Poradna duly
Jana Čurdová
@Mandží měla jsem jít taky sama měl být v práci, ale vzal si volno aby u toho byl
překvapil
ale určitě bych to zvládla
nebo jestli ho tam chceš mít tak si myslím že se dá ultrazvuk i o pár dní přesunout buď dříve nebo dyl ![]()
@Dysis1 jako jasný, že to zvládnu, jen je mi to prostě lítoo☺️..no jde to jen v tom týdnu kvůli vyšetření na downuv syndrom, max. to může posunout o dva dny později, ale to bude stejně chlap v nemocnici no😀.. ti chlapi jsou z toho beztak taky naměkko, když chtějí jít s námi😀
@Mandží no můj manžel je na mekko šíleně
kolik jsme měli zklamání a on to bral hůř jak já takže ve finále jsem mu byla já oporou
a neboj další bude ve 20tt a to už vám určitě vyjde spolu
a tam vám i řeknou co to bude ![]()
@Dysis1 to je náhodou hezký, jak to ty naše chlapy bere😀..tak to jsem za Vás ráda a žádný zklamání už určitě nebude☺️ ☺️.. joo to vím, to už pak bude zase něco jiného😀
@Dysis1 já beru utroš 200mg jeden na noc a teď po poslední kontrole mi napsala 100mg s tím, že budu zavádět do 5.8. dva na noc a pak jen jeden a konec..Jinak mám el. neschopenku od února a vůbec o nic se nestarám ![]()
@Luuca10 no my to máme vše podobné vid
děkuji za informace ![]()
Holky jste tu někdo z Libereckého kraje?
@Dysis1 Rodiče mám v Kamenickém Šenově
S přítelem teď ale bydlím v České Kamenici.
@Lorelay.cz super já jsem směr Doksy od Lípy trošku na druhou stranu ale nevadi
budeš rodit v Lipe? ![]()
@Dysis1 Zatim to mám v plánu. Děčín mi moc sympatický není. Taky přemýšlím, že tam budu jezdit na těhotenské cvičení, když mi to dr. dovolí.
@Lorelay.cz přesně na to jsem koukala dnes od kdy můžu začít taky se určitě zeptám, no že by jsme se seznámili
je to každé pondělí ale dopoledne tak doufám že bych to měla nějak ošetřené s neschopenkou
v Lipe je nová porodnice nové pokoje a líbí se mi tam
tak pro mě jasná volba
chtěla jsem Liberec ale v onoru do Liberce nechci asi riskovat
jestli bude kruta zima
@petra432 Máme to nejspíš podobně, já byla minulý týden na kontrole a to mi řekl že jsem tak 5-6 týden a podle poslední MS bych byla 9+3 a jdu na další kontrolu 31.7. a už by prý mělo být vidět srdíčko, tak jsem zvědavá a nervózní.
@Dysis1 Myslim, že se může jít až od 15 tt, pokud ti to doktor dovolí. Jinak co jsem tak zjišťovala, tak Lípa má i lepší hodnocení než Liberec. Kolikátý jsi týden.
@Oneilka Já jsem taky ucitelka
ve školce
ale na neschopence jsem od zavedení v březnu. Byla jsem na třídě s triletaky a bála jsem se, aby nevypukla neštovice atd. A do práce už nepůjdu. @Mandží já ještě nevím datum, ale určitě půjde manžel semnou. Chtěl mě překvapit a vzal si dovolenou už na druhý ultrazvuk
byl zklamaný, když jsem mu řekla, že semnou nejde, protože je to vnitřní utz
ale sám nechtěl. Nevěděl, že se dělá utz spodem ![]()