Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásny Veľkonočný pondelok, veľa šibačov a veľa vody ženušky😍 😀
A jooo, vy tu vlastne v ČR nepolievate vodou, ale tak ja som si mojim doma dala vcera inštrukcie nech ma dnes pekne zlejú 🤣akurát ešte všetci spia 😂. Na východe Slovenska ma ťahali z postele o 4hod ráno to už asi nezažijem 🙃.
Inak to čakanie na výsledky mi ide na mozog, keďže je sviatok, tak mi ich zavolajú zajtra, najneskôr v stredu. Tri dni som iba ležala vcera som už niečo varila a trošku zdobila. Inak stále iba čumím na chirurgov(ešteže majú 19řad😅).
Dúfam, že vy sa máte s miminkami v brušku dobre a užívate si sviatky :smiling_face_with3_hearts:
@Mária2023 Co tak vím, tak dopo kluci chodí na pomlázku, odpo holky polévat. Ale celkově my Velikonoce neslavíme
Nemám doma ani vajíčka nabarvena (úplně si pamatuji, jak nám to jako dětem pak lezlo krkem). Velké pozitivum tohoto dne - manžel má volno a je doma
Ráno jsem byla s pesankou na koloběžce a dopo to vidím na kratší klus a cvičení.
@x.lenulinek.x tak k nám prišlo asi 19šibačov, 2sa opili🤣, ostatní pripili, deti odniesli všetko sladké, zjedli všetko slané (jednohubky, chlebíky…)😂 ale čo ma najviac potešilo, že dvaja prišli 12:03 tak sme ich s dcérou obliali vodou akože poriadne 😅 🙃ale potom sme aj poriadne boly vyšvihané 🥶
Taky by jsem rada na prochajdu, ale radeji jeste týždeň budem viacmenej ležať
@Mária2023 oni to slaví se kde jak.. u nás se taky koleduje a po 12 polévá vodou. Včera jsme holky malovaly vajíčka a kluci pletli pomlázky ![]()
@Nikamuka minuloročnou alebo teda niekoľkoročnou 😅ale dakujem stačí že mi moje dve vajíčka v brušku držia pohromade 😍 🙏🏻
@Mária2023 Tak u tebe je to jasné
Jen odpočívej. Tu byli nejbližší sousedi a tomu, co přišel po 12 jsem ani neotevírala (polévat malé dítě nebudu
jinak mě to napadlo). Hlavně mně to prostě obtěžuje, vždy z toho akorát začnou vyšilovat pesani, musím je pozavírat, abych vůbec otevřela. No, prostě Velikonoce mě příliš neberou.
@Mária2023 Tak já třeba skončila v ledové vaně, vytřískaná karabáčem a jalovcem na zdraví. ![]()
@Estrella.z čo ja by za to dala 😬ja to proste milujem 😂ráno o 4hod nás vytiahli z posteli a zliali ako z krhly😀(keď som bývala na Slovensku )
@Mária2023 @Estrella.z holky, upřímně nevím, co je na tom pěkného ![]()
@JuicyLucy pre mňa to bol zvyk od detstva, že nás navštívilo veľa spolužiakov, známych, rodina. Bolo to také veselé a veľké 😊. A potom sme sa s kamarátkami pretekaly u koho bolo najviac šibačov. Ale hlavne som milovala Veľký piatok, Bielu sobotu, Veľkonočnú nedeľu… celý ten čas … som katolíčka, takže pre mňa je to silne obdobie
@Mária2023 já teda katolicka nejsem, ale rodina, přátele a teď ještě s malou učení basnicek, malování vajíček, všechno je to pro ni nové a ten pohled, kdyz si vykoledovala první vajíčko
u nás tedy je zákaz mlácení, jen jemně, kdo na to jde hrrr příště nemá nic!!
Ono je to asi podle toho, kdo jak si to nastaví
já teda miluju všechny svátky a oslavy a všeobecné veselí
![]()