TP únor 2021

• Fotoalbum (288)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.20 12:03

Asi já

Dobrý den, nevím čemu už mám věřit 22.6. Jsem měla hcg 17,33 na ultrazvuku nic těhu tes taky nic, za týden jsem šla znovu na hcg a měla jsem před tím už dva testy pozitvní jeden ten lepší to mi ukázalo 1-2 a obyčejný test mi ukázal slabší čárku, tak jsem šla znovu po týdnu na hcg to už bylo 173 na druhým hcg jsem byla 29.6. 30.6. Jsem byla na gyndě a byla tam vidět malá černá tečka gynekolog mě objednal na další kontrolu 10.7. a bylo to o dost větší, ale řekl mi že to neroste tak jak má a sám on se mě zeptal zda je to větší a já říkám že ano a o dost tak mi řekl že jsem nejspíš otěhotnila v dobu kdy jsem měla dostat menstruaci což bylo 14.6. která už nebyla. Podle mých posledních měsíčku se vůbec nedá řídit, protože bych byla už 7+6 což nejsem, naposledy mi řekl že jsem 4+2 ale včera mi řekl, zase něco jiného takže mi odebral znovu krev tu budu vědět v Pondělí a v Úterý bych měla jít znovu na krev a v Pátek na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
2707
11.7.20 13:55

@Janivajan to je skvělé :potlesk: :potlesk: naše poslední to snad dotáhnout do konce :srdce: to jsi Teda dobrá že jsi zhubla tolik určitě se cítíš dobře a proto to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.7.20 13:58

Anonymní : Teda no zázraky se dějí :) vypadá to nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 14:20
@Dysis1 píše:
Anonymní : Teda no zázraky se dějí :) vypadá to nadějně :)

Takže to vypadá dobře? Jsem celá nervozní a dny neutíkají :D :,(

• Citovat
  • Upravit
850
11.7.20 14:32

Také už jsem slyšela o ovulaci při menstruaci takže chvíli před ní není problém. Musíš věřit. :hug: Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 14:39
@Lorelay.cz píše:
Také už jsem slyšela o ovulaci při menstruaci takže chvíli před ní není problém. Musíš věřit. :hug: Držím palce :palec:

Děkuji moc, mám to potvrzené že to tam je ale že nejdřív dobrý a pak zase že to neroste nevím podle čeho on se orientuje jestli od té poslední návštěvy co mi řekl že jsem 4+2 a teď najednou že to neroste tak jak to má a pak ve finále se mě ptal zda je to větší než co jsem viděla ten první ultrazvuk a já říkám že ano že o hodně a on na to konto že jsem prostě otěhotnila v době očekávané menstruace, že menstruace není spolehlivá milenka 😂 🤦🏽‍♀️

• Citovat
  • Upravit
2707
11.7.20 14:45

Anonymní : trošku mě udivuje že doktor se tě ptá zda je to větší.. To přece musí vědět on :lol: chvíli bych počkala a pak možná změnila doktora :lol: mě doktorka už podle svych dlouholetých zkušenosti říká každou návštěvu zda bije správně srdíčko a zda je veliký správně.. Je pravda že ho může zmást ta ovulace. Určitě pak ukáže nejvíce ultrazvuk a držím ti palce ať vše dopadne.. Zkus si udělat test za pár dní jeste :) vlastně krev ti řekne hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
11.7.20 15:06

Měl by si vše zaznamenat a příště se toho držet a podle poslední kontroly vše zhodnotit. Ne se ptát tebe. Moje si pořád zaznamenává rozměry a podle toho hodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 15:12
@Lorelay.cz píše:
Měl by si vše zaznamenat a příště se toho držet a podle poslední kontroly vše zhodnotit. Ne se ptát tebe. Moje si pořád zaznamenává rozměry a podle toho hodnotí.

Když jsem byla poprvé u něho tak jsem byla v jiné ordinaci než jsem byla včera a jsem jeho nová pacientka tak jestli kvůli tomu nebo si to neuložil nevím, taky mi tohle přislo dost divný, že se mě ptá

• Citovat
  • Upravit
850
11.7.20 15:42
@Anonymní píše:
Když jsem byla poprvé u něho tak jsem byla v jiné ordinaci než jsem byla včera a jsem jeho nová pacientka tak jestli kvůli tomu nebo si to neuložil nevím, taky mi tohle přislo dost divný, že se mě ptá

Prostě věř, že vše bude v pořádku a mimčo je jen mladší. Nemá smysl se stresovat stejně to neovlivniš. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
11.7.20 15:51
@Anonymní píše:
Když jsem byla poprvé u něho tak jsem byla v jiné ordinaci než jsem byla včera a jsem jeho nová pacientka tak jestli kvůli tomu nebo si to neuložil nevím, taky mi tohle přislo dost divný, že se mě ptá

To je bláznivý doktor?!? Přeci se nemůže ptát pacientky 8o pamatuješ si aspoň ty, kolik měřil váček teď naposledy? Abys věděla na další kontrole ty, jestli je to větší nebo ne? Na tak nízké HCG by to přeci odpovídalo. Já byla na utz 5+3 a byl i žloutkový váček, ale HCG dva dny před tím bylo 1392, takže v den utz už cca 3000. Miminko může být prostě mladší a teprve se pořádně ukáže. Ale ten Dr by stál za výměnu. To je divný přístup tohle. @Dysis1 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 16:12
@Janivajan píše:
To je bláznivý doktor?!? Přeci se nemůže ptát pacientky 8o pamatuješ si aspoň ty, kolik měřil váček teď naposledy? Abys věděla na další kontrole ty, jestli je to větší nebo ne? Na tak nízké HCG by to přeci odpovídalo. Já byla na utz 5+3 a byl i žloutkový váček, ale HCG dva dny před tím bylo 1392, takže v den utz už cca 3000. Miminko může být prostě mladší a teprve se pořádně ukáže. Ale ten Dr by stál za výměnu. To je divný přístup tohle. @Dysis1 :hug:

Vůbec mi neřekl kolik měl porové ani podruhé, ale našla jsem si to na netu jak to vypadlo poprvé to bylo ještě menší než jsem našla na netu a podruhé viz foto

• Citovat
  • Upravit
2980
11.7.20 16:30
@Anonymní píše:
Vůbec mi neřekl kolik měl porové ani podruhé, ale našla jsem si to na netu jak to vypadlo poprvé to bylo ještě menší než jsem našla na netu a podruhé viz foto

A to jsou tvoje fotky? Je to těžký soudit. Utz může být nastaveny na větší přiblížení, ale víc ti k tomu nepovím no :nevim: nezbývá než vydržet, ale jestli HCG pěkně vyskočí, tak by to mělo být ok a prostě jsi otěhotněla dlouho jo. Stat se může úplně všechno. Možností je milion. Myslí na prdolku a věř mu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 16:37
@Janivajan píše:
A to jsou tvoje fotky? Je to těžký soudit. Utz může být nastaveny na větší přiblížení, ale víc ti k tomu nepovím no :nevim: nezbývá než vydržet, ale jestli HCG pěkně vyskočí, tak by to mělo být ok a prostě jsi otěhotněla dlouho jo. Stat se může úplně všechno. Možností je milion. Myslí na prdolku a věř mu :srdce:

Nene ty jsem našla na netu a cca byli podobné, věřím tomu, když jsem byla poprvé tak tam byla černá tečka • to jsem byla 30.6. A včera 10.7. Byl o dost větší velikostně jak mnohem větší ředkvička. A HCG v moči stoupá 100% podle těhu testu. Děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
2707
11.7.20 23:10

Anonymní ty asi fotky své nemáš vid? Škoda tam je vše zmerene.. Uvidíš v pondělí to už je za chviličku.. Dobře to snad dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí