěhotnět tři roky, až ji udělali nějaké vyšetření a přišli na to, že ovuluje při ms a ejhle těhotná do třech měsíců a teď už čeká třetí :mrgreen: dej vědět, co krev a ultrazvuk. Moc moc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 22:01
@Janivajan píše:
Tak to vypadá opravdu slibne a přesně jak píšeš. Ovulace byla nejspíš opravdu dlouho :mrgreen: a i takovou jednu znám. Nemohla otěhotnět tři roky, až ji udělali nějaké vyšetření a přišli na to, že ovuluje při ms a ejhle těhotná do třech měsíců a teď už čeká třetí :mrgreen: dej vědět, co krev a ultrazvuk. Moc moc držím pěsti :hug:

Já také s bývalým přítelem nemohla otěhotnit byli jsem spolu 5 let a nic, ale neřešili jsme to. A teď co mám přítele tak po roce se to povedlo. Na ultrazvuku jsem 30.6. Byla maličká tečka a 10.7. Větší ředkvička a asi se řídil podle poslední MS nebo podle ovulace a na to konto mi řekl že to neroste tak jak má a to se mě sám ptal zda je to větší než předtím, přešla jsem totiž k jinému gynekologovi a asi si ten první ultrazvuku neuložil protože jsem byla v jiné ordinaci neobjednaná mezi lidmi a neměl ještě mojí kartu a pak na to konto řekl že jsem otěhotnila v době očekávané MS a že MS není spolehlivá milenka 😂

• Citovat
  • Upravit
2707
12.7.20 22:10

@Janivajan zkus kefir :lol: ten by tě prohnat měl.. A vlákninu.. ;)

a máte někdo RH negativní a zkušenost nějakou? Dočetla jsem se že ženy jsou více hlídané a pichaji se nějaké injekce :roll: fakt že musím mít vše něco extra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.7.20 22:14
@Anonymní píše:
Já také s bývalým přítelem nemohla otěhotnit byli jsem spolu 5 let a nic, ale neřešili jsme to. A teď co mám přítele tak po roce se to povedlo. Na ultrazvuku jsem 30.6. Byla maličká tečka a 10.7. Větší ředkvička a asi se řídil podle poslední MS nebo podle ovulace a na to konto mi řekl že to neroste tak jak má a to se mě sám ptal zda je to větší než předtím, přešla jsem totiž k jinému gynekologovi a asi si ten první ultrazvuku neuložil protože jsem byla v jiné ordinaci neobjednaná mezi lidmi a neměl ještě mojí kartu a pak na to konto řekl že jsem otěhotnila v době očekávané MS a že MS není spolehlivá milenka 😂

Jojo to si psala :) držím co můžu, ať je to zítra tutovka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
12.7.20 22:16

@Dysis1 Bohužel. Ani kefír. :zed: a s tím rh, to ma moje ségra a při prvním to neřešili a při druhém si píchala nějakou injekci. Ale jak to bylo přesně, to už nevim :nevim: zítra se jí můžu zeptat, jestli chces :) ale nepamatuju si, že by s tím měla nějaké větší komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 22:23
@Janivajan píše:
Jojo to si psala :) držím co můžu, ať je to zítra tutovka :hug: [/citace
Děkuji moc a věřím v tom že ano 😊 ❤️️
  • Citovat
  • Upravit
335
12.7.20 22:32

@Dysis1 já jsem RH negativní a při prvním tehu mi nic nepichali. Kontrolují jen nějaké protilátky a když je to ok tak se nic nepicha. A jestli mi pak pichli něco po porodu to už netuším protože to jsem měla v kapacce vselicos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.7.20 22:35

@Dysis1 ještě teda dodám, ze i partner je RH negativní, tudíž i dcera je po nás negativní tak proto jsem asi žádnou injekci nepotřebovala. Nicméně doktoři se na toto nespoléhaji a dávají ji někdy automaticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.7.20 07:30

@Janivajan @Kuky2 děkuji holky za vysvětlení.. No u partnera právě nevím no.. Tak věřím že vše mají doktoři pod kontrolou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
13.7.20 09:30

@Dysis1 Dostaneš injekci po porodu.

Holky je tu někdo na rizikovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.7.20 10:10

@Danuska89 Já jsem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
13.7.20 10:13

@Lorelay.cz U mně je to proto, že se mi zdravý chlapeček v lednu narodil mrtvý, takže nyní budu pod drobnohledem, jsem zvědavá, kolik kontrol mě čeká. Ale je mi to jedno, doufám, že to tenkrát dotáhneme do zdárného konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.7.20 10:16

@Danuska89 To mě moc mrzí :,( Já naštěstí tímhle neprošla, jen mám za sebou dva potraty a různé komplikace. Takže mě má doktorka přesouvá raději do rizikové poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí