TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
2.8.20 10:24

@Lorelay.cz díky…mrknu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 10:26

@Pavla.kd Já taky přesně nevím něco jsem si přečetla a internetu. Já byla těhotná před 20lety, takže já už nevím vůbec nic :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 10:45

Já jsem si myslela, že testy na preklampsyi jsou automatické ve screeningu 8o o to si musím říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 11:44

@Janivajan Mě řekli, že je to navíc a musím si to připlatit. Ale připadá mi, že to má každý doktor jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.8.20 16:19

A jak to máte s testy na genetiku? Bylo mi řečeno, že jestli chci kromě dawna, který se zjišťuje na screeningu testy na další vady, tak se musím domluvit na genetice a samozřejmě se za to platí..byly jste na tom? Přemýšlím jak moc je to důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.8.20 16:40

@Mandží já myslela, že se tam zjišťuji všechny vady :nevim: tak teď jsem z toho jelen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 16:44

@Mandží To mi nikdo nenabízel nic o tom nevím, jen tu preeklamsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.8.20 16:48

Mě toto říkala a dala mi letacek s různými syndromy..krom downa nějaký edwardsuv, patauuv, turneruv, klinefelteruv a spousta dalších, tak jsem z toho jelen😀

Tady https://trisomytest.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 17:03

No to snad ne, to ani nechci vědět, to už by se z toho člověk musel zbláznit. Mě stačí, že se zas od včerejška pozoruju, že mi jako nic není, nic nebolí atd. :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.8.20 17:17

Já se to všechno snažím brát tak nějak rozumně, takže opravdu nic nehrotim a když mi zrovna nic není, tak jsem naopak ráda a rozhodně nešílím😀.. ale zajímalo mě právě, jak moc lidí tyto rozšířené testy podstupuje☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
2.8.20 17:29

Mě neřekli vlastně nic, jenom cenu, že za doprovod se doplácí a do ruky jsem dostala dva papíry na vyplnění. A vzhledem k tomu, že o tom vím prd, tak mě ani nenapadlo se ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.8.20 17:49

@Mandží spíš si myslím, že už neví jak z lidí tahat peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
2.8.20 18:42

Tak já nevím, jestli to je všude jinak, ale moje ségra, když byla na screeningu, tak třeba toho edvardse tam měla automaticky. Vím to, protože bohužel o prostřední miminko přišli právě kvůli tomuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.8.20 19:26

@Mandží Já bych nic takového neřešila, pokud ti vyjde screening v pořádku. Pokud ti zjisti větší pravděpodobnost k nějakému syndromu tak si ten test nech udělat, to ti stejně doporučí, ale jinak myslím, že není potřeba se plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.8.20 10:25

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na krvi na screening a divila se že mám jít na ultrazvuk až příští týden takže jdu zítra :srdce: :) jsem moc ráda.. Jen nechápu jak počítají těhotenství podle poslední MS mám být dnes 11+6 a dneska mi řekla že jsem dnes 12+1 no tak nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí