Třešňová přesnídávka recept

1332
24.6.13 10:54

Třešňová přesnídávka recept

Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala, jestli nemáte nějaký dobrý recept na třešňovou přesnídávku? Máme hodně třešní a něco chci zavařit a něco udělat malému jako přesnídávku. Je mu 5,5 měsíce, tak by to nějak za měsíc, měsíc a půl mohl…

A ještě jedna otázka - dá se zavařit ovoce (v tomhle případě ty třešně) bez cukru? Aby to třeba prcek mohl taky? Znám jen recept s cukrem…

Děkuju moc za odpovědi a pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
24.6.13 10:58

Já sem dělala minulý týden…zavařit můžeš klidně bez cukru
přesnídávku jsem třešně vypeckovala…rozvařila do měkka(s troškou vody) a jak se voda odpařila rozmixovala a horké dala do skleniček a obrátila dnem vzhůru…jestli chceš mít jistotu že víčka chytly ještě zavař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.6.13 11:29

Moc děkuju :-) Už na tom pracuju!

@cizova Jen ještě jedna otázka - když jde zavařit bez cukru - stačí normálně horká voda a zavařit v troubě? Opravdu díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.6.13 11:39

@neprihlasena jen čistě z třešní se to nedělá. to by bylo moc silné. musí se to udělat z rozmixovaných rozvařených jablek a to jen vyloženě ochutit třešněmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.6.13 11:51
@Janka 54 píše:
@neprihlasena jen čistě z třešní se to nedělá. to by bylo moc silné. musí se to udělat z rozmixovaných rozvařených jablek a to jen vyloženě ochutit třešněmi.

Ahaaaa, děkuju! Tak já zaběhnu koupit jablka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.6.13 11:52
@Janka 54 píše:

A ještě mě napadlo - šlo by třeba třešně + mango?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 12:33

Já sem dělala jen z třešní a je perfektní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.6.13 12:37

Tak už mám vypeckováno a vařím… nakonec jsem se rozhodla pro tři druhy - třešně samostatně, třesně s mangem a třesně s jablky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.6.13 12:38

Aspoň budeš mít obměnu a nebude to furt to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
24.6.13 13:22

Já dělám vždy jednodruhové ovoce, dle sklizně daného druhu. A pak si vezmu skleničku třešní a sklenku jablek, otevřu a smíchám půl na půl a měl to na 2 dny v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.6.13 10:33

@neprihlasena ahoj před pár dny jsem zde řešila to samé co s třešněmi:-) a vyřešila jsem to tak že jsem je odpeckovala pár minut povařila a rozmixovala na hladké tekutější pyré pak nalila do zamrazovacích sáčků a zamrazila. Mohu si pak rozmrazit kolik kostek budu chtít a ohřeji a popřípadě dohustím ještě uvařeným jablíčkem tak to nejspíše budu dělat i s ostatním ovocem a třeba pak něco zkombinuji. S přesnídávkou se mi nechtělo dělat je to pracné a musí tam být cukr či puding:-( a když by se to nepovedlo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.7.13 13:23

Tak co, povedlo se?=) třešně a mango jo, ale ve všech případech jsou základem ty jablka a do nich vlastně jakoby jen ochutíš.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí