TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
19.7.20 17:34

@Dysis1 Presne, na vyber nemame :think: Ale kdyby byla moznost vysedet to z vajec, tak bych se nebranila :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.7.20 18:48

@Xanti @alestra ahoj holky, též jsem z porodu 💩 A taky čekám první :) Je nás tu víc prvorodiček :) Ale aspoň tu od ostatních probírame nějaké zkušenosti :) Tak hlavně ať se nám i miminkům daří a ať dojdeme všechny k tomu porodu a k fotkam krásných a zdravých miminek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
19.7.20 19:25

Já se na ten porod celkem těším, nemůžu říct, že bych z toho neměla strach, ale až budu mít to miminko v náručí, tak to prostě přebíjí všechen strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.7.20 19:31

Všechny nové vítám. Já si ten porod ještě nijak nepřipouštím, asi to teprve přijde. Také jsem prvorodička, ale po dvou potratech, tak ten porod je ještě daleko. Držím nám všem palce ať to všechny dotáhneme zdárně do konce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.7.20 19:37

@Lorelay.cz A muzu se zeptat ve kterych tydnech jsi o miminko prisla? Mrzi me to a doufam, ze ted uz to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.7.20 19:44

@Lorelay.cz nápodobně já těch potratu bohužel víc ale kriticky týden je za mnou tak už hodně doufám že to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.7.20 21:10

@Xanti Prvni v 6+5 samovolný potrat a druhy jsem přišla na kontrolu v 8+5 a bylo zamlklé :( Teď jsem v 11+3 a diky Angelsoundu vím, že srdíčko bije tak snad to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.7.20 21:11

@Dysis1 Určitě to vyjde. Držím nám všem palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
19.7.20 21:49

Ahoj. Zdravím všechny. Taky čekám první. Přemýšlela jsem taky o tom angelsoundu, ale mamka je zdr. sestřička, tak zkusíme fonendoskopem :mrgreen: jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
19.7.20 21:55

@Janivajan fonendoskop mě taky napadl, akorát jsem na nemocenské, tak se k němu nedostanu :) Tak dej vědět, jestli je to slyšet, kdyžtak bych si zajela do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.7.20 22:03

@Lorelay.cz mohu se zeptat co to je? Že víš že srdíčko bije? Joo už jsem si to nasla :lol: a opravdu to funguje?

Ještě holky máte někdo bříško? Já jsem nějak splaskla celá až mě to děsí :lol: kila jdou dolů a podbrisek splasknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.7.20 22:17

@Dysis1 Poprvé jsem ho zkusila 9+6 a asi po 5 minutách jsem ho našla. Ale někdy to trvá i déle. S bříškem se netrap. Do teď jsem přibrala asi 0,5 kg a pořád to lítá nahoru a dolů. Větší dělohu cítím, ale jinak to bříško zatím moc neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.20 07:15

@Dysis1 Po ranu vubec. Kdyz jsme na veceri nekde v restauraci a mam dziny, tak musim povolovat knoflik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.7.20 08:39

@Dysis1 já jsem po ránu skoro plochá a večer mám břicho jak v 5.měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
20.7.20 08:40

@Luuca10 Dám vědět. Jsem zvědavá, jestli to půjde. Ale říkala jsem si, že až tak koncem tohohle týdne. Jsem dnes 9+1.
A břicho mám teda slušný. Ale to je tim, že jsem pořád nafouklá a nechodím tak pravidelně na záchod. No každopádně jsem měla všechny kalhoty hrozně upnutý, takže už mám jedny těhotenský, protože jsem si v těch svých nemohla sednout. Bylo to prostě neprijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí