TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
20.7.20 16:55

@Danuska89 :,( nemám k tomu slova ani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.7.20 17:18

@Danuska89 ach jo, to je hrozné, já bych je tam asi všechny rozkopala..Vůbec se nedivím, že ještě nechceš nic kupovat, ale věř, že teď to určitě stejný scénář mít nebude, teď to určitě vyjde, hlavně si to určitě už pohlídáš, protože po tomhle bych doktorům taky nevěřila a všechno si hlídala sama a na všem u doktorů trvala..Je to mazec, člověk k nim chodí, že jim věří, že si vše pohlídají a nakonec člověk aby byl sám doktor a na ty dementy ještě dohlížel..Moc ti držím pěstičky, aby jsi se dočkala zdravého miminka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
20.7.20 17:24

@Luuca10 Díky holky za podporu. Občas si tu přijdu jako černá ovce, ráda čtu, co tu píšete a trochu závidím tu „bezstarostnost“, co už já mít nebudu (ale to je naprosto přirozená reakce). Ale vemte si z mého příběhu ponaučení a kromě doktorů si všechno hlídejte samy. A dejte na svůj instinkt. Když je něco špatně, cítíte se špatně, cokoliv, tak jeďte, nenechte se odbýt…fuj, jsem se tak rozčertila, že se mi sputila těhotenská nevolnost, zrovna, když jsme si s partnerem chtěli jít lehce proběhnout do parku. (To mám dovolené i na rizikáči :) a hlídám tepovku.) Doufám, že mi ta zázvorová pastilka zabere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
20.7.20 17:26

@Danuska89 Tak to těžce podělali. Vedení nemocnice se vždycky za doktora postaví, tak to mají. Člověk by se musel soudit, aby něčeho dosáhl. A na to každý nemá nervy ani žaludek. Přeju ti, aby tohle těhotenství proběhlo v pořádku a bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.7.20 17:42

@Danuska89 zase tak úplně bezstarostne nejsme, samozřejmě oproti tobě to nemůžu srovnávat, ale prošla jsem během 10měsíců 1×IUI, pak 3IVF a vyšlo úplně to nejposlednější embryjko, úplně poslední IVF, na další už bych nemohla, o to víc se teď o to křehké těhu bojím..A čím jsem si prošla ještě než jsme vůbec navštívili kliniku, potrat díky bohu teda žádný, ale prvních // na testu v životě jsem se dočkala až ve svých 39letech. Kolik jsem se nabrecela, že zůstanu bezdětná..A pořád se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.20 18:11

@Dysis1 Tak vis co tam vidim ja? Prasatko Pepu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.20 18:18

@Danuska89 Ty blaho… no tak to je sila :( Moooc drzim palecky at je ted uz jen vse dobre! :hug:

Ja to vlastne bezstarostny pomerne mam.. pred rokem a pul jsem vysadila antiko s tim, ze pokud by se to podarilo do pul roku, bylo by to super, protoze mi koncila v praci smlouva (byla jsem jen za materskou). Mimco se nepovedlo, nastoupila jsem do novy prace, kde jsem od zacatku vedela, ze byt nechci. Po pul roce jsem se prihlasila do vyberka vysneny prace… A hadejte co, vybrali me! Konecne prace, kde jsem chtela zustat do duchodu. Rikala jsem si - ted hlavne neotehotnet… Po mesici v novy praci jsem zjistila, ze do prace nechodim sama :lol: :lol: Takze ja totalni nervy, ze na to prijdou, ze me vyrazi, budu s pupkem chodit na pracak, materska zadna… :lol: Nakonec jsem zkusebku prezila, zatim to v praci nikdo nevi, ale uz je neresim. At si tam delaji co chteji, my budem s mimcem doma :dance: Hlavne aby bylo vse OK.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.7.20 18:25

@Xanti :lol: :lol: ano taky mi to říkala kamaradka :lol: :lol: je to normální? Všichni mají miminka nebo jen kuličky a já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.7.20 18:29

10+1

Jinak holky tady je moje poslední fotka, vyfocena z videa, fotku mi dr. zapomněla dát :) a mimi bylo natočené v 9+2 :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.20 18:35

@Dysis1 Bud v klidu, ja nemam nic :think: Jen matne vzpominky na mlhavy flek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
20.7.20 19:52

@Xanti tak přesně to jsem viděla i já…jen mně bylo blbý to napsat 🤣 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
20.7.20 21:58

@Danuska89 tak to je fakt neskutečný tohle!!! Jak to mohli takhle podcenit? To je neskutečný!!! Bože. Nemám jiných slov než nadavky :cert: já se na všechno vždycky ptám, ale je pravda, že moje Dr je fakt v tomhle zodpovědná. Vím to od kamarádky. Ta už čeká druhý a právě si chválila, jak je zodpovědná, že všechno studuje a radši si pozve na kontrolu ještě za týden. Nečeká zbytečně. A screening dělá taky moje Dr. Tak doufám, že jí můžu v tomhle věřit.
A jinak nemůžu to srovnávat, ale bezstarostný to taky nemám. Po pěti letech ivf se nám podařilo poslední embryjko. Poslední ze všech. Pak už jsme počítali s adopci. Možná taky pro to je na mě moje Dr tak hodná :mrgreen: ví, co máme za sebou a všechno mi vysvětluje fakt do poslední tečky. Říkala mi, že nejhorší je, když si budu něco hledat na netu a nebudu tomu rozumět. Takže mi to radši všechno řekne ona a můžu se rovnou zeptat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
21.7.20 07:50

9+2

@Dysis1 tak já m zas želvička no :mrgreen: má špičatou hlavu na té poslední fotce :mrgreen: myslím, že je to tím, jak se zrovna natočí. Uvidíš, že příští bude zase jinak. Kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
21.7.20 10:11

@Janivajan až 10.srpna :lol: to je doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
21.7.20 10:12

@Dysis1 no to teda! :mrgreen: já chodím po 14 dnech a přijde mi to strašně dlouho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď jdu v pátek. Tak se mi dny hrozně vlecou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí