Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 klasický vrtání by ti nemělo uškodit… Taky mě čeká zubař, ale až mi nebude blbě…nerada bych ho ![]()
@Pavla.kd já si právě taky myslím že vrtání by mohlo být povoleno co pak celá bolavá po porodu ještě nějaký zubař ![]()
@Pavla.kd já nevím trhali ti někdy nervy a injekce nepusobila?
nejhorší zážitek… ![]()
Ahojte holky, poslušně hlásím, že jsme z dovolené doma. Dneska relax a vybalování věcí a zítra UTZ - juchuuuuuu ![]()
@Oneilka Já jdu zítra taky na kontrolu, tak si musím říct o fotku. Ta ze screeningu není nic moc ![]()
Přišel mi balíček z foractiv.cz, aniž bych něco objednávala. Jsou v tom tři produkty značky viridian. Neznáte to, co to je zač? Ani nevím, kde jsem k tomu mohla přijít, žádný papír k tomu nebyl ![]()
EDIT: už jsem to vygooglila, vyhrála jsem v soutěži ![]()
@Oneilka tak to je dobrý, když jsi i zapomněla, že jsi soutěžila 🤣 🤣 🤣 🤣
@Pavla.kd občas chytnu soutěžící záchvat a soutěžím všude, kde něco najdu. Tam tohle je výsledek jednoho záchvatu
už jsem ochutnala omega olej pro těhule. Není vůbec dobrej, naštěstí jsem na to byla připravena a hned to zajedla. Jinak by asi šel ven. Pak mám ještě prášek - předpokládám, že se má v něčem rozmíchat - nepíšou a klasický vitamínový tobolky.
@Oneilka tak se ti to aspoň hodí…
Já jednou v soutěži vyhrála omalovánky a nafukovací balónky… Někdy v pubertě…
@Pavla.kd
no zase si ty soutěže vybírám, o nehodící se ptákoviny nesoutěžim. Já bych z těch omalovánek měla radost i v té pubertě, kreslení mě baví - akorát už na to nemám čas, mám i knížku takových těch antistresových omalovánek a vymalovanou mám jednu - za tři roky