Poradna duly
Jana Čurdová
@Danuska89 já také kvůli potratum a že mám prcka po ivf to je prej každé rizikové.. To mě moc mrzí někdy ten život je neskutečně nespravedlivý ![]()
@Danuska89 píše:
@Dysis1 Dostaneš injekci po porodu.Holky je tu někdo na rizikovém?
Ahoj, také rizikové… Dva předčasné porody, takže automaticky rizikové…
@Janivajan píše:
Tak to vypadá opravdu slibne a přesně jak píšeš. Ovulace byla nejspíš opravdu dlouhoa i takovou jednu znám. Nemohla otěhotnět tři roky, až ji udělali nějaké vyšetření a přišli na to, že ovuluje při ms a ejhle těhotná do třech měsíců a teď už čeká třetí
dej vědět, co krev a ultrazvuk. Moc moc držím pěsti
Tak je to v pořádku, jak jsem si myslela řídil se podle poslední MS a hcg v krvi už mám přes 1000, v Pátek na kontrolu 😊 Děkuji všem za podporu 😊 ❤️️
@Anonymní píše:
Tak je to v pořádku, jak jsem si myslela řídil se podle poslední MS a hcg v krvi už mám přes 1000, v Pátek na kontrolu 😊 Děkuji všem za podporu 😊 ❤️️
Tak to ti moc gratuluji
![]()
@Anonymní píše:
Taky gratuluji… 😁
Ahojky, přidávám se, po 4 letech snažení a srpnovém (2019) profuku vejcovodů se zadařilo. Momentálně 9 týden, termín 9.2.
Do osmého týdne mi bylo vcelku dobře, nevolnost jen chvilkama, bez zvracení, bolest prsou, únava. Tento týden si tu počáteční pohodu asi vyžírám
, blbě je mi celý den, zvracení zatím není, ale musím rozdýchávat. Fakt super, doufám, že to přejde. ![]()
@Oneilka vitej
já to měla opačně do toho 8tydne blbě a teď mi začíná být lepe
zkus těhotenský lizatka a mě Teda moc pomohlo se najíst ráno a jít si lehnout ještě na hodku ![]()
@Dysis1 díky za tip, lízátka neznám, zkusím. Dyť si válím šunky skoro celej den
teď jsem fakt vděčná za prázdniny.
@Anonymní píše:
@Dysis1 Tak jsem se ptala a taky dostala injekci po porodu
takže žádny problém. @Danuska89 Moc mě mrzí, co se ti stalo. Tohle by se prostě stávat absolutně nemělo.
já jsem taky na rizikovém, ale protože, jsem těhotná po ivf po pěti letech
A jinak jsem dnes ráno zaspinila hnědě. Dost. Tak jsem radši volala na gyndu, jestli je to v pořádku a můžu být v klidu. Sestricka mi řekla, že to nejspíš nic nebude, ale ať raději přijedu a Dr se podívá, abych mohla být v klidu. Jsou tam super. Prdola se má k světu. Od pátku vyrostl o 4 mm
a srdíčko krásně bije. Ale vyděsila jsem se ráno jako blazen ![]()