Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Boriska píše:
díky bárotakže tam a zpět asi stejně, co?
Nemusíte, pokud přijedete vlakem tak klidně z Frýdlantu nahoru a pak dolů na Ostravici (přes tu Opálenou, je to sice cca 300m dolů po sjezdovce, ale pokud nebude mokro tak v pohodě) nebo až do Kunčic, s autem je trochu problém s přejezdama.
My se taky neradi vracíme stejnou cestou, takže volíme přechody od nádraží k nádraží.
Borisko, to chápu, já si nejdířv ani nevšimla, že máte dvojčátka
Až když psala Bára. Ale myslím, že až budou děti větší, tak to bude moc pěkný výlet ![]()
Doufám, že teď si vyberete tu nejlepší trasu - třeba Báry a ať se vám výlet líbí.
holky díky, Báro do těch kunčic by to bylo supr, babi je v čeladné v lázních-ale zastávka vlaku kunčice
, tak bychom to vzali při jednom
auto sice bude,ale stejně raději vlak, hm proč ho vlastně kupujeme ![]()
holky tak jsme byli dnes na Ondřejníku a bylo to supr, přes sjezdovku jsme to neriskli, s tím našim kočárkem by to byl nářez- je to dost těžké… kopec nám dal zabrat, ale zvládli jsme to,nahoře jsme si dali lyžařský okruh a děti byly hodné, slunce svítilo, tak co více si přát ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat některé maminky, která byla s kočárkem na výletě z pusteven na radegast a dál k tomu kostelíku jaký kočárek se tam hodí? Jedeme tam na dovolenou mám dva kočáry klasický s nafukovacími koly a pak golfáč carretero akorát se bojím že s cestovní postýlkou a ostatním ten větší nenacpem do kufru od auta, dá se to projet i s klasickými golfky??? ![]()