Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klarisska90 píše:
@JuicyLucy asi to proste nejde zjistit jestli je vse ok, jen z ultrazvuku u mudr. Ja uz dokonce uvazovala o tom doppleru na poslouchani srdicka mimca 🤷♀️
Máme angelsound a za mě moc doporučuji. Měla jsem za sebou několik neúspěchů a můžu říct, že jsem se tím vážně uklidňovala. Dalo to ze začátku (asi 15tt) dost práce najít, ale pak už super. Poslouchali jsme po večerech v posteli ![]()
@Feriinka tak ja po prohlidce dalsi prohlidce 11tyden taky koupim
k_hand:
k_hand: 🙂 urcite to za to uklidneni stoji ![]()
Tady máte nějaké info k použití UTZ v těhotenství (tedy včetně angel sounds). Jak to kdo vyhodnotí pro sebe už nechávám na každé.
https://www.vendulasramkova.cz/…tehotenstvi/
Holky, chci se zeptat. Jsem objednaná už nějakou dobu na zítřek ke kadeřnici na melíry, ale teď tak přemýšlím, nemůže to nějak ohrozit těhotenství? Jsem v 7.tt
co myslíte? Mám to již zaplacené, protože jsem si kupovala voucher už někdy v listopadu. Děkuji za každou odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat. Jsem objednaná už nějakou dobu na zítřek ke kadeřnici na melíry, ale teď tak přemýšlím, nemůže to nějak ohrozit těhotenství? Jsem v 7.ttco myslíte? Mám to již zaplacené, protože jsem si kupovala voucher už někdy v listopadu. Děkuji za každou odpověď
Meliry a hena jsou povolene pac nejak nepronikaji do kuze. Nekde jsem to cetla. Skodlive jsou pouze barvy, takze kdyz pujdes na melir tak myslim ze to bude ok ![]()
@Klarisska90 jak moc je škodlivé barvení vlasu? někdo roka, ze je a někdo, že není - tak se v tom vyznej ![]()
@helis0 v tom pripade se mrkni na nejaky odbornejsi clanek na internetu. Teoreticky muzes vsechno ale je to na tvoji zodpovednost…ja cetla ze barvy ne ale melir jo…tak si to najdi na netu a sama se rozhodni ![]()
Holky prosím je tu někdo taky pořád tak děsně moc unavený? Jde proti tomu nějak „bojovat“? Nějaký nakopávač co v našem stavu můžeme, nebo něco? Jsem z toho opravdu nešťastná. Potřebuju fungovat v práci, po práci u koní, popřípadě ještě v druhé práci a pak ještě v domácnosti. Ale moc to poslední dobou prostě nedávám.
![]()
@Ryuu píše:
Holky prosím je tu někdo taky pořád tak děsně moc unavený? Jde proti tomu nějak „bojovat“? Nějaký nakopávač co v našem stavu můžeme, nebo něco? Jsem z toho opravdu nešťastná. Potřebuju fungovat v práci, po práci u koní, popřípadě ještě v druhé práci a pak ještě v domácnosti. Ale moc to poslední dobou prostě nedávám.![]()
Zadny nakopac neznam, ani nevim, jestli neco takoveho pro tehotne je. Ale ja doporucuji jit si tak na pul hodky az hodku odpocinout a klidne si i lehnout a spat. Pro ten organismus je to ted velka zatez, velka zmena a to telo proste potrebuje si odpočinout. A vsude to pisou
uplne bych to nepodcenovala…kdyz nebude doma jednou vyluxovano nebo navařena tepla vecere, nic se prece nestane ![]()
@Ryuu
Taky hlásím únavu kosmickou.
Mám ne/výhodu že jsem doma s dvouapulletackou. Spím tak moc kolik mi to princezna dovolí. Chodím s ní spát i po o. A stejně jsem pořád ko. ![]()
S únavou bojuji také…všelijak…ale taky žádné povzbuzovalo neznám…jen opravdu chvíli odpočinout, pokud to jde
A určit si priority…což mi také nejde…
..co je důležité a co počká…naštěstí partner hodně pomáhá..ale kolem 18 jsem KO…
@jezinka píše:
S únavou bojuji také…všelijak…ale taky žádné povzbuzovalo neznám…jen opravdu chvíli odpočinout, pokud to jde
A určit si priority…což mi také nejde…..co je důležité a co počká…naštěstí partner hodně pomáhá..ale kolem 18 jsem KO…
Myslím, ze na únavu jsou dobře také tehu vitaminy