Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajushulka Píšeš jak moje máma. Hry na city - ona je ta chudinka, co se stará, o všechny pečuje, všechny má ráda a všichni jsou na ní zlí a nevděční. Taky jí 30 let trvalo, než odešla od tyrana. Vzpamatuj se prosimtě. Holky mají pravdu a tu ty jen nechceš slyšet. Taky se mi občas nelíbí co mi tu někdo napíše, ale právě ten nestranný pohled je někdy dost důležitej a otevře oči. Podle toho, co píšeš, se ti to nestalo poprvé. Takže bych řekla, že se hned na každého nalepíš. Co jako by jsi chtěla s chlapem x let dělat, když mu hned během prvního roku podstrojuješ - tak snad tě má mít rád i bez dortu, ne? Přijde mi, že se pořád moc snažíš, aby jsi byla ta nejlepší a dokazovala jsi si něco, čemu díky nízkému sebevědomí nevěříš. Zapracuj na sobě.
@lachtanice86 píše:
@Aduš8 rok spolu, jo? Jak můžeš napsat že jste toho hodně zažili, když ani nevíš jaké problémy má?
Pulroku.. třeba se naucit číst… Protože jsme si hodně zažili za ten půlrok.. co je na tom… Každej má zážitky… Komu se nelibi nebo má něco proti a chce jen pindat ať nekomentuje
![]()
@Kazimíra Olejovka píše:
@Ajushulka Píšeš jak moje máma. Hry na city - ona je ta chudinka, co se stará, o všechny pečuje, všechny má ráda a všichni jsou na ní zlí a nevděční. Taky jí 30 let trvalo, než odešla od tyrana. Vzpamatuj se prosimtě. Holky mají pravdu a tu ty jen nechceš slyšet. Taky se mi občas nelíbí co mi tu někdo napíše, ale právě ten nestranný pohled je někdy dost důležitej a otevře oči. Podle toho, co píšeš, se ti to nestalo poprvé. Takže bych řekla, že se hned na každého nalepíš. Co jako by jsi chtěla s chlapem x let dělat, když mu hned během prvního roku podstrojuješ - tak snad tě má mít rád i bez dortu, ne? Přijde mi, že se pořád moc snažíš, aby jsi byla ta nejlepší a dokazovala jsi si něco, čemu díky nízkému sebevědomí nevěříš. Zapracuj na sobě.
Nic nevíš vůbec co jsem si prožila..tak nesuď hned takto anebo nekomentuj vůbec.. děkuji ![]()
@Ajushulka sama jsi psala, že se ti nelibilo, že se více věnuje ostatním, než tobě…kdyby to bylo pořád, ale na čundru je to přece normální. My když někam jdeme, taky spolu někdy za celý večer promluvíme pár slov. Ale prostě ti od začátku lhal(nebo zamlčoval pravdu) a to že se 6 měsíců choval úžasně neznamená, že takový je. To je asi ta doba, kdy se člověk vydrží přetvařovat. A ještě k tomu, když jste se tak často nevídali.
@Ajushulka Zlatíčko, když nechceš komentáře, tak si nezakládej diskusi. Nikdo ti tu neubližuje. Ono je někdy těžké podívat se pravdě do tváře, že?
Achjo… Co jsem komu udělala
to jsem vážně tak špatná, když mám někoho ráda
nezasloužím si nikoho jak vidím..i podle toho co píšete.. děkuji pěkně za podporu… ![]()
@Ajushulka No proc ne, kdyz budes daleko, tak se odmilovava snadneji
Vsak on se nekdo, kdo se necha rad opecovavat najde, uvidis
Jen hlavne vseho s mirou
Drzim palce
@Bellatrix Lestrange píše:
@Ajushulka Zlatíčko, když nechceš komentáře, tak si nezakládej diskusi. Nikdo ti tu neubližuje. Ono je někdy těžké podívat se pravdě do tváře, že?
Stačí nějak normálně odpovědět a ne hned se smát či nějak kritizovat..já bych se taky takto nechovala..
ach jo..clovek čeká nějakou rozumnou radu..ale zas jen vynadano..co se dá dělat
radši budu ten smutek a trápení dusit v sobě, než se někde svěřovat ![]()
Příspěvek upraven 26.05.18 v 22:09
@Ajushulka já nevím, ale začínám pochybovat o tvém rozumu, promiň…ale píšeš úplný kraviny..všichni ti tu radí, že od něj máš dát ruce pryč, protože to je lhář, který Jenna tebe zlý a ty tady řešíš, jestli si někoho zasloužíš? Tak v tom případě ano, jdi do toho…a nebo se seber, začni mít ráda sama sebe a najdi si chlapa, kterej si tě bude vážit. A hlavně se přestaň litovat, protože to je cesta do pekel…
@Ajushulka píše:
Achjo… Co jsem komu udělala![]()
to jsem vážně tak špatná, když mám někoho ráda
nezasloužím si nikoho jak vidím..i podle toho co píšete.. děkuji pěkně za podporu…
Proboha seber se a nauc se vazit si sebe sama. To nevidis, ze si vsichni mysli totez? Tak na tom nejspis neco bude, mozna ten tvuj ublizenej pohled na vec neni na miste.
@Ajushulka píše:
Pulroku.. třeba se naucit číst… Protože jsme si hodně zažili za ten půlrok.. co je na tom… Každej má zážitky… Komu se nelibi nebo má něco proti a chce jen pindat ať nekomentuje![]()
![]()
No možná kdyby jsi psala trochu srozumitelně, aby to mělo hlavu a patu…
Každej má zážitky, to ano, ale teprve vztah v řádu let ukáže, zda je pár dostatečně silný. Psala jsi to, jako kdyby jste za ten půl rok prožili náročné události, které vztah stmelují - prostě něco velkého. Jsi do něj po uši zamilovaná, nikoho jiného nechceš a když ti někdo napíše, že to asi nebyl ten pravý a jsi fakt závislá, tak se hned bouříš. Proč? Tak máš napsat, co ti na to máme odpovědět a je to, ne?
Myslela jsem, že je ti 16, 17 let. Myslím, že máš fakt problém a měla by jsi ho s někým řešit. Nemyslím to zle, ale z toho, co píšeš, může být taky pěkný průšvih. Víš to?
@Ajushulka hledáš rozumnou řadu a když ti ji někdo napíše, nechceš ty komentáře číst…tak dobře, je to úžasný chlap, bojuj, abys ho získala a budeš šťastně žít až do smrti…
@Ajushulka píše:
Stačí nějak normálně odpovědět a ne hned se smát či nějak kritizovat..já bych se taky takto nechovala..ach jo..clovek čeká nějakou rozumnou radu..ale zas jen vynadano..co se dá dělat
radši budu ten smutek a trápení dusit v sobě, než se někde svěřovat
Příspěvek upraven 26.05.18 v 22:09
Podle toho co jsi tu napsala ti kazdej dal rozumnou radu… Ze to nemá cenu smutnit kvůli někomu takovýmu a ten jednou najdeš tu dusíku co ti bude vše vracet tak jak si přeješ.. co víc chceš? Ať někdo ti tu píše a namlouvá, ze on se vrátí apod? To snad ne… ![]()
@Aduš8 píše:
@Ajushulka já nevím, ale začínám pochybovat o tvém rozumu, promiň…ale píšeš úplný kraviny..všichni ti tu radí, že od něj máš dát ruce pryč, protože to je lhář, který Jenna tebe zlý a ty tady řešíš, jestli si někoho zasloužíš? Tak v tom případě ano, jdi do toho…a nebo se seber, začni mít ráda sama sebe a najdi si chlapa, kterej si tě bude vážit. A hlavně se přestaň litovat, protože to je cesta do pekel…
Já nevím..ale jak čtu každej příspěvek… každá napíše, nebuď hloupá, nebo se mi šmejou, nebo se chováš tak a tak…samé negativní komenty, chci i něco pozitivního.. trápím se a jsem smutna.. a prostě každej do mě akorát.. já to čtu vše moc dobře.. a že je to lhář a takové věci, že by se mě také někdo zastal.. no nic..