TP únor 2021

• Fotoalbum (288)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
25.6.20 09:26

@Veru971 tak to držím palce dvojnásob… Hlavně se u těch státnic nepozvracej 🤣 🤣 🤣… promiň…🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.6.20 09:30

@Pavla.kd no hrozí to 😀 😀 😀 😀
Navíc teda zvládnu denně tak 10 stran ze skript, jsem neskutečně unavená… přijdu si celkem neschopně, půlku dne prospim, navíc to čtení mi nedělá dobře na žaludek právě… jak do těch papírů koukám déle, tak mám žaludek na vodě právě… ale co už, nepředpokládám, že se to povede, ale na podzimní termín by to vyjít mohlo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.6.20 09:37

Ahoj. TP 28.2. Ale vzhledem k tomu, že jsem v lednu rodila mrtvého chlapečka v 8. měsíci, budu jen tak nakukovat. Těhotenství pro mě zřejmě nebude úplně nejsnadnější a stress - free záležitostí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.6.20 09:41

@Danuska89 to mě hrozně mrzí… ale ono to bude určitě fajn 😊 nedávala bych v hlavě moc prostoru tomu, že se to nepovede, věř tomu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.6.20 10:23

@Veru971 já mám taky šílenou únavu, doufám, že to brzy přejde…si přijdu úplně marná, jsem jak zpomalený film 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.6.20 10:24

@Danuska89 vím že je to těžký, ale zkus na to nemyslet a raduj se…
Určitě už bude všechno v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.6.20 10:35

@Veru971 já byla včera 7+2 tt a bylo srdicko. Mimco cca 11mm velké. ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.6.20 10:45

@Kuky2 tak to gratuluju, moc doufám, že už taky budeme mít srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
25.6.20 10:50

@Pavla.kd Ahoj, ono bylo všechno v pořádku i před tím… Ale budu se snažit myslet pozitivně. Jinak je to čerstvé, dneska jsem měla mít 6. den menstruaci (poslední), ale viditelně pozitivní test (a navíc dvacítkový) jsem měla už první den zpoždění, kdy jsem se ráno otestovala, protože jsem nevěděla, jestli si mohu připít na tátově oslavě narozenin. :mrgreen: Tak uvidíme, prostě a jenom tajně doufám, ale u ultrazvuků a všelijakých vyšetření mám hrůzu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.6.20 10:57

@Danuska89 tak to je hezký…já měla slabou čárku v den ms na 10… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.6.20 11:04

@Pavla.kd mám z toho na jednu stranu blbej pocit, že jsem tak nepoužitelná a na druhou stranu si říkám, že je to prostě součástí něčeho krásnýho (včetně toho zvracení teda :D). Mám pocit, že buď se přemlouvám, abych nespala nebo spím :D a k tomu jim a piju mlíko na litry… dřív bych si samotný mlíko nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.6.20 11:38

@Veru971 já teda nezvracim…mám jen pocity na zvracení… ale jinak bych taky pořád spala…někdy i jedla jindy zase ne… já ujizdim na tlačence a ruským vejci 🙈 🙈 🙈 a sladký…jaaa která ho nesnáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
25.6.20 15:13

@Danuska89 ufff.. Vůbec si to nedovedu představit. Musí to být asi šíleně dilema.. Jestli se víc radovat, nebo bát. Je fakt, že ty asi moc klidu mít nebudeš až do porodu, co? Můžu se zeptat, co se stalo? Moc držím palce, aby jsi měla co nejklidnejsi tehu a hlavně tentokrát vše ve zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.6.20 15:24

@Bzink jak je tobě? Dlouho jsem tě „neviděla“ a nebo přehlídla 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.6.20 15:50

@Danuska89 Moc mě mrzí čím sis už prošla. Já mám za sebou SP a ZT a v obou případech jsem si říkala, že je dobře, že je to aspoň na začátku. Co ty sis prožila si ani neumím představit. Teď ale mysli pozitivně. To zlé jsis už v plné míře vybrala tak věř, že teď už tě čeká jen to dobré. Já ti rozhodně budu držet palce i na nohou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí