Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak mám to za sebou spíš Teda prcek
miminko je v pořádku, ale nějaké hodnoty z krve vyšli hůř takže mohu mít problémy s tlakem a otoky a nevím co vse přesně.. Dala mi aspirin až do 36tydne
no jo nemůžu mít vše top to bych nebyla já.. Ještě mi tam vyhrožovala syndromem ten dawnuv doufám že to píšu správně a když jsem jí řekla že mám vyšetřene embryo že to je asi blbost tak hned otocila
tím mě asi přesvědčila že nejlépe by mi cpala další drahé vyšetření ![]()
@Dysis1 a toho dauwna ti odvodila z té krve jo? Jinak gratuluji a
krásná fotečka
@Dysis1 Moc gratuluji krásná fotka, já mám naposled z 10tt a tam je ještě takový malý skřítek.
a tady už je to úplně velký.
Gratuluji nadhera!
Budu psát takhle všem
ano dawna z krve
pak když viděla ultrazvuk tak ho vyloučila ale po tom co jsem ji to řekla.. A co to bude? Neměla šanci
nohy křížem a nic neukazu
počkám si
ostatním přeji ať jste v pořádku držím palce a berte doktory s rezervou.. Jak není něco přesně podle tabulek je zle.. I tlak mám vyšší přitom jsem si myslela že ta hodnota je vždy ukazkova ![]()
@Dysis1 moc gratuluji, krásná fotečka
já jdu zítra ráno, tak jsem zvědavá, co vytriskaji z nás
Je mi jasné, že mi kvůli věku doporučí všechny možné nejdražší odběry a testy ![]()
@Luuca10 Kolik ti je jestli se můžu zeptat? Držím palce zítra, já za týden.
@Luuca10 No mě 40,tak zítra dej vědět, abych věděla, co můžu čekat. ![]()
@Janivajan já už jsem taky hotová přes týden mi to celkem uteče, ale o víkendu se zas budu pozorovat
samozřejmě mám nutkání skočit si ještě na ultrazvuk tento týden, ale snad to vydržím ![]()
@TER2312 píše:
@Janivajan já už jsem taky hotová přes týden mi to celkem uteče, ale o víkendu se zas budu pozorovat![]()
![]()
samozřejmě mám nutkání skočit si ještě na ultrazvuk tento týden, ale snad to vydržím
Tak já nemám kam
tak to ani nejde. Moje Dr má dovolenou. Ale vydržím. Poslouchám žen angel sounds a jde to ![]()