Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky, také se pridávám. Dnes 6+6tt a v úterý už jsem byla na gy, vše dobré a i srdíčko bylo už vidět. Nicméně tohle je mě druhe tehu, doma mám 13m draka a popravdě se toho docela bojim jak to zvládneme. Všem tady ve skupině gratuluji a držím palce, abychom to všechno dobře zvládli a naše mimi, aby vykoukal na svět ve správný čas.
![]()
@kat kat Tak nevím. Zkusit třeba z PC? Nebo napiš hospodki o přijetí a pak když už to budeš mít schválené tak už to nebude zlobit. ![]()
@kat kat Ještě se neplaš. Třeba jsi měla jen hodně rozředěnou moč
Držím palce ať to dobře dopadne ![]()
@Lorelay.cz
Nene, testuju už 5 dní první ranní močí, stejným testem… 3 dny sílila a teď už 2.den slábne, je to konec, bohužel…takže jen co jsem přišla, zase se loučím.. Ať vám to všem vyjde a máte krásná a zdravá miminka
![]()
@kat kat Tak to mě moc mrzí. Snad se zase brzy zadaří. Držím moc palce.
@Pavla.kd Ahoj vítej mezi námi. Je tu ještě uzavřená skupina tak jestli se chceš přidat tak odkaz najdeš na první straně této diskuze. ![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu, nebo spíš uklidnění. Dnes jsem 5+2 tt, 16.6 v úterý jsem byla u dr kde mi to potvrdil 5 tt. Jenže dnes ráno na WC hnědí výtok, takže jsem utíkala znovu k dr, prohlédl mě a řekl že nevidí gestacni váček
, nabral HCg a zítra budu volat. Žádné bolesti a jiné problémy nemám. Měla jste to taky některá? A bylo vše ok pak? Pořád doufám že se někde schoval.
![]()
@Barbora555 Neboj to bude určitě dobrý. Je to ještě drobek tak ho určitě přehlédl. Kdyby jsi potratila tak ho s krví vyplavíš a to bys snad věděla
Hnědá krev je v začátku také obvyklá. Hned to nic značit nemusí. Buď pozitivní. Stát se může všechno a to stejně neovlivniš.
Držím palce.
@Lorelay.cz Děkuji za uklidnění, také pořád doufám v dobrý konec. Zítra dám vědět ![]()