Poradna duly
Jana Čurdová
@Bzink Ahoj, nemám sílu o tom znovu psát, vše je víceméně zmíněno v těchto diskuzích:
https://www.emimino.cz/…tete-392045/
https://www.emimino.cz/…32tt-382767/
Stále truchlím po svém synovi. Byl zdravý a já jsem ukázka toho, co se všechno může stát…s partnerem jsem šťastní, že čekáme miminko, ale máme to jakoby „za zdí“. Náš mozek se po téhle zkušenosti jakoby obrnil…
@Danuska89 nemám slov, neumím si představit tu bolest a myslím, že jste úžasná a silná už jenom protože jste nějakým způsobem zvládla fungovat. Tohle by nikdy nikdo neměl zažít. Ale vážně věřím tomu, že teď bude všechno v pořádku… chápu, že je to strašně snadný napsat a radit, ale dovolte si to štěstí a těšení se na druhé miminko ![]()
Ahoj holky. Ráda se k vám pridam
termín porodu zatím jen podle kalkulačky 21.2. 2021
žádost do skupiny už jsem posílala, tak čekám na schválení
byla jsem na kontrole a Dr viděla gestacni vacek a žloutkový vacek
zhruba 5+3
za 14 dní jdu na kontrolu ![]()
@Lorelay.cz Dekuju
po pěti letech s ivf se na nás usmálo štěstí
@Danuska89 je mi to strašně líto. Tohle by se nemělo stávat. Nikdy a nikomu. Jsi silná a ta radost určitě přijde. ![]()
Asi jen zbytečně plašim, ale stejně… mám takový velmi lehce naruzovely výtok… vidím to na toaletním papíru… nic mě nebolí… moc nevím, jestli to nějak řešit, jestli čekat, jestli to přestane a případně to řešit až když by se to zhoršilo.. ![]()
@Veru971 To se mi stalo už dvakrát. Hned to ale zmizelo. Tak jsem to neřešila
Krev to nebyla a ani hnědá stará. Tak to snad nic není. Nechci plašit kvůli každé prkotině, ale jestli máš strach tak si zavolej na gyndu. Ta moje má stejně dovolenou, tak já bych si stejně nepomohla ![]()
Příspěvek upraven 26.06.20 v 13:48
@Lorelay.cz já právě taky nechci hysterčit, mám pocit, že to je celý škodlivější, než pidi špinění, ale zároveň je těžký zůstat stoicky klidná a vyrovnaná
no vzala jsem si intimku a pokud bude něco na ní, tak zavolám… zatím je čistá. Pozitivně beru, že mě nic nebolí. Děkuju ![]()
@Veru971 a v kolikatym jsi? Já to tak měla týden po termínu ms…jeden den trochu jen na WC a pak už nic
@Veru971 Četla jsem, že to bývá normální kolem data ms. Že se miminko víc zavrtává do dělohy. Ale vlastní zkušenost nemám.
@Veru971 no pokud se to nějak nerozjede tak bych asi zbytečně nestresovala…no jak už jsi psala…😉 Já vlastní zkušenost nemám, ale četla jsem, že se to stává…
@Janivajan právě že jakoby zpoždění mám už 16 dnů, ale intimka pořád čistá, uf… ![]()
@Pavla.kd taky jsem o tom dost četla a říkala si, že kdyby něco, tak zůstanu klidná…
![]()
Děkuju holky😊
@Veru971 Tak pořád dobrý? Určitě to bylo to hlobkovejsi zavrtávani ![]()
holky jak dlouho trvá, než mě schválí do té uzavřené skupiny?
@Janivajan dobrý, poslala jsem tam melouna a dobrý
… asi se mu tam teda líbí a zavrtal se ještě víc ![]()
Jinak myslím, že jsem tu žádost posílala nejak ráno a odpo bylo schváleno…