Trend namalovaných holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
15.4.25 10:39

Dceri nejsou ani 3 roky, ale az jednou prijde s tim, ze se chce malovat, tak zakaz asi k nicemu nepovede. Spis ji pak ukazu, jak se decentne namalovat a hlavne, jak se pak spravne odlicit, at si nezadela na nejaky kozni problem…

Ale doufam, ze se bude chtit zacit licit pozdeji, nez uz pri zapisu do ZS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.4.25 10:41

Dcera dostala první šminky tak v těch 8 letech. Nicméně určitě se nemaluje za „běžného provozu“ - má to dovoleno třeba na oslavu (udělá si řasy a dá si lesk) apod. Teď ji bude 12 a začínají se jí dělat pupínky, takže se jí snažím vštípit hlavně nějaké základy správné péče o pleť.
Ale vím, že mají třeba ve třídě holčičku, která už v 9 letech točila beauty videa na tiktok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
15.4.25 10:45
@Aduš8 píše: Více
:mrgreen: To je vtipný. Náctiletá s umělými řasy, obočí jako hokejky. Málo které make-up sluší. Většinou je to katastrofa. :roll: To ta máma ovlivnit fakt může! Co nemůže ovlivnit jsou hormony a s tím spojené mastné vlasy, lupy, apod! Jo, většina to vyřeší tak, že koupí nějakou srajdu ( barvu) v drogerce a napatlá jí to na hlavu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.4.25 10:46
@ProfZav píše: Více

Taky nechapu, proc jsou male holcicky na soutezich zmalovane jak udrzovane padesatnice! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
15.4.25 10:53
@Kelsey1 píše: Více

jj, kuklení, to je přesné :mrgreen: hlavně nic moc uplého atd…ale o víkendu si vybrala ružové a černé kratasy, no koukala jsem a rychle to koupila, než si to rozmyslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
15.4.25 10:56
@ibis píše: Více

No ja nevim, u tech malych holcicek liceni rodice ovlivni. U nactiletych uz dle meho moc ne. Nebo vy jste si nekdy jako nactilete nechali od rodicu radit ohledne liceni? Vzdyt rodice „byli trapni a nerozumeli tomu“! :D :D Kdyz vidim svoje fotky z „nact“, musim se smat… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
15.4.25 11:15

Já jsem byla takové zmalované dítě :lol: Od pěti jsem dělala moderní gymnastiku, později závodně, u nás je výborný oddíl, jedou se i vrcholové a mezinárodní soutěže, takže jsem si užila malované dětství, šminky, třpytečky, sponečky…a dneska se paradoxně namaluju párkrát za rok. Ovšem zamlada, když se šlo na disco, tak to jsem chodila jako lesklá velikonoční kraslice. Já musela mít dvě hodiny na přípravu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
15.4.25 11:26
@Pdoctor píše: Více

No já si myslím, že u těch malých holčiček je to tak, že jsou roztomilé, proto to ty matky podporují. U náctiletých ale nejde jen o šminky z drogerky. Kosmetika profesionální něco stojí a pochybuju, že si každá slečna s umělými řasy, nehty, na které musí chodit pravidelně, si vydělává na brigádě. Ano, některé jo, ale většině to hradí matka, takže to jsem myslela, že to ta matka může ovlivnit. A hlavně ty mluvíš o soutěži, kdežto zakladatelka nebo já o každodenním líčení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
15.4.25 11:56

Ve dvou dostala holka dětský lak - smyvaci vodou, ted skoro ve 3 ma růžový jeleni luh s lehkou perleti. Když se líčím, tak za mnou přijde a občas ji tupnu nos pudrem když mam v ruce štětec. Je to holčička, mama se maluje a ji se to líbí. Jsem pro ni vzor :nevim: takže přizpůsobuju. Jako nějakou řasenku bych akceptovala okolo těch 11-12 let. To samé nenápadný lesk na rty a lak. Na první stupeň to za mě nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
15.4.25 12:17

Ja mám přes 30 let a už na základce jsem si dávala řasenku, make-up myslím si až pak na střední, a to kvůli akne. Teď se naopak nemaluju vůbec, krom rasenky, kdyz nekde jdu😀
Jinak k tématu, asi jsem se nesetkala s nějakou tak namalovanou malou holčičkou. Je ale pravda, že náctileté holky to dost prehaneji- nehty, rasy, piercingy. U náctiletych si myslím, že je to dim, že jejich vzory jsou to stejne a taky je to všechno cenove hodně dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
15.4.25 12:21
@Pdoctor píše: Více

Presne :D Nemyslím jen malování, ale celkově jak jsem de oblékala, v mrazech sukýnku, tanga co lezly z bokovych riflí :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.4.25 12:24
@mahebka píše: Více

nikde jsem žádné holčičky tohoto věku namalované neviděla

• Citovat
  • Upravit
78489
15.4.25 12:41
@mahebka píše: Více

nee, nedávno tu fakt byla diskuse o malování malých holčiček, založila to maminka 8leté holky, co se chce malovat, bylo to fakt letos, ale jak se diskuse jmenovala, to si bohužel také nepamatuji, ale to nevadí, to jsou témata, co pořád frčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.4.25 12:47
@Kelsey1 píše: Více

taky může být koloběžka nebo mýval, kluk v těle děvčete je ještě normální, a věřím, že se tak příroda občas poťouchle zachová, ale určitě jich není tolik, kolik nám média servírují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.4.25 12:48
@ibis píše: Více

u náctiletých v pubertě to fakt neovlivníš,
nebo ty jsi v pubertě chodila upravená tak, jak si přáli rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí