TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
29.7.20 15:05

@Oneilka no já samozřejmě o omalovánky nesoutěžila…a byli to takový ty úplně pro prtata… Taky mam relaxační teď, zabavila jsem je dceři…a mám asi čtvrt stránky… 🤣 🤣 Asi tak za dva měsíce 🙈 🙈 🙈 ale to přijde, až bude zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.7.20 20:12

Dneska mě přepadla docela divná bolest :think: zalevala jsem zahradu a najednou až křeče do spodku.. Šla jsem si lehnout a po hodině to asi přešlo, ale stejně bylo to divné.. Máte to někdo? Nějaké bolesti v podbřišku nebo roztahovani dělohy už poznám, ale tohle? Je pravda že jsem dnes více i uklizela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.20 20:20

Ahoj holky :mavam: Ja se taky hlasim do klubu se zitrejsi kontrolou, kdy si uz doufam odnesu prvni fotku.. :lol: Jsem zvedava, snad bude vse OK. Jak dlouho trva prvotrimestralni screening, vy kdo uz prcka mate? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
29.7.20 20:26

@Dysis1 švagrová mívala křeče jak při MS, prý to vždycky po chvíli přešlo. Já si myslím, že to je tím roztahováním, natahují se svaly a vazy a holt se to občas takhle ozve. Mě občas v podbřišku píchne (vždycky nalevo), někdy mám pocit, jako bych měla vevnitř pytel (no spíš pytlík :D ) s pískem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.7.20 20:36

10+3

@Dysis1 Nemam až takové bolesti, ale někdy při zvednutí z gauče mě přepadne silná bolest, ale během pár vteřin je pryč. Ale četla jsem dost diskuzi a hodně holek psalo i o silnější a trvalejší bolesti. Určitě to bude to roztahování a natahování svalů. A pokud nekrvacis a nic dalšího nebylo, tak bych se nebála. Ale určitě si můžeš zajít k Dr pro kontrolu, abys byla v klidu.

@Xanti gratuluji :mrgreen: já ještě prcka nemá, ale příští týden jdu na odběry a další týden screening. To budu 13+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.7.20 20:44

@Dysis1 mně to dělá, když to pretahnu… Víc námahy, větší túra nebo tak…tak se snažím vše dělat na etapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.20 20:59

@Janivajan Dekuji, i ja gratuluji :hug: Ja uz mam krev za sebou, dnes jsem 13+2, tak jsem zvedava co me ceka a nemine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
29.7.20 21:01

@Xanti jo takhleee. Já myslela, že jsi nějak mi, když ještě nemáš fotku :mrgreen: já už mám totiž ctyri :mrgreen: ale já jsem po umělém, tak mě hlídají od začátku po 14 dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
29.7.20 21:17

@Xanti Já myslim že když budeš mít vše v pořádku tak asi od půl do jedné hodiny. Můj dr. to bral dost hopem a s ničím se moc nemazlil. Ani jsem neviděla prcka jak se hýbe. Pořád měnil obraz na všechny orgány a kosti atd. že se ani na chvíli nezastavil :( I fotku mám rozmazanou :mrgreen: Tak doufám že mi zítra na gyndě dá hezčí fotku. Jinak nám moc dobře screening nedopadl, tak jsme tam byli dvě a půl hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.20 21:45

@Lorelay.cz jezis jaktoo? 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.20 21:47

@Janivajan Ja to nechapu, muj doktor je zrejme skrt, nebo nevim :lol: Vsichni maji fotku, jen ja temer na zacatku druhyho trimestru stale nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
29.7.20 21:52

@Xanti Screening jsem měla pozitivní na dawna, ale dle utz bylo vše v pořádku. Tak jsem si nechala vzít krev na Prenascan. Ten snad prokáže že je mimčo v pořádku :palec: Jinak asi chodíš k mé dr. ne? :lol: Ta taky nedává fotky. První mám až ze screeningu (12+6) a od své gynekoložky ještě žádnou. Takže mám jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.7.20 22:00

@Lorelay.cz Ja mam doktora :lol: Ale taky nevim co si o nem myslet, jak to dela asi 30let, tak uz to s kazdym neproziva tak, jak bychom si predstavovaly. Treba minule me vysetril, ani u toho nepipnul a uz se se mnou loucil :roll: Tak jsem se musela zeptat jak to vypada a pak az mi rekl, ze vse OK.. Zitra mu fotku prikazu, at me nesere!! :lol: :lol: Tak ti budu moc drzet palce at to dopadne dobre :hug: A zitra jdes tedy taky na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.7.20 07:19

@Xanti Tak to já mám první fotku gestacniho váčku :mrgreen: o první jsem si řekla a Dr už ji měla vytisknutou :mrgreen: možná je to tou praxi, jak píšeš. Ale myslím, že když si řekneš, tak ti ji dá :)

Všem, kdo jsou dneska na kontrolu, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
30.7.20 08:19

No já si o fotku řekla, ale řekla mi, že nemá tiskárnu, a že mi to posle meilem a nebo že si to můžu vyfotit z monitoru, tak jsem řekla že obojí, páč jsem si říkala, kdyby pak zapomněla…ale ona mi to posílala hned jak jsem u ní byla…a hned mi vše říkala jak dělala ten ulz. Mám novou doktorku a jsem zatím maximálně spokojená, byla jsem u ní teprve dvakrát. Registrovala jsem se u ní v únoru, když jsem zjistila že jsem těhotná, to sice nevyšlo, ale vše mi vysvětlila a hned říkala jaký by byli další možnosti, kdyby byli pořád nějaké problémy. A teď jsem u ní byla v 7 TT… Zítra jdu na kontrolu a první poradnu tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí