TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
31.7.20 18:44

@TER2312 ja mám tady ten obyčejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
31.7.20 18:46

No mně už to břicho trochu leze, i když je brzo…ale nejhorší je, když se najím…to jsem jak balón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 18:53

@Pavla.kd díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
31.7.20 19:11

@Dysis1 když si přejedu břicho nad stydkou kostí, tak je to takový tužší nebo jak to nazvat :D ale vidět není nic, kromě pneumatik teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 19:24

@TER2312 já mám tenhle :mrgreen:
A břicho teda mam :mrgreen: ale ne těhotenský. Jak se pořád necim cpu, tak mám tři kila nahore 8o musím se začít krotit. Ale hlavně už ho nazatahuju, takže pro okoli, to vypadá, že už opravdu mám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 19:27

@Janivajan Já prostě nějaký koupím a hotovo. Já mám taky břicho ale taky né těhotenský. Ale na váze nepřibírám, ale žeru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
31.7.20 19:49

Já jsem po IVF, KET byl 29.5. a bylo to poslední páté embryjko :) Jinak z té skupiny jsem taky,,odešla,, občas tam z nudy nakuknu, ale ty zamlkle těhu jsem taky nedávala, člověk je pak úplně ve stresu..Nad tim Angel sound pořád přemýšlím, ale bojím se, že když :srdce: neuslyším, že budu zbytečně jančit a stresovat se. Do screeningu už to vydržím, ale je to teda boj. Nezbývá, než věřit, že je v bříšku všechno v pořádku :) Jo jinak za ten nadstandard jsem platila 1000kč, je v tom ultrazvuk při každé kontrole, protože pojišťovna platí jen 3 a to video na flashku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
31.7.20 19:50

@TER2312 Myslím že na tom nesejde který koupíš. Službu udělá tak jako tak. Taky jsem měla kliku a sehnala jsem za 415 vč. poštovného. Mám také ten malý, ale rozdíl v tom asi nebude. Jinak bříško leze jen trošku. Spíš vytlačuje a zvýrazňuje ty kg navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 19:57

@Luuca10 já platila 1900 a flashku nemám, ale co už. Já byla na KETU 5.6. poslední embryjko. Toho se taky bojim s tím angelsounds, že budu ještě víc vyšilovat, když nic neuslyším. Ještě uvidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.7.20 20:11

@Lorelay.cz To je fakt uvidím no.
S tím břichem to je pravda :) já vypadám jak v 5měsíci, ale jsou to pneumatiky jenom. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.8.20 08:28

TP dle PM 21.2. a dle UZ 4.3.

Ahoj holky, u Dr. jsem byla zatím jen jednou 22.7. a dle UZ jsem teď 9+2tt. Trápilo mě 14dní nechutenství a nevolnosti, ale zdá se mi, že to pomalu odchází, ťuk ťuk. Zhubla jsem se díky tomu o 2,5kg. Břicho pozoruju, že už mám trochu nafouklé, i přítel to vidí, ale okolí si toho zatím všimnout nemůže. Ráno vždy trošku a večer takový balon. :D Do poradny jdu 12.8. a na screening 18.8. Už se nemůžu dočkat. Příští sobotu 8.8. máme svatbu a chceme tam oznámit, že čekáme miminko (budu 10+2tt), tak pořad přemýšlím, jestli to není brzy a ze snad je vše ok, když další kontrolu mám až po svatbě. Zase nevím, jak bych okecala, že nepiju alkohol. :lol: Ještě jsem se chtěla zeptat, nevím jestli jsem to pochopila správně, na tom prvním screeningu už vám řeknou pohlaví? Přijde mi to brzy. 8o Všem přeji hezký den, tyhle vedra jsem teror. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
1.8.20 09:19

@kler98 Ahoj gratuluji k mimi i ke svatbě, já teda čekám až na 1.sreening s tím než to tak nějak všem řeknu, ale záleží to na tobě samozřejmě. Já nemám svatbu, takže nemusím spěchat. Držím palce ať je všechno v pořádku. :palec:
Jo a to pohlaví už by měli říct, co jsem četla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
1.8.20 09:37

@kler98 ahoj, s termínem jsme na tom skoro podobně +- dva dny… Nechutenství mám pořád a je mi i pořád zle, nezhubla jsem ale nic…ba naopak… A břicho už mi taky vylíza…hlavně jsem spíš nafouklá po jídle…s oznamovánim jsem taky chtěla až po screeningu, ale chlap chce příští týden slavit narozeniny a tam to všem říct…no budu to s ním muset ještě probrat, protože se mi do toho ještě nechce… Screening mám 21.8. jinak to gratuluji ke svatbě a ať ti vyjde počasí a hlavně ať ti není špatně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
1.8.20 09:43

@kler98 ahojky, gratuluju. My to měli v červnu podobně. Já teda byla úplně na začátku, ale na svatbě už to nejbližší okolí vědělo. Dočkala jsem se po čtyřech letech a po výměně partnera. No a manžel je z toho tak nadšený, že se mu to povedlo a bývalému ne, že to hned vlastně vyslepičil 😁 ale nevadilo mi to. Bylo fajn tu radost hned sdílet. Hned po svatbě jsem to musela oznámit i v práci, takže je to prašť jak uhoď.
A jestli to říct nechceš, tak je nejjednodušší říct, že si tu svatbu chceš užít, aby sis vše pamatovala a bylo ti pak dobře. Já bych nepila, ani kdybych nebyla těhotná, takže se nikdo nedivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.8.20 09:53

@TER2312 mě říkala, že pohlaví až na další kontrole v září😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie