Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan Rozárka je hezké, ale tak mi vždycky říkala máma i když jsem Katka
@Dysis1 Klaudie je také moc hezké, ale tam bych si nevěděla moc rady se zkráceným jménem.
Teda to jste dobré holky, my žádné jména ještě nemáme, co se líbí mě, třeba na kluka Daniel, tak přítel si pod tím jménem představí šéfa nebo jiné co nemusí a máme po jméně
Na holčičku jsem chtěla Emmu, ale ta mi neprošla, mu se líbí Mia, ale to mi nějak nejde zdrobňovat
No snad se nějak domluvíme ![]()
Mě by se třeba na kluka líbil Radek
, ale jelikoz manzel chce po sobě, tak bylo rozhodnuto ráz dva. A Rozarku mám já vybranou asi od deseti let, podle sovy z tří oříšků
ještě jsme se bavily o Marušce. To by bylo po všech prababickach.
ale to bude třeba druhý. Když se nám poštěstí.
@Oneilka Já jsem chtěla taky první Rozárku, ale nakonec máme Kristýnku.. Druhá měla být Viki, místo toho máme Klárku..
Když bude do třetice holka, tak by mohla být zase na K, ať se nám to neplete..
Na kluka se mi líbí David nebo Jakub po tatínkovi..Ale ono to zase bude všechno jinak..
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jsem dneska 10tt+6 vypadá to na ten únor.
Chci se rovnou zeptat, jak jste na tom s příznaky? Mě teď všechno přestalo a pořád se pozoruju, jak magor. Hlavně prsa mě už nebolí nic. Na sreening jdu až 12.8. ![]()
@petra432 My se na Rozárce shodli hned. No a kluk prý Viktor. Já chtěla Huga, manžel souhlasil a pak najednou přišel s Viktorem. Pořád si na to jméno zvykám, byla jsem sžitá s „Hugínem“ Taky si z toho ale děláme legraci a koukáme i do seznamu staročeských jmen. Šulislav nás dostal do kolen
už to asi bude mít jako přezdívku ![]()
@Oneilka Sulislav 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 mám dost… 🤣 🤣 🤣 🤣… Já vytáhla kalendář a celkem se mi ještě líbí Adriana a Oliver
@TER2312 já jsem 12+3 a prsa mě bolí víceméně pořád, ale není to nic hrozného. Občas tlaky v podbřišku, sem tam to píchne… Jinak se dokážu rozbrečet kvůli prkotině, jsem unavená, nemůžu maso, smrdí mi a je mi po něm těžko (kuřecí je výjimka). Vlasy mi přestaly padat, nehty se nelámou.
@Pavla.kd je to super jméno, že?
hlavně by mě zajímal význam, když to vždycky měli s něčím spojené, jestli jako oslavoval š*liny
Adriana je moc hezké jméno, Oliverů mám pár v okolí, ale dřív jsem ho měla v užším výběru
@Oneilka Tak to ti závidím, já už to takhle mám od začátku, že chvilku třeba nic už jsem letěla i na ultrazvuk neplánovaně, protože jsem byla vyplašená a všechno v pořádku. Teď už je mi to blbý, tak se snažím vydržet do toho sreeningu, ale je to ještě dlouho. A už jsi byla na sreeningu?
@TER2312 Minulý týden byl nejhorší.. Celodenní nevolnosti bez zvracení, mrtvolná únava, bolavý prsa.. Pomalu se to zlepšuje, ale ty vedra mi nedělají dobře.. Dneska se mi tak zamotala hlava, že jsem si lehla v kuchyni, abych neomdlela.. ![]()
@TER2312 ten mě čeká v pondělí. Včera jsem měla klasickou poradnu, tak jsem prďolku konečně zase viděla. Na screening se těším, hlavně teda na výraz mého drahého - až to škvrně uvidí na živo a ne jen na fotce. Bude na měkko a já ten jeho výraz zbožňuju.
@petra432 motání hlavy mě taky občas potrápí, ale už jsem se naučila vstávat pomalu. Lehnout s nohama navrch jsem si musela zatím jenom jednou. Jinak to vždycky rozdýchám.
@petra432 mě už právě všechno přešlo, ale už mi u doktora vysvětlovali, že to nic neznamená, ale já jsem furt vyplašená. Už abych měla ten screening.