Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 no uzené je kapitola sama o sobě, můj drahý o víkendu udil se sousedama, dělali i klobásky. Bože, jak já bych tu anglickou sežrala…a nejde to ![]()
@Luuca10 tak to bude možná holčička
ale jsou to jen babske povídacky ![]()
@Luuca10 nechuť jsem zmákla s pomocí lízátek. Skoro jsem nejedla, takže jsem neměla ani energii. Když mi začíná být divně, dám si lízátko a za chvilku je pohoda. A hlavně můžu jíst normálně (kromě toho masa teda)
@Oneilka já měla zázvorové bonbony a moc mi nepomohly, jen na chvilku, hlavně jsem měla i po nich úplně kyselo v puse a vůbec po všem, takže pořád žvýkám žvýkačky
Ale myslím, že už je to malinko lepší, tak snad to bude po tom 12.týdnu dobré. Jo a dr.mi radila, že si mám koupit zázvorové tablety v lékárně, že jsou lepší než ty lizatka, tak uvidím, kdyžtak zkusím oboje ![]()
@Luuca10 tento týden už je lepší, ale ještě chvilkama to přijde. Zázvor je i v těch lízátkách. Já měla kdysi zázvorový bonbóny na bolest v krku a to byl takovej tlamolep, že se to nedalo ![]()
Ještě že mě není špatně. Co fakt nemusim jsou bonbóny a lízátka. Kdyby to byla jediná věc co pomáhá tak možná jednou a podruhé bych už to asi moc nedala ![]()
Mně přijdou strašně sladký i ty lízátka…dneska jsem zkoušela a představa že bych jich dala víc denně asi nehrozí… Pomohlo mi asi na deset minut…jinak z vitamínů beru jen listovku. Maso mi nevadí, jen mám občas problém krájet to syrovy… Celkově se musím do jídla nutit…chutě jsem mívala jen prvních cca 14 dní
@Pavla.kd na mě jsou zase celkem kyselý
i v ty nejhorší dny mi stačilo jedno lízátko na den, na každýho to holt působí jinak
@Oneilka tak to ti závidím…jen by mě zajímalo, který chytrák to nazval ranní nevolnosti 🤣 🤣 🤣
@Pavla.kd taky je mám kdykoliv během dne. Kolem 6tt dokonce až tak k jedenácté večer. Název beztak vymyslel chlap
![]()
Fakt vám ta lízátka pomáhají? Já zatím vyloženě s ničím problém nemám, akorát míň jím, protože vždy tak v půlce oběda cítím, že když si dám ještě trochu, tak mi bude blbě😂 a to jsem dřív v pohodě dala polední meníčko včetně polévky a teď bojuju jen s hlavním jídlem😀
@Oneilka no beztak 🤣 🤣 🤣 já to chytám cca kolem 12..a až do večera, takže to mohl být chlap co nic nedělá a vstává až se mu zachce 🙈 🙈 🙈
@Mandží no mně právě nic moc nepomáhá 😒 a co se týká jídla tak taky snim min jak dřív, už nemám v tom břiše nějak víc místa…
@Mandží jo, moc jsem tomu nevěřila, ale fakt se pak cítím v pohodě. Taky jím menší porce, což beru pozitivně, aspoň mizí pneumatiky ![]()