Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jako vím o trenérovi i výživovém poradci v jednom v Pardubicích, ale myslím, že má plno.
Minimálně se můžeš zeptat. Je i na instagramu případně.
Podívej se na stránky Michal Josef Toth a FB skupinu Fitness Motivation. Inatagram Lenka Bajtková.
Dobrý den,
neznáte v Pardubich, případně Chrudimi nějakého dobrého trenéra? Už dlouho se snažím o hubnutí. Je mi 20 a vážím kolem 100 kg. Nejsem s tím vůbec spokojená. Snažím se hubnout už dlouho, ale buď nevydržím, nebo přišla stresová nálož a co jsem zhubla bylo zpátky. Na mém hubnutí se taky hodně podepsal můj životní režim. Do včera jsem měla dvě práce a ještě k tomu studuji vysokou školu. V podobném režimu (jedna a více prací + škola), žiji teď asi 5 let. Tenhle režim mě často dostal do toho stavu, že jsem celý den nic nejedla, nebo jedla velmi málo a jiné dny, kdy jsem měla čas jsem se často skoro až přejedla. Uvědomuji si, že to není ok. A rozhodla jsem se do hubnutí už pořádně šlápnout. Začínám tedy pomalu, ale je to složitější, protože nevařím, a často tak pořád musím mít pár ne uplně zdravých jídel. Napadlo mě proto najít si trenéra, který by mi poradil a možná mi pomohl dostat se do režimu, který mě dovede k mému cíli. Neznáte náhodou někoho?