Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajushulka píše:
Tak se všem hluboce omlouvám, jsem podrážděná a nešťastná, jsou tady na mě zlí, nic se mě nedaří, život na ho… tak mám zas svou naladu.. Snažím se každému pomáhat a dělat to nejlepší..akorát jsem já vždy ta nejhorší, asi ani žít si nezasloužímnic si nezasloužím..
nebaví mě takový život, komu bych chyběla
A tohle všechno kvůli chlapovi, kterému si už 3 týdny totálně u prd…? No schválně, co bys poradila ty mě, kdybych tohle psala já a ty mi chceš poradit, pomoct. No schválně, co bys mi poradila? ![]()
@Ajushulka a jakou radu chceš slyšet, aby si neměla pocit že jsme zlé? Schválně.
Radši už nic..
jen každého obtezuju a lezu na nervy.. kdyby někdo po mě chtěl radu..učitě bych nenapsala..Ty jsi hloupá, naivní, jsi jak dítě apod… To fakt člověku nějak pomůže.. ![]()
Jen jsem doufala že si třeba uvědomí a ozve se, když to píše v smsce..že napíše, ozve se a nic. N musel být na mě aspoň takovej hnusnej, to jsem si nezasloužila.. A ne hned že budete mít něco proti
chci se aspoň usmířit ![]()
@Ajushulka píše:
Radši už nic..jen každého obtezuju a lezu na nervy.. kdyby někdo po mě chtěl radu..učitě bych nenapsala..Ty jsi hloupá, naivní, jsi jak dítě apod… To fakt člověku nějak pomůže..
A co bys tedy napsala?
@mroe píše:
A co bys tedy napsala?
Něco normálního a rozumného..jako máš na lepšího, nezaslouží si Tě, neztrácej s takovým cas… a prostě napsala takhle normálně něco a slušně.. a ne hned že někdo do mě začne takto.. a ještě mě za to vynadat.. ![]()
@Ajushulka jako vážně? Holky s tebou slušně jednaly… ale ty si furt s něčím měla problém ![]()
@Ajushulka přečti si začátek diskuze..všichni ti radili, jak by se v tvé situaci zachovali. A ty, opravdu jako kolovrátek opakuješ dokola pořád to samé. Jestli jsi potřebovala politovat, měla jsi napsat, že jsi nešťastná a potřebovala bys podpořit..ale ty jsi se ptala, co máš dělat a na to ti bylo stokrát odpovězeno. A nezlob se na mě, tvoje komentáře, komu by jsi chyběla a jaký smysl má tvůj život jen hovoří o tom, že vůbec nejsi psychicky v pořádku a měla bys s tím něco dělat. A to je hodně dobře míněná rada. Dokud se nehodíš do pohody, nemůžeš čekat, že ti to v nějakém vztahu bude klapat. Když považuješ cizí ženské za zlé, protože ti napíší vlastní názor, co potom říkáš svým blízkým, když s tebou v něčem nesouhlasí… ![]()
To ti napsali uz v minule diskusi, spolu s radou, ze se na naej mas vykaslat. Pomohlo to? Evidentne ne. Tak se zamysli proc.
Myšlenky na sebevraždu mají jedinci, co nejsou úplně v pořádku. Máš nějaký problém uvnitř sebe, možná se Ti nedostávalo lásky od rodičů, nebo možná od jednoho z nich
Jsi emočně závislá na muži, ať je to tenhle, nebo to bude jiný – jedna špatná zpráva : Pokud se nezměníš, bude se Ti to dít stále!! Jakmile chlap zjistí jaká jsi - zdrhne, tak to je. Jedna taková rada - Muži mají rádi veselé ženy, nejlépe ty, co nefňukaji.
Teď záleží na Tobě, kdy se sebou začneš něco dělat. Myslím to vážně a není to rýpání ✌ / Problémy doma a v práci – vidíš, lidi to z Tebe cítí /
Práce na sobě je dlouhá a trnitá cesta - ale stojí za to!!! Hodně zdaru.
Příspěvek upraven 26.05.18 v 23:30
@Kajjjla píše:
@Ajushulka jako vážně? Holky s tebou slušně jednaly… ale ty si furt s něčím měla problém
Všechny ne.. číst umím dobře
jsem každé pro posměch jako vždy..nic víc.
@Ajushulka píše:
Všechny ne.. číst umím dobřejsem každé pro posměch jako vždy..nic víc.
Tak se prestan litovat a zamysli se, proc se ti to deje.
@Ajushulka a ty se divíš? Pořád si jen dokola tvrdíš svou, když ti někdo napíše, že ten chlap stojí za houby, odpovíš, že to bylo půl roku krásný, když ti napíšeme, že na tebe křičel, tak odpovíš, že to dřív nikdy neudělal…to už pak je opravdu pro posměch, nedokážeš přiznat ani sobě, ani veřejně, že má někdo jiný pravdu. Když spolu jsou lidé dvacet let, znají se a jeden z nich začne být zlý, tak je opravdu možné, že to máa nějaký důvod, ale po půl roce se prostě jen ukázala jeho povaha…každý se na začátku více či méně přetvařuje..