TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
30.1.23 18:37
@Klarisska90 píše:
@Veru.1616 ja uz jeansy nezapnu vubec a mam koupene ty tehu tak si je taky beru 🤷‍♀️ :wink: jinak nosim vetsi svetry kdyz to chci zamaskovat 🤷‍♀️ a kdy to v praci chces oznamit? Budes mit nejake ulevy nebo bude vse pri starem? 🙂

Tak to ja cekam uz na treti těhu dziny…predchozi dvoje mi nesedely a musela jsem je vracet. Kde si kupovala??
Ja take nosím volnejsi trika, ale stejne, mam pocit, ze vsichni kolem mysli, ze jsem silene ztloustla :D a to jeste delam v prostredi, kde jsou same zenske :lol:
Asi po tom 1.screeningu, takze konec unora. Chtela jsem pozdeji, ale to uz neutajim :D
U me bude asi vse pri starem, jsem ucitelka ve školce, tak delam jen 6h prime práce takze se to da zvladnout.
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.1.23 18:37

@Klarisska90 :D to nevím, ale pravda je ze mam na starosti hodně lidí a celý pracovní den pořád něco řeším, tak nějak nestíhám pozorovat zda je mi blbě, ale odpoledne mi špatně není, jsem jen unavená, to je normální. Chodila jsem běhat, to teď nějak nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 18:44

@Veru.1616 ja si je koupila pres vinted. Jsou znacky calzedonia…jsou to takove ty polo leginy, ktere jsou proste nejpohodlnejsi a jeste si hledam nejakou latkovou tehu sukni a pak v lete proste saty 🤷‍♀️ :wink:..taky to planuju po tom 1 screeningu…ale rict to rodine…Tak ve skolce asi moc ulev nebude 🤷‍♀️ ale tak clovek si muze myslet co chce ale jen malo lidi k tobe prijde a naprimo se zepta „ses tlusta nebo tehotna“??? 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 18:46

@Veru904 ja zas unavena skoro nejsem. Pri prvnim tehu jsem ale chodila spat v 18 bo 19hodin…ted chodim treba ve 23 a vstavam treba v 6…kazdy tehotenstvi je jine 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.23 18:49
@Klarisska90 píše:
@Veru.1616 ja si je koupila pres vinted. Jsou znacky calzedonia…jsou to takove ty polo leginy, ktere jsou proste nejpohodlnejsi a jeste si hledam nejakou latkovou tehu sukni a pak v lete proste saty 🤷‍♀️ :wink:..taky to planuju po tom 1 screeningu…ale rict to rodine…Tak ve skolce asi moc ulev nebude 🤷‍♀️ ale tak clovek si muze myslet co chce ale jen malo lidi k tobe prijde a naprimo se zepta „ses tlusta nebo tehotna“??? 🤣 🤣

Tak ja ted zkusila z About You, tak uvidim, kdyz tak se mrknu i tam…to jsou statosti, hledat vhodne kalhoty na pupek :lol: :lol:
Jee, tak rodina to jeste nevi?
Z me strany to vi uz vsichni…od pritele to nevi jeste nikdo, ale v nejblizsi dobe to mame v planu oznamit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.1.23 19:02

@Klarisska90 já spatne spím, hrozně se budeme a mám hodně živé sny, docela mi to už leze na nervy. Spát chodim tak po desáté a budim se před 4tou a přitom jsem byla takový spáč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 19:05

@Veru.1616 u me to vi jen mamka a kamosky. Ja jsem porad opatrna skrz ten prvni neuspech 🤷‍♀️ 🙈 ja to planuju rict na sve narozeniny kdyz bude na tom 1 screenu vse ok :wink:…ja jsem obecne satickova takze leginy a jedny tehu jeansy mi staci a nive veci si koupim taky ale az pozdeji. Minule jsem byla taky hrr a mam ctvery zimni tehu saty (minule tehotenstvi)…nastesti jsou kojici takze se budou hodit :wink: :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 19:08

@Veru904 ja to mam uplne stejne s tim spankem. Sny mam take zive a kdyz se nahodou probudim tak mi da zabrat znovu usnout a to jsem vzdycky do minuty usnula…muj chlap vyspava treba do desiti a ja uz od sesti beham po byte a premyslim co bych delala 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.23 19:21
@Klarisska90 píše:
@Veru.1616 u me to vi jen mamka a kamosky. Ja jsem porad opatrna skrz ten prvni neuspech 🤷‍♀️ 🙈 ja to planuju rict na sve narozeniny kdyz bude na tom 1 screenu vse ok :wink:…ja jsem obecne satickova takze leginy a jedny tehu jeansy mi staci a nive veci si koupim taky ale az pozdeji. Minule jsem byla taky hrr a mam ctvery zimni tehu saty (minule tehotenstvi)…nastesti jsou kojici takze se budou hodit :wink: :ok_hand:

Chápu :) kdy mas narozky? :D
Ja v polovine unora a take jsem to mela v planu, ale ba ten UT jdu az pozdeji, takze nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.23 19:23
@Klarisska90 píše:
@Veru904 ja to mam uplne stejne s tim spankem. Sny mam take zive a kdyz se nahodou probudim tak mi da zabrat znovu usnout a to jsem vzdycky do minuty usnula…muj chlap vyspava treba do desiti a ja uz od sesti beham po byte a premyslim co bych delala 🤣 🤣 🤣

Holky, jsem na tom stejne :D driv jsem take byla spáč, jen jsem lehla a spala…ted se furt prevaluju, nez zaberu. Porad se budim a pak ne a ne zabrat a pravidlem je, ze jsem brzo rano, i o vikendu, vzhuru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.1.23 19:29

@Veru.1616 přesně :D a pak nemám být unavená. Doufám, že pokud je tohle příznak tak ať mě taky brzy přejde. Jinak včera jsem v krámě musela sníst banan jinak bych tam asi zkolabovala jak mi bylo blbe a dneska v práci ok naštěstí. Nevím co si o tom mám myslet. To cekani je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 19:31

@Veru.1616 25.2 a na ten 1 screen jdu 27.2, takze to pro me bude nejkrasnejsi darek. Oslavu mam ale stejne az v breznu takze se to dozvi pozdeji…aspon by byla sranda se tam objevit s tim bachorem jako by se nic nedelo 🤣 🤣 🤣 🙈 🤪 ty je mas kdy? A kdy ten 1 screen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 19:32

@Veru904 ty priznaky maji v 2 trimestru odeznit a mas se zacit citit dobre :wink: 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
30.1.23 19:35

@Veru.1616 jsem rada ze v tom nejsem sama 🤣 🤣 🤣 ja se jeste budim i strachem ze si nak blbe lehnu na bricho a strkam si polstar mezi nohy at se mi ten „spek“ neprekuli do vzduchu 🤣 fakt se mi tak lip spi 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.1.23 19:37
@Veru904 píše:
@Veru.1616 přesně :D a pak nemám být unavená. Doufám, že pokud je tohle příznak tak ať mě taky brzy přejde. Jinak včera jsem v krámě musela sníst banan jinak bych tam asi zkolabovala jak mi bylo blbe a dneska v práci ok naštěstí. Nevím co si o tom mám myslet. To cekani je naprd

Ja pravidelne, kdyz mam ranni a brzo vstavam, tak prijdu domu a dam si tak hodinoveho chrupíka :D a pak samozřejmě vecer nemuzu moc usnout :zed: :D
Take jsem to tak kolem 6-7tt mela, kdybych si hned neco nedala, asi bych take omdlela. Banan je na to dobry, rychle nakopne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí