Poradna duly
Jana Čurdová
@Lorelay.cz moc děkuji
dneska odjizdime na dovolenou. A pokud bude vše v pořádku tak po dovolené se objednam k lékaři 🙂
@iamlenka Neboj, určitě bude vše v pohodě. Hlavně buď na sebe na dovolené opatrná. ![]()
@Lorelay.cz to budu. Nebo spis se pokusím 🙂Ale jelikož mám doma už 19 měsíčního čerta tak to bude trosku těžší.
Ahoj, zdravím a přidávám se. Dnes podle ms 4+4, ale dle ovu spíš 4+1, coz je asi jedno. Čekáme třetí kousek a já se těším, čte si tohle tehu uziju naplno, neb už je asi poslední
Kdy jste šli poprvé k dr.? A kdo už má potvrzené srdíčko, tak kdy? Měla jsem v plánu to neuspechat, ale asi to nevydrzim:)
@Bzink Ahoj, vítej mezi námi. Já už mám první kontrolu za sebou teď ve čtvrtek v 6+0 a bylo videt i srdíčko. Asi bych se sama tak nehrnula, ale dr. má teď 3 týdny dovolenou. Na druhou jdu 2.7. tak snad bude vše ok
Je tu založená uzavřená skupina tak jestli se budete chtít také přidat tak na předchozí stránce je odkaz ![]()
@Lorelay.cz diky… Do skupiny už jsem se přihlásila, čekám na schválení ![]()
Ahoj holky, jsem po umělém oplodnení a 5 dní už mám také dvě čárky
,ale vůbec netusim jestli se to počítá stejně nebo od data početí které vím 100%. Nemáte někdo zkušenost? ![]()
Jinak všem moc gratuluji ![]()
@ATomovka1 Logicky si k tomu můžeš přičíst 14 dní a máš to samé co většina lidí, pokud nemají delší cikly. V podstatě je to ale asi jedno. ![]()
Ahoj, ráda se k vám přidám
Čekàme druhé k prvnímu 20měs. čertíkovi a TP vychází na 23.2.
![]()
Gratulace