Poradna duly
Jana Čurdová
@Blueberryyy Ahoj. Gratuluji
@Dysis1 Zatím se nemažu, ale prsa už mám o číslo větší, ale protože jsem hodně zhubla, tak teď mám vyplněný zatím jen obal, který zůstal
a břicho mám jak v pátým mesici
mám dost zacpu, tak se to tam už nevejde
zítra už si vezmu čípek, jestli to nepůjde zas. Jim spoustu zeleniny i ovoce a nic nezabírá. Každý den procházka alespoň 5 km a nic
@Ronda1 děkuji ![]()
Příspěvek upraven 12.07.20 v 21:56
@Anonymní píše:
Tak jsem to nevydržela a je to tam, prostě jsem měla plodné dny, kdy by to člověk asi nečekal![]()
Tak to vypadá opravdu slibne a přesně jak píšeš. Ovulace byla nejspíš opravdu dlouho
a i takovou jednu znám. Nemohla otěhotnět tři roky, až ji udělali nějaké vyšetření a přišli na to, že ovuluje při ms a ejhle těhotná do třech měsíců a teď už čeká třetí
dej vědět, co krev a ultrazvuk. Moc moc držím pěsti ![]()
@Janivajan píše:
Tak to vypadá opravdu slibne a přesně jak píšeš. Ovulace byla nejspíš opravdu dlouhoa i takovou jednu znám. Nemohla otěhotnět tři roky, až ji udělali nějaké vyšetření a přišli na to, že ovuluje při ms a ejhle těhotná do třech měsíců a teď už čeká třetí
dej vědět, co krev a ultrazvuk. Moc moc držím pěsti
Já také s bývalým přítelem nemohla otěhotnit byli jsem spolu 5 let a nic, ale neřešili jsme to. A teď co mám přítele tak po roce se to povedlo. Na ultrazvuku jsem 30.6. Byla maličká tečka a 10.7. Větší ředkvička a asi se řídil podle poslední MS nebo podle ovulace a na to konto mi řekl že to neroste tak jak má a to se mě sám ptal zda je to větší než předtím, přešla jsem totiž k jinému gynekologovi a asi si ten první ultrazvuku neuložil protože jsem byla v jiné ordinaci neobjednaná mezi lidmi a neměl ještě mojí kartu a pak na to konto řekl že jsem otěhotnila v době očekávané MS a že MS není spolehlivá milenka 😂
@Janivajan zkus kefir
ten by tě prohnat měl.. A vlákninu.. ![]()
a máte někdo RH negativní a zkušenost nějakou? Dočetla jsem se že ženy jsou více hlídané a pichaji se nějaké injekce
fakt že musím mít vše něco extra..
@Anonymní píše:
Já také s bývalým přítelem nemohla otěhotnit byli jsem spolu 5 let a nic, ale neřešili jsme to. A teď co mám přítele tak po roce se to povedlo. Na ultrazvuku jsem 30.6. Byla maličká tečka a 10.7. Větší ředkvička a asi se řídil podle poslední MS nebo podle ovulace a na to konto mi řekl že to neroste tak jak má a to se mě sám ptal zda je to větší než předtím, přešla jsem totiž k jinému gynekologovi a asi si ten první ultrazvuku neuložil protože jsem byla v jiné ordinaci neobjednaná mezi lidmi a neměl ještě mojí kartu a pak na to konto řekl že jsem otěhotnila v době očekávané MS a že MS není spolehlivá milenka 😂
Jojo to si psala
držím co můžu, ať je to zítra tutovka ![]()
@Dysis1 Bohužel. Ani kefír.
a s tím rh, to ma moje ségra a při prvním to neřešili a při druhém si píchala nějakou injekci. Ale jak to bylo přesně, to už nevim
zítra se jí můžu zeptat, jestli chces
ale nepamatuju si, že by s tím měla nějaké větší komplikace.
@Janivajan píše:
Jojo to si psaladržím co můžu, ať je to zítra tutovka
[/citace
Děkuji moc a věřím v tom že ano 😊 ❤️️
@Dysis1 já jsem RH negativní a při prvním tehu mi nic nepichali. Kontrolují jen nějaké protilátky a když je to ok tak se nic nepicha. A jestli mi pak pichli něco po porodu to už netuším protože to jsem měla v kapacce vselicos ![]()
@Dysis1 ještě teda dodám, ze i partner je RH negativní, tudíž i dcera je po nás negativní tak proto jsem asi žádnou injekci nepotřebovala. Nicméně doktoři se na toto nespoléhaji a dávají ji někdy automaticky ![]()
@Janivajan @Kuky2 děkuji holky za vysvětlení.. No u partnera právě nevím no.. Tak věřím že vše mají doktoři pod kontrolou ![]()
@Dysis1 Dostaneš injekci po porodu.
Holky je tu někdo na rizikovém?
@Lorelay.cz U mně je to proto, že se mi zdravý chlapeček v lednu narodil mrtvý, takže nyní budu pod drobnohledem, jsem zvědavá, kolik kontrol mě čeká. Ale je mi to jedno, doufám, že to tenkrát dotáhneme do zdárného konce ![]()
@Danuska89 To mě moc mrzí
Já naštěstí tímhle neprošla, jen mám za sebou dva potraty a různé komplikace. Takže mě má doktorka přesouvá raději do rizikové poradny.