TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
20.7.20 09:02

A já si furt říkám, že přece ještě nemůžu nosit těhotenské oblečení, když není ani vidět nějaká změna. Většinou teda chodím v šatech nebo v sukních na gumu, doma lítám jenom v kalhotkách. Když je mi chladno a dám si tepláky, večer mě z toho bolí břicho. Ségra mi těhu oblečení schovala, tak už to asi bude muset vyhrabat ze skříně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 09:04

Holky mám to stejně, ráno o. k a odpoledne se začínám „nafukovat“ jinak já angel sound zkoušela už v 8tt a našla jsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 09:06

@Oneilka já se přiznám, že jsem měla o víkendu na výletě těhotenský kraťasy a bylo mi fajn…jak se najím, tak se mi zvětší břicho a pak je mi to nepohodlný a v těch těhotenských mi bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 09:15

@Pavla.kd náhodou ti je závidím, je to prostě jen takovej pocit, když ještě nemám „pupek“, svůj špekovej mám přirozeně :mrgreen: ale budu je muset začít nosit, protože to bolení není vůbec příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.7.20 09:23

@Janivajan no přesně, já už rifle a neelasticke kalhoty přestala nosit, oblibila jsem si jedny 3/4 leginy na cvičení, jsou úplně hodně pružné a já jsem v nich strašně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 09:24

@Oneilka hele mně to přišlo taky takový „ponižující“ takhle brzo… zvlášť když u dvou předchozích tehu jsem ani žádný tehu oblečení nepotřebovala, stačili mi kalhoty na gumu…ale teď mě obyč. kratasy už táhli… Jinak nosím taky šaty, ale v sobotu bylo chladno a k šatům se mi mikina jaksi nehodila…a tím, že jsem teď dost pribrabrala během posledních let a necvičila mi to břicho dost vylíza už teď 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 09:29

@Pavla.kd já mám teda pěknýho mischelina a nic mi neleze. Když stojím a pohladim si břicho, tak to občas cítím. Už bych tak chtěla, aby to povylezlo, za pár měsíců se za to přání budu proklínat při obouvání zimních šněrovacích bot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 09:35

@Oneilka já funim už teď, když se soukam do ponožek…a když se na mě díval chlap, tak jsem říkala, že jsem zvědavá, co budu dělat za pár měsíců 🤣 🤣 🤣…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.7.20 09:51

Holky, já si těhotná vůbec nepřijdu.. Břicho žádný, ale už začínám mít celodenní nevolnosti (ten, kdo vymyslel pojem „ranní nevolnosti“ nemohl být nikdy těhotnej).. Čokoládu nemůžu vidět, ale ujedla bych se kyselýho.. :D Uvidíme, co řekne ve středu Dr..
Jinak malou už tři dny nekojím a mám obří nalitý kozy.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 10:03

@Pavla.kd jo, funim skoro u všeho. Jsem „vyřízená“ jenom z naplnění pračky 😆 můj drahý muž už ze mě má srandu, ale zároveň mi často říká, ať taky odpočívám - což mi často řekne, když srším energií a když jsem hotová, tak nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 10:06

@petra432 mě už nevolnosti pomalu ustupují. Včera mi teda nebylo zrovna do skoku (dva dny před tím nic), ale dneska už zase pohoda. Ranní je taky nemám, celodenní je lepší název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.7.20 10:10

Taky mě začínají nevolnosti opoustet :) neni to tak hrozné už jako předtím :potlesk: bolesti jak se vše roztahovalo už taky nemám takže magnesko už taky nejím noo tak uvidíme co nás čeká dále :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
20.7.20 10:11

Tak mě je zase kromě jednodenní kocoviny, kdy jsem měla migrénu a myslela jsem na :poblion: celý den, docela dobře. Jen jsem mnohem víc unavenější. Jinak výbavičku apod. hodlám vytáhnout ze sklepa, až si dovezu ŽIVÉ dítě z porodnice domů. Takže u mě se žádné nákupy, šití, přípravy teda fakt nekonají, maximálně taška do porodnice, pokud se tak daleko vůbec někdy dostanu :roll:. Ani nevím, kdy a jestli oznámit těhotenství, kromě práce, kdy zřejmě v půlce podzimu půjdu na nemocenskou. A vůbec nejsem pozitivní, spíš jenom čekám, kdy se zase co po.sere. Ale vzhledem k porodu mrtvého dítěte ve 32tt (po naprosto bezproblémovém těhotenství) a k tomu, že žádné dítě živé doma nemám, tak se svýmu pesimismu ani nedivím…spíš si přeju, aby to bylo za mnou a zase se budu moci nadechnout, což bude zřejmě až po té, co uvidím své dítě dýchat…

A porodu se nebojte, já rodila s vědomím, že chlapeček je mrtvý a jako bonus byl porod vyvolávaný, o to víc bolestivější, a tohle všechno nebylo absolutně NIC oproti bolesti psychické. Takže no stress opravdu.

Příspěvek upraven 20.07.20 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 10:13

Holky a v jakém jste týdnu? Nějak se ztrácím 🙈 🙈 🙈.. já mám všechny nevolnosti jen ne ranní 🤣 jinak jsem taky pořád unavená… Všechno mi trvá dvakrát tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 10:16

@Pavla.kd dneska 10+6, taky ztrácím přehled  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí