Poradna duly
Jana Čurdová
@Veru971 To víš, že jo. Určitě to bylo ono
tak vydržím a uvidím ![]()
Ahoj holky,
hlásím 5+5 a TP 22.2.2021.
Jeden nezdařený pokus v 6tt máme za sebou, tak se budeme modlit.
K Dr. nespěchám. V pondělí jí končí dovolená, tak během týdne zavolám. Všem držím palečky.
![]()
Děkuji
![]()
bylo by to moje první. A musím říct, že bříško dává občas celkem zabrat.
Ze začátku jsem se pořád strachovala, že mě bolí pořád podbřišek jak na MS. Pak jsem si tu něco načetla a jsem vklidu konečně. To strachování asi bude teď při každé hlouposti no.
![]()
@MiaSaley každá se bojíme, neboj…
Mě taky dost bolelo břicho, teď už je to celkem dobrý…ale občas ještě zaboli…začínám 6tt.
@MiaSaley Ahoj. Řekla bych, že to máme všechny stejně. Já zas po pěti letech ivf. Takže taky strachy a děsy všude. Ale zvladame s manželem to zahnat a víc se těšit ![]()
Jinak do skupiny mě zatím stále nepřijali ![]()
@Janivajan vydrz☺️️ Zakladatelka skupinky je teď na víkend někde na chatě s mizerným signálem ale pak te určitě schválí ☺️️
Zdravím, mohla bych se k vám prosím přidat? TP vychází na 10.2.2021 ![]()
@Kuky2 Tak nevím, ale pořád nic.
nemohla bys zakladatelce napsat? Prosím
j
á už se tam ted vůbec nedostanu.
A jak se jinak mate holky? Já se nemůžu dočkat 10.
to jdu na ultrazvuk ![]()
@Janivajan píše:
@Kuky2 Tak nevím, ale pořád nic.nemohla bys zakladatelce napsat? Prosím
j
á už se tam ted vůbec nedostanu.A jak se jinak mate holky? Já se nemůžu dočkat 10.
to jdu na ultrazvuk
Já jsem se zakladatelky ptala a říkala, že žádné nevyřízené žádosti nemá. Nevím, do které skupinky jsi žádala, je jich více, naše je ta s nejvíce členy. Správce hospodki. Zkus to když tak znovu. Prosím anonym, veřejně těhotná nejsem ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem se zakladatelky ptala a říkala, že žádné nevyřízené žádosti nemá. Nevím, do které skupinky jsi žádala, je jich více, naše je ta s nejvíce členy. Správce hospodki. Zkus to když tak znovu. Prosím anonym, veřejně těhotná nejsem
Aha. No klikla jsem na oskaz na první stránce a poslala žádost
zkusím odpoledne.