TP únor 2021

• Fotoalbum (288)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.20 17:48

Ahooj tak se k vám přidávám jsem 8+4 a termín porodu 17.2.2021 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.20 17:49
@iamlenka
@iamlenka píše:
Ahojky holky. Vypadá to, že se k vám mužů přidat 🙂Test dělaný včera. Podle aplikace 4+3 a TP 17.2.2021

Máme to stejně- také 17.2.2021 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.7.20 17:50

@Blueberryyy ahoj zatím to mám stejne :) vítej mezi námi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.20 17:54

@Dysis1
Koukám, že je nás víc :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.7.20 18:06

Holky už se něčím mazete na strie? Já už začala :) tak uvidím zda to bude zázrak.. Zatím Teda jen prsa co rostou :lol: a máte už nějaký pupík? Já niic jen takovej nateklej podbrisek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 18:19
@Dysis1 píše:
Anonymní : trošku mě udivuje že doktor se tě ptá zda je to větší.. To přece musí vědět on :lol: chvíli bych počkala a pak možná změnila doktora :lol: mě doktorka už podle svych dlouholetých zkušenosti říká každou návštěvu zda bije správně srdíčko a zda je veliký správně.. Je pravda že ho může zmást ta ovulace. Určitě pak ukáže nejvíce ultrazvuk a držím ti palce ať vše dopadne.. Zkus si udělat test za pár dní jeste :) vlastně krev ti řekne hodně :)

Tak jsem to nevydržela a je to tam, prostě jsem měla plodné dny, kdy by to člověk asi nečekal :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2707
12.7.20 18:24

Anonymní určitě to vypadá krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 18:26
@Dysis1 píše:
Anonymní určitě to vypadá krásně :srdce:

Uvidíme co mi zítra řeknou, kolik mám hcg v krvi.  ;)

• Citovat
  • Upravit
2707
12.7.20 18:32

Anonymní pokud je taková krásná čárka tak určitě je vše na dobré cestě věřím v to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 18:36
@Dysis1 píše:
Anonymní pokud je taková krásná čárka tak určitě je vše na dobré cestě věřím v to :)

Ano je, dělala jsem ho dnes ráno z druhé moče ranní : ;)

• Citovat
  • Upravit
182
12.7.20 18:50
@Dysis1
@Janivajan píše:
@Dysis1 No zdravotní problém byly spermie, moje morbidní obezita a špatné centrum :mrgreen: zhubla jsem po operaci žaludku přes 50 kg a přešli jsme do heliosu v Brně. Ze tří embryjek se chytilo a udrželo posledni :) já jsem byla těhotná před rokem, ale jen biochemické a druhý transfer v heliosu se ani nedal počítat jako biochemické. Šestý den pozitivní test a pak už jen slábnul. Teď si to taky užívám :mrgreen: i když až od včera. Do srdíčka jsem tomu nemohla věřit.

Gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.7.20 18:53

@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uziju :) zácpa tak to vůbec nevím co to je :lol: a nic si na to ani vzít nemůžeš vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 18:56
@Dysis1 píše:
@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uziju :) zácpa tak to vůbec nevím co to je :lol: a nic si na to ani vzít nemůžeš vid :lol:

Také jsem měla přítele 5 let nešlo to vůbec, teď mám přítele rok a povedlo se to hurá. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
850
12.7.20 19:35

@Blueberryyy Vítej mezi námi.
@Dysis1 Mažu se občas. Jsem v tomhle trochu lenoch :mrgreen: ale budu muset začít pravidelně. Bříško jen malé, které vidím spíš jen já. Ostatní si asi zatím nevšímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.7.20 19:36

Anonymní Gratuluji to vypadá velice nadějně :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie