TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
22.7.20 14:45

@Mandží měla jsem jít taky sama měl být v práci, ale vzal si volno aby u toho byl :) překvapil :lol: ale určitě bych to zvládla :) nebo jestli ho tam chceš mít tak si myslím že se dá ultrazvuk i o pár dní přesunout buď dříve nebo dyl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.7.20 14:55

@Dysis1 jako jasný, že to zvládnu, jen je mi to prostě lítoo☺️..no jde to jen v tom týdnu kvůli vyšetření na downuv syndrom, max. to může posunout o dva dny později, ale to bude stejně chlap v nemocnici no😀.. ti chlapi jsou z toho beztak taky naměkko, když chtějí jít s námi😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.7.20 15:00

@Mandží no můj manžel je na mekko šíleně :lol: kolik jsme měli zklamání a on to bral hůř jak já takže ve finále jsem mu byla já oporou :lol: a neboj další bude ve 20tt a to už vám určitě vyjde spolu :) a tam vám i řeknou co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.7.20 15:04

@Dysis1 to je náhodou hezký, jak to ty naše chlapy bere😀..tak to jsem za Vás ráda a žádný zklamání už určitě nebude☺️ ☺️.. joo to vím, to už pak bude zase něco jiného😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
22.7.20 15:07

@Dysis1 já beru utroš 200mg jeden na noc a teď po poslední kontrole mi napsala 100mg s tím, že budu zavádět do 5.8. dva na noc a pak jen jeden a konec..Jinak mám el. neschopenku od února a vůbec o nic se nestarám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.7.20 15:15

@Luuca10 no my to máme vše podobné vid :lol: děkuji za informace :)

Holky jste tu někdo z Libereckého kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.7.20 15:27

@Dysis1 Já jsem z Libereckého :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.7.20 15:35

@Lorelay.cz juu hledám i partacky :) okolí Lípa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.7.20 15:38

@Dysis1 Rodiče mám v Kamenickém Šenově :palec: S přítelem teď ale bydlím v České Kamenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.7.20 15:40

@Lorelay.cz super já jsem směr Doksy od Lípy trošku na druhou stranu ale nevadi :lol: budeš rodit v Lipe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.7.20 15:43

@Dysis1 Zatim to mám v plánu. Děčín mi moc sympatický není. Taky přemýšlím, že tam budu jezdit na těhotenské cvičení, když mi to dr. dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.7.20 17:08

@Lorelay.cz přesně na to jsem koukala dnes od kdy můžu začít taky se určitě zeptám, no že by jsme se seznámili :lol: je to každé pondělí ale dopoledne tak doufám že bych to měla nějak ošetřené s neschopenkou :) v Lipe je nová porodnice nové pokoje a líbí se mi tam :) tak pro mě jasná volba :potlesk: chtěla jsem Liberec ale v onoru do Liberce nechci asi riskovat :lol: jestli bude kruta zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.7.20 19:06

Týnka

@petra432 Máme to nejspíš podobně, já byla minulý týden na kontrole a to mi řekl že jsem tak 5-6 týden a podle poslední MS bych byla 9+3 a jdu na další kontrolu 31.7. a už by prý mělo být vidět srdíčko, tak jsem zvědavá a nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.7.20 19:13

11+6

@Dysis1 Myslim, že se může jít až od 15 tt, pokud ti to doktor dovolí. Jinak co jsem tak zjišťovala, tak Lípa má i lepší hodnocení než Liberec. Kolikátý jsi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
22.7.20 20:07

9+3

@Oneilka Já jsem taky ucitelka :mrgreen: ve školce :) ale na neschopence jsem od zavedení v březnu. Byla jsem na třídě s triletaky a bála jsem se, aby nevypukla neštovice atd. A do práce už nepůjdu. @Mandží já ještě nevím datum, ale určitě půjde manžel semnou. Chtěl mě překvapit a vzal si dovolenou už na druhý ultrazvuk :mrgreen: byl zklamaný, když jsem mu řekla, že semnou nejde, protože je to vnitřní utz :mrgreen: ale sám nechtěl. Nevěděl, že se dělá utz spodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí