Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka no já samozřejmě o omalovánky nesoutěžila…a byli to takový ty úplně pro prtata… Taky mam relaxační teď, zabavila jsem je dceři…a mám asi čtvrt stránky… 🤣 🤣 Asi tak za dva měsíce 🙈 🙈 🙈 ale to přijde, až bude zima…
Dneska mě přepadla docela divná bolest
zalevala jsem zahradu a najednou až křeče do spodku.. Šla jsem si lehnout a po hodině to asi přešlo, ale stejně bylo to divné.. Máte to někdo? Nějaké bolesti v podbřišku nebo roztahovani dělohy už poznám, ale tohle? Je pravda že jsem dnes více i uklizela..
Ahoj holky
Ja se taky hlasim do klubu se zitrejsi kontrolou, kdy si uz doufam odnesu prvni fotku..
Jsem zvedava, snad bude vse OK. Jak dlouho trva prvotrimestralni screening, vy kdo uz prcka mate? ![]()
@Dysis1 švagrová mívala křeče jak při MS, prý to vždycky po chvíli přešlo. Já si myslím, že to je tím roztahováním, natahují se svaly a vazy a holt se to občas takhle ozve. Mě občas v podbřišku píchne (vždycky nalevo), někdy mám pocit, jako bych měla vevnitř pytel (no spíš pytlík
) s pískem
@Dysis1 Nemam až takové bolesti, ale někdy při zvednutí z gauče mě přepadne silná bolest, ale během pár vteřin je pryč. Ale četla jsem dost diskuzi a hodně holek psalo i o silnější a trvalejší bolesti. Určitě to bude to roztahování a natahování svalů. A pokud nekrvacis a nic dalšího nebylo, tak bych se nebála. Ale určitě si můžeš zajít k Dr pro kontrolu, abys byla v klidu.
@Xanti gratuluji
já ještě prcka nemá, ale příští týden jdu na odběry a další týden screening. To budu 13+5
@Dysis1 mně to dělá, když to pretahnu… Víc námahy, větší túra nebo tak…tak se snažím vše dělat na etapy
@Janivajan Dekuji, i ja gratuluji
Ja uz mam krev za sebou, dnes jsem 13+2, tak jsem zvedava co me ceka a nemine ![]()
@Xanti jo takhleee. Já myslela, že jsi nějak mi, když ještě nemáš fotku
já už mám totiž ctyri
ale já jsem po umělém, tak mě hlídají od začátku po 14 dnech ![]()
@Xanti Já myslim že když budeš mít vše v pořádku tak asi od půl do jedné hodiny. Můj dr. to bral dost hopem a s ničím se moc nemazlil. Ani jsem neviděla prcka jak se hýbe. Pořád měnil obraz na všechny orgány a kosti atd. že se ani na chvíli nezastavil
I fotku mám rozmazanou
Tak doufám že mi zítra na gyndě dá hezčí fotku. Jinak nám moc dobře screening nedopadl, tak jsme tam byli dvě a půl hodiny ![]()
@Janivajan Ja to nechapu, muj doktor je zrejme skrt, nebo nevim
Vsichni maji fotku, jen ja temer na zacatku druhyho trimestru stale nic.. ![]()
@Xanti Screening jsem měla pozitivní na dawna, ale dle utz bylo vše v pořádku. Tak jsem si nechala vzít krev na Prenascan. Ten snad prokáže že je mimčo v pořádku
Jinak asi chodíš k mé dr. ne?
Ta taky nedává fotky. První mám až ze screeningu (12+6) a od své gynekoložky ještě žádnou. Takže mám jen jednu.
@Lorelay.cz Ja mam doktora
Ale taky nevim co si o nem myslet, jak to dela asi 30let, tak uz to s kazdym neproziva tak, jak bychom si predstavovaly. Treba minule me vysetril, ani u toho nepipnul a uz se se mnou loucil
Tak jsem se musela zeptat jak to vypada a pak az mi rekl, ze vse OK.. Zitra mu fotku prikazu, at me nesere!!
Tak ti budu moc drzet palce at to dopadne dobre
A zitra jdes tedy taky na kontrolu?
@Xanti Tak to já mám první fotku gestacniho váčku
o první jsem si řekla a Dr už ji měla vytisknutou
možná je to tou praxi, jak píšeš. Ale myslím, že když si řekneš, tak ti ji dá ![]()
Všem, kdo jsou dneska na kontrolu, držím pěsti ![]()
No já si o fotku řekla, ale řekla mi, že nemá tiskárnu, a že mi to posle meilem a nebo že si to můžu vyfotit z monitoru, tak jsem řekla že obojí, páč jsem si říkala, kdyby pak zapomněla…ale ona mi to posílala hned jak jsem u ní byla…a hned mi vše říkala jak dělala ten ulz. Mám novou doktorku a jsem zatím maximálně spokojená, byla jsem u ní teprve dvakrát. Registrovala jsem se u ní v únoru, když jsem zjistila že jsem těhotná, to sice nevyšlo, ale vše mi vysvětlila a hned říkala jaký by byli další možnosti, kdyby byli pořád nějaké problémy. A teď jsem u ní byla v 7 TT… Zítra jdu na kontrolu a první poradnu tak jsem zvědavá.