Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd jako to jsou strašný čekačky, já už byla na ultrazvuku minulý týden bez objednání, protože už mi to bylo dlouhý ![]()
@Janivajan Ahoj děkuji a taky gratuluji
to budeme čekat spolu
. ![]()
@TER2312 já jako věřím, že je všechno o. k… a bude… Nejsem nějak hysterická, když mě něco zabolí, nebo naopak nezaboli a je mi fajn…ale když jsem tady v diskuzích četla o těch zt, kolik holek už to potkalo, tak chci mít ten klid v duši no…
@Pavla.kd No právě to mě děsí, ale taky se snažím je to těžký už za sebou jedno mám zt jednou samovolný i mimoděložní, tak už prostě se sleduju víc. Tak držím palce
@TER2312 právě…taky se nam nedařilo hned… člověk to neovlivní…ale potrat tak nějak poznáš, ale zt ne…si nedokážu představit, že jsem byla na posledním ulz 14.7, screening 21.8 a kdyby to malé zaniklo už někdy po tom 14? A já si nevědomky žila dál s tím, že jsem stále těhotná…no převedeme téma… ![]()
@Pavla.kd Je to hrozný. Ale bývá to hlavně v 1.trimestru, tak pak už snad ne.
@TER2312 Já jsem po pěti letech těhotná po ket posledního mrazacka. Pak už jsme byli zařazení do adopce. @Pavla.kd taky jsem musela z té jedné skupinky zmizet. Nesnesla jsem to každý den číst. ![]()
@TER2312 věřím,že bude vše v pořádku a všichni tady příští rok zdárně porodime zdravý miminka ![]()
@Janivajan já tam ještě jsem…už se to celkem uklidnilo…mám dvě děti…tohle je moje 10 těhotenství… Na umělém jsme nebyli…ale kdyby to teď nevyšlo, tak už by jsme šli
@Janivajan Já měla taky KET 5.6. a taky poslední embryjko dohromady to byl 4KET. ![]()
@Pavla.kd Já jsem to fakt nedávala. 10? Ty vogo
moje třetí, ale nikdy jsme nebyli takhle daleko. Tak doufám, že bude vše v pořádku dal ![]()
@TER2312 můj šestý.
ale zaplať pánbůh za to. Trochu jsme doufali, že nám zbyde ještě na sourozence. Tak uvidíme, jak to bude potom. Třeba se zadari samo ![]()