Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 Přesně a basta
Už vybíráte kočárky, to je fajnee, já už taky kukala, i na postýlky atd, ale pořádně to rozjedu až po tom screeningu a výsledcích..A jak jsem viděla ten seznam, tak bude pak co dělat nakoupit celou tu vybavicku, aspoň to bude lépe utíkat ![]()
Přesně, hlavně zůstat pozitivní a všechno bude fajn. Strach v ničem nepomůže. My spoustu věcí podědíme od rodiny a kamarádů, jsem zvědavá, co budeme dokupovat, moc toho asi nebude. Akorát tak látkovky, kočárek a nosítko. No a babičky budou utrácet jak praštěné, jak je znám ![]()
@Mandží super
15.už mi taky jednou vyšlo, ale asi záleží, jestli jdu na gyndu rano nebo odpo ![]()
Já mám zatím termín jen podle kalulacky
jsem zvědavá jaký bude podle utz
@Luuca10 mě už podruhé a mám to aji v průkazce, takže je to asi fakt😀 😀
Holky, jak jste na tom s masem? Začínám přicházet na to, že mi po něm bývá těžko. Stejně teď sežeru hromadu ovoce a zeleniny, ale když grilujeme a já se s chutí pustím do stejku, tak sním sotva půlku a končím. A to nejsem typ, co potřebuje maso každý den, i měsíce bez něj vydržím, ale chuť je sviňa.
@Oneilka maso mám ráda stále jen tatarak který miluju tak ho jen cítím a je mi zle..
cítím teď snad všechno z toho jsem hotová a bohužel nejvíc cítím smradlave lidi
všechny změny jsou normální a já z toho mám i srandu jak se měním ![]()
@Dysis1 jo, taky čichem objevuju nový věci
tatarák taky miluju, ale ještě nebyla příležitost, no pro jistotu si ho stejně nedám.
Můj milovaný parfém teď voní úplně jinak (naštěstí mi pořád voní)
@Dysis1 já zobu pregnafolin 800 od Dr.Maxe(měli ho v akci 2+1), jinak si k tomu občas dám samotnou listovku, kterou jsem si koupila hned s prvním testem
Taky mi smrdí smradlavý lidí. Manžel přijde z práce a musí hned jít umýt nohy
ale jinak nic. Žádná změna. A beru femibion 1 a jinak nic.
@Oneilka tak to já maso nemůžu ani cítit, normálně ho jím, ale teď v těhu vůbec, jak cítím uzené nebo třeba sousedi dělají oheň tak mě už je blivno
A vitamíny beru listovku od dr.Maxe..