Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, dnes jsem byla na kontrole a jsem 6+3tt se ❤️️, TP 28.2.2021
Tak naše kontrola taky v pořádku
jsem dle utz 7+4 tt podle ms 7+5
srdíčko bije ![]()
Zdravím vás holky.. Přidávám se k vám mám termín 17.unora
ale pořád se to mění.. Jak se cítíte nějaké nevolnosti bolesti?
a všichni přirozeně? Já ivf druhý pokus ![]()
@Dysis1 Ahoj vítej mezi námi. Ze začátku mě bolelo břicho a taky prsa, ale teď už moc ne. Co ty? Trpíš nevolnostma? Jinak já otěhotněla přirozeně. Tak snad vše dobře dopadne u nás všech ![]()
@Lorelay.cz já jsem teď 8+5 a špatně mi je trošku ale držím se a už jsem si koupila těhotenský lizatka
tak uvidíme. A prsa o číslo větší a bolí takže radši i mažu už proti striim
jsou to ale hezké starosti
a na bolesti mi pomohlo magnesium
jak jste na tom s prohlídka a? Já byla dnes a pak až za měsíc na screening to nebude utíkat ![]()
@Dysis1 Na prohlídce jsem byla naposledy 2.7. a na další jdu 30.7., ale ještě před tím mám screening 23.7. tak už se nemůžu dočkat. To čekání je vždycky nejhorší ![]()
@Lorelay.cz to vydrzime
těším se na nákupy ale to si ještě pockam
ale už aby to bylo.. Dneska jsem dostala dárek od doktorky je tam kosmetika i plinky
je to hezké gesto ale na můj vkus brzo ![]()
@Dysis1 ahoj. Gratuluji
nám se zadařilo po pěti letech třetí ivf a šestý transfer.
dneska jsem 7+4 dle utz. A všechno vypadá dobře
zrovna jsem se dneska Dr ptala, jestli je normální, že mi nic není. Jen prsa mám vetsi
říkala, že to může ještě přijít a ať si užívám, že mi nic neni
další kontrolu mám 24.7.
@Janivajan Teda ty sis užila
kde byl problém že až třetí ivf? Mě pomohlo až vyšetření embrya
asi jsme měli vždy špatná embrya přirozeně a vždy jsem o to přišla.. Teď se modlím aby bylo vše už tak jak má a strašně si to užívám i s nevolnostma no
buď ráda ano..
![]()
@Dysis1 Já už se na nakupování pro mimčo taky moc těším, už aby to bylo
Ten dárek od Dr.je moc hezký. U té mojí to nehrozí ani náhodou ![]()
@Dysis1 No zdravotní problém byly spermie, moje morbidní obezita a špatné centrum
zhubla jsem po operaci žaludku přes 50 kg a přešli jsme do heliosu v Brně. Ze tří embryjek se chytilo a udrželo posledni
já jsem byla těhotná před rokem, ale jen biochemické a druhý transfer v heliosu se ani nedal počítat jako biochemické. Šestý den pozitivní test a pak už jen slábnul. Teď si to taky užívám
i když až od včera. Do srdíčka jsem tomu nemohla věřit.