TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
7.4.23 16:09

@Mária2023 :hug: :hug: :hug: :hug: odpočívej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.4.23 07:41

Krásny Veľkonočný pondelok, veľa šibačov a veľa vody ženušky😍 😀

A jooo, vy tu vlastne v ČR nepolievate vodou, ale tak ja som si mojim doma dala vcera inštrukcie nech ma dnes pekne zlejú 🤣akurát ešte všetci spia 😂. Na východe Slovenska ma ťahali z postele o 4hod ráno to už asi nezažijem 🙃.

Inak to čakanie na výsledky mi ide na mozog, keďže je sviatok, tak mi ich zavolajú zajtra, najneskôr v stredu. Tri dni som iba ležala vcera som už niečo varila a trošku zdobila. Inak stále iba čumím na chirurgov(ešteže majú 19řad😅).

Dúfam, že vy sa máte s miminkami v brušku dobre a užívate si sviatky :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
10.4.23 08:32

@Mária2023 Co tak vím, tak dopo kluci chodí na pomlázku, odpo holky polévat. Ale celkově my Velikonoce neslavíme :-) Nemám doma ani vajíčka nabarvena (úplně si pamatuji, jak nám to jako dětem pak lezlo krkem). Velké pozitivum tohoto dne - manžel má volno a je doma :-) Ráno jsem byla s pesankou na koloběžce a dopo to vidím na kratší klus a cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.4.23 14:00

@x.lenulinek.x tak k nám prišlo asi 19šibačov, 2sa opili🤣, ostatní pripili, deti odniesli všetko sladké, zjedli všetko slané (jednohubky, chlebíky…)😂 ale čo ma najviac potešilo, že dvaja prišli 12:03 tak sme ich s dcérou obliali vodou akože poriadne 😅 🙃ale potom sme aj poriadne boly vyšvihané 🥶
Taky by jsem rada na prochajdu, ale radeji jeste týždeň budem viacmenej ležať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
10.4.23 14:52

@Mária2023 oni to slaví se kde jak.. u nás se taky koleduje a po 12 polévá vodou. Včera jsme holky malovaly vajíčka a kluci pletli pomlázky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.4.23 15:02

@Nikamuka to sú nádherne vajíčka 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
10.4.23 15:30

@Mária2023 děkujeme :) ty mas krásnou výzdobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.4.23 15:32

@Nikamuka minuloročnou alebo teda niekoľkoročnou 😅ale dakujem stačí že mi moje dve vajíčka v brušku držia pohromade 😍 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
10.4.23 16:41

@Mária2023 Tak u tebe je to jasné :-) Jen odpočívej. Tu byli nejbližší sousedi a tomu, co přišel po 12 jsem ani neotevírala (polévat malé dítě nebudu :-D jinak mě to napadlo). Hlavně mně to prostě obtěžuje, vždy z toho akorát začnou vyšilovat pesani, musím je pozavírat, abych vůbec otevřela. No, prostě Velikonoce mě příliš neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.4.23 19:41

@Mária2023 Tak já třeba skončila v ledové vaně, vytřískaná karabáčem a jalovcem na zdraví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.4.23 19:45

@Estrella.z čo ja by za to dala 😬ja to proste milujem 😂ráno o 4hod nás vytiahli z posteli a zliali ako z krhly😀(keď som bývala na Slovensku )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
11.4.23 10:11

@Mária2023 @Estrella.z holky, upřímně nevím, co je na tom pěkného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.4.23 10:25

@JuicyLucy pre mňa to bol zvyk od detstva, že nás navštívilo veľa spolužiakov, známych, rodina. Bolo to také veselé a veľké 😊. A potom sme sa s kamarátkami pretekaly u koho bolo najviac šibačov. Ale hlavne som milovala Veľký piatok, Bielu sobotu, Veľkonočnú nedeľu… celý ten čas … som katolíčka, takže pre mňa je to silne obdobie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
11.4.23 10:35

@JuicyLucy Moje řeč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.4.23 12:12

@Mária2023 já teda katolicka nejsem, ale rodina, přátele a teď ještě s malou učení basnicek, malování vajíček, všechno je to pro ni nové a ten pohled, kdyz si vykoledovala první vajíčko :srdce: :srdce: u nás tedy je zákaz mlácení, jen jemně, kdo na to jde hrrr příště nemá nic!!

Ono je to asi podle toho, kdo jak si to nastaví :) já teda miluju všechny svátky a oslavy a všeobecné veselí :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí