TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
30.7.20 13:35

@Danuska89 mrzí mě to, ale jednou se to určitě zlomit musí :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.7.20 15:48

Nábytek

Holky víte o nějakém nábytku obchodu kde je nábytek pro novorozeně? Koukala jsem už ve scontu a to je už vše pro větší.. Nic kupovat nechci ale tak už pokukuju :lol: přes internet moc nechci chci si vše prohlídnout :) to samé kočárky nějaký obchůdek jsem ochotna jet i do Prahy prostě kamkoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
30.7.20 16:09

@Dysis1 Ty jo, to vůbec nevim. My podědíme hned dvě postýlky (aspoň bude mít kde spát o pár měsíců starší bratranec, když bude u nás), tak koukám jen po přebalováku a stejně hledím na bazary. Ikea má nějakou tu miminkovskou sérii, si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.7.20 19:19

Holky, tak mam taky po kontrole a UTZ. Moje intuice mi od zacatku tvrdila, ze cekam holku. Pracovni nazev Malina, jmeno jsem si uz taky vymyslela - Viktorka… Takze mi dneska doktor rekl, ze to bude kluk :mrgreen: Cemu ale nerozumim jsou hodnoty - v prukazce mam “NT 1,9” a velikost 12+5, pritom jsem 13+2. Je to tak v poradku? A co znamena to NT 1,9? Moc dekuji zkusenym :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.7.20 20:24

@Xanti to koukam že to řeknou takhle brzo.. To já na to štěstí mít určitě nebudu :lol: tak gratulace k pindikovi :lol: s klukama je větší sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.7.20 20:32

@Danuska89 drž se. Je mi to strašně líto. Ale vím, že ti teď nic nepomůže. Ať je brzy lepe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.7.20 20:33

@Xanti Gratuluji ke klukovi!!! A ostatním k úspěšným kontrolám. Používáte holky angel sounds?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.7.20 20:36

Abych svůj dotaz upřesnila. Poslouchám od 9 týdne. Teď jsem 10+4 a dneska jsem nemohla najít. Hledala jsem ráno a po obědě. Strašně mě to vyděsilo, ale teď večer jsem nasla. Je slyšet strašně slabounké, jakoby bylo miminko někde úplně vzadu, ale jasné to bylo miminko. Dostatečně rychle ťukání. Stává se vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.7.20 21:01

@Janivajan Neděs se. Sem tam se mi to taky stalo. Čím je prcek starší tím to jde lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.7.20 21:02

Také holky gratuluji ke kontrola :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.7.20 21:03

@Dysis1 Taky jsem se divila, spis jsem s urcenim pohlavi takhle brzy vubec nepocitala. Ale rekl to jiste, bez jedinyho zavahani s dodatkem, ze tohle rozhodne neni pupecnik. :lol: dekuji!
@Janivajan Dekujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.7.20 21:10

@Lorelay.cz No právě mě to překvapilo, protože do teď jsem ho našla vždycky krásně. Až dneska nic a večer taková slabota. Ale snad je to tim, že tam má jen víc místa teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
31.7.20 06:55

@Janivajan taky hledám a myslím si, že jsem našla…ale jsem teprve 9tt, dnes jdu na kontrolu, tak doufám, že jsem vždy našla a je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 08:13

@Pavla.kd Tak držím pěsti. Pošli fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
31.7.20 09:53

@Janivajan bohužel žádnou nemám…dr.se prý nestihla vrátit z dovolené…takže mi akorát vzala sestra krev, a sepsala semnou průkazku…dostala jsem zadanku na screening. Teď jsem tam volala, sestra mi říkala, že budou potřebovat vědět jen termín ms…a tam že ne..že potřebují vědět stáří podle ulz..takže jsem v hlavě pátrala… Jinak screening mám až 21… A kontrolu u Dr 28… Poslední kontrola u Dr byla 14.7…ne že bych byla nějaký plasan, ale když tady čtu jak má spousta holek zt, tak mi to přijde moc dlouhá doba, na to, že nevím co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí