Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 Presne, na vyber nemame
Ale kdyby byla moznost vysedet to z vajec, tak bych se nebranila
![]()
@Xanti @alestra ahoj holky, též jsem z porodu 💩 A taky čekám první
Je nás tu víc prvorodiček
Ale aspoň tu od ostatních probírame nějaké zkušenosti
Tak hlavně ať se nám i miminkům daří a ať dojdeme všechny k tomu porodu a k fotkam krásných a zdravých miminek ![]()
Já se na ten porod celkem těším, nemůžu říct, že bych z toho neměla strach, ale až budu mít to miminko v náručí, tak to prostě přebíjí všechen strach
Všechny nové vítám. Já si ten porod ještě nijak nepřipouštím, asi to teprve přijde. Také jsem prvorodička, ale po dvou potratech, tak ten porod je ještě daleko. Držím nám všem palce ať to všechny dotáhneme zdárně do konce. ![]()
@Lorelay.cz A muzu se zeptat ve kterych tydnech jsi o miminko prisla? Mrzi me to a doufam, ze ted uz to vyjde ![]()
@Lorelay.cz nápodobně já těch potratu bohužel víc ale kriticky týden je za mnou tak už hodně doufám že to vyjde ![]()
@Xanti Prvni v 6+5 samovolný potrat a druhy jsem přišla na kontrolu v 8+5 a bylo zamlklé
Teď jsem v 11+3 a diky Angelsoundu vím, že srdíčko bije tak snad to tentokrát vyjde.
Ahoj. Zdravím všechny. Taky čekám první. Přemýšlela jsem taky o tom angelsoundu, ale mamka je zdr. sestřička, tak zkusíme fonendoskopem
jsem zvědavá ![]()
@Janivajan fonendoskop mě taky napadl, akorát jsem na nemocenské, tak se k němu nedostanu
Tak dej vědět, jestli je to slyšet, kdyžtak bych si zajela do práce ![]()
@Lorelay.cz mohu se zeptat co to je? Že víš že srdíčko bije? Joo už jsem si to nasla
a opravdu to funguje?
Ještě holky máte někdo bříško? Já jsem nějak splaskla celá až mě to děsí
kila jdou dolů a podbrisek splasknul
@Dysis1 Poprvé jsem ho zkusila 9+6 a asi po 5 minutách jsem ho našla. Ale někdy to trvá i déle. S bříškem se netrap. Do teď jsem přibrala asi 0,5 kg a pořád to lítá nahoru a dolů. Větší dělohu cítím, ale jinak to bříško zatím moc neroste.
@Dysis1 Po ranu vubec. Kdyz jsme na veceri nekde v restauraci a mam dziny, tak musim povolovat knoflik ![]()
@Dysis1 já jsem po ránu skoro plochá a večer mám břicho jak v 5.měsíci ![]()
@Luuca10 Dám vědět. Jsem zvědavá, jestli to půjde. Ale říkala jsem si, že až tak koncem tohohle týdne. Jsem dnes 9+1.
A břicho mám teda slušný. Ale to je tim, že jsem pořád nafouklá a nechodím tak pravidelně na záchod. No každopádně jsem měla všechny kalhoty hrozně upnutý, takže už mám jedny těhotenský, protože jsem si v těch svých nemohla sednout. Bylo to prostě neprijemny.