Trápim se hodně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
26.5.18 22:56

Už radši nekomentuje prosím :( stačilo.. dali jste mě každá za mou citlivost ultimátum, a snad jste spokojené. Dobrou noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@Ajushulka píše:
Nebuďte takové kritické hned ke mě..stát se tohle může komukoliv :( nemůžu za to do koho se mé srdce zamiluje :( :,(

To teda OMYL, do koho se zamilujes, za to muzes, je to tva volba, ty jsi si ho takoveho vedome vybrala.

A ze je uzasny a hodny? To vidis presne kde? Dluhy, nevazi si te, krici na tebe… wow, dej mi na nej cislo, hned se mu ozvu, to musi byt chlap do nepohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
@Aduš8 píše:
@Chiquinquirá asi??? :think:
..no tak dobře, určitě na to přišel. Já sem introvert, stydlivá, bojácná..ale toto, to je teda vrchol.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.5.18 22:57
@Aduš8 píše:
@Chiquinquirá já už se posmívám a veřejně se k tomu přiznávám!!!

Taky sem se někde na začátku posmivala, ale ať člověk jedna jak jedna ono je to stejně fuk :mrgreen: ona se proste trápí a tečka a my si to nikdy nezazily 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
26.5.18 22:58

@Chiquinquirá já myslela tón,,já bych asi taky zdrhla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
@Ajushulka píše:
Už radši nekomentuje prosím :( stačilo.. dali jste mě každá za mou citlivost ultimátum, a snad jste spokojené. Dobrou noc :(

no jo, my jsme ty, co ti chceme uškodit, né tvůj chlap. Pardon… dobrou noc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56

Ach jo.. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
26.5.18 22:59

A ja jsem necitliva mrcha, co se neumi vzit do cizi citlivosti. No co uz, asi jsem stara a tohle uz me nedojima. Ale ono je to stejne jedno, pojede jak kolovratek dal stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
26.5.18 22:59
@Aduš8 píše:
@Chiquinquirá já myslela tón,,já bych asi taky zdrhla… :D

aha..no chvíli bych to možná vydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
26.5.18 23:00

Víš co, s kým chodíš a o koho a jak se staráš mi může být úplně u…! Komu není rady, tomu není pomoci. Užij si svůj život tak, jak se rozhodneš ho prožít. Nemáme na práci nic jinýho, než ti tady ubližovat. Kdyby si nebyla tak zabedněná, tak to pochopíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 23:02
:,( :,( :,( :,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
26.5.18 23:02

@Chiquinquirá no,asi do té doby, než bys na to přišla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.5.18 23:05

A tím achjovanim, smutnyma smajlikama atd si fakt moc nepomůžeš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.5.18 23:06

@Ajushulka, promiň, ale z jakého prostředí pocházíš? Přijde mi, že jsi asi neměla úplně šťastné dětství nebo doteď nemáš pořádné rodinné zázemí, které by ti dávalo jistotu, a proto se tolik upínaš na ostatní, přesněji muže, kterým se snažíš zavděčit, oni toho po čase začnou zneužívat, ty si myslíš, jak jsou díky tobě spokojení, nevidíš jejich chyby… Měj se trochu ráda, nestyď se vyhledat pomoc odborníka (psychoterapeuta), ať se naučíš vážit sama sebe a v budoucnu nezabředáváš do vztahů se zoufalci, kteří, když se vybarví, ti z tvého pohledu lámou srdce a hroutí se ti svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.18 23:09

Tak se všem hluboce omlouvám, jsem podrážděná a nešťastná, jsou tady na mě zlí, nic se mě nedaří, život na ho… tak mám zas svou naladu.. Snažím se každému pomáhat a dělat to nejlepší..akorát jsem já vždy ta nejhorší, asi ani žít si nezasloužím :( nic si nezasloužím.. :,( nebaví mě takový život, komu bych chyběla :( jsem hloupá, citlivá, naivní, blbá koza.. já to vim

Příspěvek upraven 26.05.18 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria