Poradna duly
Jana Čurdová
Já už se nemůžu dočkat 30. Od čtvrtka do úterka jedeme na dovču, tak to čekání snad nebude tak dlouhý a uteče to rychleji. Pořád si představuju, jak si tam plave a vrtí se ![]()
Holky, nepoužívate některá podpůrný pás? Doktorka mi ho doporučila kvůli výhřezu plotének v bedrech, tak bych chtěla vědět, jestli to pomáhá☺️
Tak zítra si snad taky odnesu fotku mrňouska.. Mám strach, je to první vyšetření.. Hlavně aby bylo všechno v pořádku..
@petra432 na první vyšetření celkem pozdě ty jo.. Ale bude vše v pořádku
a fotecka budeee
@Dysis1 vím zatím asi stejně jako ty😀 ale zkrátka by to mělo ulevovat bolestem v bedrech, když zlobí☺️ me doktorka řekla, že jelikož mám špatný plotenky, tak by se mi mohlo břicho „vyvalit“ víc než by mělo, což nechci že jo😀
@petra432 Když tak si o tu fotku řekni. Moje by mi ji sama nedala. @Dysis1 V minulém těhu jsem šla poprvé také v 8+5 a to mi ji tak nedávala třeba kvůli dovoleným. Někdy objednávají prostě na dýl.
@Lorelay.cz no moje doktorka čím dyl tím líp taky
ale mám známou co měla mimodelozni a měla sakra problém aby nevykrvacela.. Kdyby ji vzali dříve tak se jí to nestane.. To samozřejmě nechci tady nikoho strašit v žádném případě jen říkám co bohužel znám za případ ![]()
@Dysis1 Při mimoděložním bych čekala že by měla mít bolesti a pak to řešit s doktorem. Teda já to tak brala, že kdyby něco tak to snad poznám driv než bude pozdě ![]()
@Lorelay.cz bolesti měla ale ten den ji to i prasklo
no fuj radši se o tom nebavit.. Všichni tady máme mimi v děloze takže tohle je na jiné téma ![]()
Ahoj holky, ja se opatrne pridavam 🙂 tp v unoru a na zacatku srpna prvni screening. Mate uz nektera po nem? Me hlavou stridave bezi zda je vse v poradku, na jednu stranu se ho nemuzu dockat a na druhou se trochu bojim a pozoruju se ![]()
@Ali000 Vítej mezi námi. Neboj se, určitě bude vše v pořádku ![]()
@Ali000 já jdu až na screening přesně po měsíci od ultrazvuku a neboj
já poslouchám svoje tělo a to mi říká že tam je vše v pořádku
a prostě doufám a nepřipouštim si nic špatného