Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooj tak se k vám přidávám jsem 8+4 a termín porodu 17.2.2021 ![]()
@iamlenka píše:
Ahojky holky. Vypadá to, že se k vám mužů přidat 🙂Test dělaný včera. Podle aplikace 4+3 a TP 17.2.2021
Máme to stejně- také 17.2.2021 ![]()
Holky už se něčím mazete na strie? Já už začala
tak uvidím zda to bude zázrak.. Zatím Teda jen prsa co rostou
a máte už nějaký pupík? Já niic jen takovej nateklej podbrisek
![]()
@Dysis1 píše:
Anonymní : trošku mě udivuje že doktor se tě ptá zda je to větší.. To přece musí vědět onchvíli bych počkala a pak možná změnila doktora
mě doktorka už podle svych dlouholetých zkušenosti říká každou návštěvu zda bije správně srdíčko a zda je veliký správně.. Je pravda že ho může zmást ta ovulace. Určitě pak ukáže nejvíce ultrazvuk a držím ti palce ať vše dopadne.. Zkus si udělat test za pár dní jeste
vlastně krev ti řekne hodně
Tak jsem to nevydržela a je to tam, prostě jsem měla plodné dny, kdy by to člověk asi nečekal
![]()
@Dysis1 píše:
Anonymní určitě to vypadá krásně
Uvidíme co mi zítra řeknou, kolik mám hcg v krvi. ![]()
Anonymní pokud je taková krásná čárka tak určitě je vše na dobré cestě věřím v to ![]()
@Dysis1 píše:
Anonymní pokud je taková krásná čárka tak určitě je vše na dobré cestě věřím v to
Ano je, dělala jsem ho dnes ráno z druhé moče ranní : ![]()
@Janivajan píše:
@Dysis1 No zdravotní problém byly spermie, moje morbidní obezita a špatné centrumzhubla jsem po operaci žaludku přes 50 kg a přešli jsme do heliosu v Brně. Ze tří embryjek se chytilo a udrželo posledni
já jsem byla těhotná před rokem, ale jen biochemické a druhý transfer v heliosu se ani nedal počítat jako biochemické. Šestý den pozitivní test a pak už jen slábnul. Teď si to taky užívám
i když až od včera. Do srdíčka jsem tomu nemohla věřit.
Gratuluji k ![]()
@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uziju
zácpa tak to vůbec nevím co to je
a nic si na to ani vzít nemůžeš vid ![]()
@Dysis1 píše:
@Ronda1 fakt závidím holkám co si řeknou teď chci dítě a mají ho já čekala 5let… Nějaký potraty ale naštěstí na začátku tak si tělo poradilo samo a teď si to uzijuzácpa tak to vůbec nevím co to je
a nic si na to ani vzít nemůžeš vid
Také jsem měla přítele 5 let nešlo to vůbec, teď mám přítele rok a povedlo se to hurá. ![]()
@Blueberryyy Vítej mezi námi.
@Dysis1 Mažu se občas. Jsem v tomhle trochu lenoch
ale budu muset začít pravidelně. Bříško jen malé, které vidím spíš jen já. Ostatní si asi zatím nevšímají.