Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 já beru 2-0-2 utrogestan
Příspěvek upraven 22.07.20 v 12:06
@Lorelay.cz @Janivajan a holky kdy vysazujete? Já mám napsáno do konce 12tydne ale hned všechno?
přemýšlím že si odeberu půlku a týden si ještě nechám 1 na noc..
@Dysis1 V caru mi říkali do konce 12 týdne. Do srdeční akce jsem brala ještě estrofem. A taky jsem jo vysadila hned.
@Dysis1 Mě ho minule napsala, až do další kontroly. Tak uvidím co mi řekne na další kontrole. Sama ho vysazovat nebudu.
Díky holky.. A ještě jeden dotaz nevíte jak je to teď s elektronickou neschopenkou?
asi se už o nic starat nemusím že? Vše se dělá už přes PC
@Dysis1 já mám a dostala jsem jen papír, kdyby přijela kontrola. Jinak nic
všechno už si dělají sami.
Když jsme u té práce
Kdo zůstává doma a kdo chodí do práce? Já mám teď teda prázdniny (úča), ale mám v plánu zůstat v práci do Vánoc, od ledna doma. Pak budu doma rok a na rodičovskou nastoupí tatínek ![]()
Holky, jdete některá na ten screening bez partnera? Mám jít zrovna v den, kdy jde manžel na operaci kýly a přehodit se to nedá, tak mě to trochu mrzí, že u toho budu sama..pak si můžu sice domluvit ultrazvuk navíc už s manželem, ale i taak🤔
@Mandží já jdu s manželem. Já mu řekla, že může jít se mnou a hned souhlasil, je hrozná cíťa, jestli se rozbrečí, pak s mýma hormonama budem řvát oba ![]()
Je škoda, že vám to vyšlo tak blbě. Ale zase na dalším UTZ bude mimčo větší a víc uvidíte
@Oneilka on právě taky chtěl, tak jsem se to snažila přehodit, ale musí to být prý v konkrétní dny, no..☺️ jako jasný, jsou i horší věci😀