TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
25.7.20 07:27

Ja tedy ziju v domneni ze to samy misto ti drzi pouze po dobu materske, pak ho muze obsadit. Po rodicaku te pak sice prijmout musi ale muzes jit na uplne jinou pozici.. :nevim: ale mozna se to zase zmenilo nebo jeste zmeni nez to bude aktualni pro me :mrgreen: jinak me screening v podoli bude stat 1500, jasne ze bych radsi zdarma ale neprijde mi to jako problem jeste kdyz mi to pojistovna vrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
25.7.20 07:31

Tak jsem našla tohle. Zaměstnavatel tři roky. A porodné dostane ten, kdo nemá 2,7 násobek zivotniho minima. Z platu. Jako upřímně si myslím, že ten, kdo na to dosáhne, tak mu stejně těch 13 tis moc nepomůže. Copak za to dneska člověk koupi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
25.7.20 07:35

@Ali000 Tak tohle nevim no. Asi možná to taky záleží na nějaký vnitřní smlouvě ve firmě. Já dělám ve školce a žádná jiná pozice není.
To víš, že to není nic hroznýho. Ty peníze za screening. Jen jsem si říkala, že být na to sama, tak by to byl mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.7.20 07:41

@Janivajan to je fakt, vsechna cest svobodnym matkam.. clovek muze jen doufat ze takovy problem se mu v zivote vyhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.7.20 10:23
@Dysis1 píše:
@Janivajan no to Teda.. Já myslela že ti že zákona drží místo jen půl roku všude nebo ne? 8o no já se Teda neplánuju vrátit abych dělala s dítětem 3 směny to by jsme ani nedali :lol: od půl ročního si neumím představit a dát mimi chuve :roll: ale určitě to pro ni nebylo lehké tomu věřím.. Já mám práci až na několikátém miste :lol: :lol: stejně mě tam už vytáčeli a odešla jsem za 5minut 12 :lol: říkala jsem si že když se nepovede mimi odejdu

Já to mám úplně stejně, též už mě to v moji práci štvalo, dvanáctky, denní noční, žádné pořádné volno, víkendy svátky vánoce pořád v práci. Po mateřské už tam taky nechci jít. Chci být s malou/malým a ne ho pořád někam strkat na hlídání, na to jsem si to vymodlene dítko nedělala :) Navíc přítel taky dělá dvanáctky denní noční, takže jako rodina by jsme neměli šanci fungovat. A místo drží 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.7.20 11:05

10+4

Ahoj holky.. Co říkáte na coronu? Zase to stoupá jak blázen.. Jsem zvědavá co nám vše zakazou a jak budou fungovat zase doktoři a taky trošku doufám že budu moct mít manžela u porodu :lol: :lol: a ten hnus půjde pryč… Začínám se i trošku bát, abych to nikde nechytla :roll: být netehotna vůbec to neřeším ale teď už odpovídáme i za prcka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
25.7.20 14:24

@Dysis1 No trochu se taky bojím, že zas zakázku partnery u porodu. I když mi to teda přijde nesmyslný. :roll: když spolu bydlíme, tak to už je asi jedno ne. Kamarádka rodila letos v dubnu a musela rodit v roušce :zed: což teda nechápu. Jinak nikam moc nechodím. Zbytečně nelezu ani do krámu atd. Ale bydlíme na vesnici, takže to není žádný velký problém pro mě. Jsem si na zahradě a navštěvujeme se jen s pár kamarády. Uvidíme, co zas bude. I když veškerý kroky vlády mi přijdou zběsilý a zbrklý. Prý se zase uvažuje o zavření škol 8o neteř jde do první třídy, tak doufáme, že to nebude. Takhle zkazit prvnackum nástup do školy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
25.7.20 14:27

No já doufám, že už nebude nic z toho co bylo na jaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.7.20 18:39

@Janivajan rodit v rousce no tak to by mě mohli milovat :lol: :lol: bych se tam dost pohadala ať si funi přes roušku :lol: :lol: mě to dělá problém i v krámě, protože jsem astmatik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
25.7.20 20:47

Jako nepochopila jsem no. Říkala, že se dusila, ale bylo jim to jedno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
26.7.20 09:39

@Janivajan taky bych to odmítla…já jsem pouze alergik, ale taky mi nedělala dobře…natož v tom rodit… Když vsi vzpomenu jak jsem při předchozích porodech i zvracela 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
26.7.20 10:57

@Pavla.kd no. To říkala, že jí teda dovolili, to sundat. Valila jsem na ni oči. Nemohla jsem tomu věřit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
26.7.20 11:32

@Janivajan já doufám, že nás nic takového nečeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.7.20 11:40

11+0

Je to ještě daleko, v únoru si myslím už bude všechno v pohodě, tak nač se teď zbytečně stresovat :) ;) I když neříkám, že mě ty roušky nes*erou :zed: Co jinak holky děláte? Já pojedu dnes k býv. švagrové a asi vlezu poprvé do bazénu. Akorát plavky mi jaksi nesedí, vrch mám úplně malý :mrgreen: Ještě že budem na zahradě, tam je jedno, jestli budu mít jiný vrch, sice zatím teda nevím jaký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.7.20 15:34

@Luuca10 Já mám odpočinkový den.. Malá je po očkování a v noci hodně plakala..A pak vstávala o půl 6.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí