Poradna duly
Jana Čurdová
Holky víte o nějakém nábytku obchodu kde je nábytek pro novorozeně? Koukala jsem už ve scontu a to je už vše pro větší.. Nic kupovat nechci ale tak už pokukuju
přes internet moc nechci chci si vše prohlídnout
to samé kočárky nějaký obchůdek jsem ochotna jet i do Prahy prostě kamkoliv ![]()
@Dysis1 Ty jo, to vůbec nevim. My podědíme hned dvě postýlky (aspoň bude mít kde spát o pár měsíců starší bratranec, když bude u nás), tak koukám jen po přebalováku a stejně hledím na bazary. Ikea má nějakou tu miminkovskou sérii, si myslim
Holky, tak mam taky po kontrole a UTZ. Moje intuice mi od zacatku tvrdila, ze cekam holku. Pracovni nazev Malina, jmeno jsem si uz taky vymyslela - Viktorka… Takze mi dneska doktor rekl, ze to bude kluk
Cemu ale nerozumim jsou hodnoty - v prukazce mam “NT 1,9” a velikost 12+5, pritom jsem 13+2. Je to tak v poradku? A co znamena to NT 1,9? Moc dekuji zkusenym ![]()
@Xanti to koukam že to řeknou takhle brzo.. To já na to štěstí mít určitě nebudu
tak gratulace k pindikovi
s klukama je větší sranda ![]()
@Danuska89 drž se. Je mi to strašně líto. Ale vím, že ti teď nic nepomůže. Ať je brzy lepe ![]()
@Xanti Gratuluji ke klukovi!!! A ostatním k úspěšným kontrolám. Používáte holky angel sounds?
Abych svůj dotaz upřesnila. Poslouchám od 9 týdne. Teď jsem 10+4 a dneska jsem nemohla najít. Hledala jsem ráno a po obědě. Strašně mě to vyděsilo, ale teď večer jsem nasla. Je slyšet strašně slabounké, jakoby bylo miminko někde úplně vzadu, ale jasné to bylo miminko. Dostatečně rychle ťukání. Stává se vám to?
@Janivajan Neděs se. Sem tam se mi to taky stalo. Čím je prcek starší tím to jde lépe ![]()
@Dysis1 Taky jsem se divila, spis jsem s urcenim pohlavi takhle brzy vubec nepocitala. Ale rekl to jiste, bez jedinyho zavahani s dodatkem, ze tohle rozhodne neni pupecnik.
dekuji!
@Janivajan Dekujiii ![]()
@Lorelay.cz No právě mě to překvapilo, protože do teď jsem ho našla vždycky krásně. Až dneska nic a večer taková slabota. Ale snad je to tim, že tam má jen víc místa teď ![]()
@Janivajan taky hledám a myslím si, že jsem našla…ale jsem teprve 9tt, dnes jdu na kontrolu, tak doufám, že jsem vždy našla a je vše v pořádku.
@Janivajan bohužel žádnou nemám…dr.se prý nestihla vrátit z dovolené…takže mi akorát vzala sestra krev, a sepsala semnou průkazku…dostala jsem zadanku na screening. Teď jsem tam volala, sestra mi říkala, že budou potřebovat vědět jen termín ms…a tam že ne..že potřebují vědět stáří podle ulz..takže jsem v hlavě pátrala… Jinak screening mám až 21… A kontrolu u Dr 28… Poslední kontrola u Dr byla 14.7…ne že bych byla nějaký plasan, ale když tady čtu jak má spousta holek zt, tak mi to přijde moc dlouhá doba, na to, že nevím co a jak…