Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všem. Nemáte některá zkušenosti s výrobky značky TREssemmé, konkrétně s řadou keratin smooth? Pokukuji jak po šampónu, tak i kondicionéru, ale obávám se, aby to zase nebyly vyhozený prašule..
![]()
Ahoj, dostala jsem nějaký šampon a kondicionér TREssemmé a musím říct, že pecka
dlouho jsem s žádným šamponem nebyla tolik spokojená
vlasy se mi hodně cuchají, ale i jen po umytí jsou hladké a jdou super rozčesat a i pěkně voní ![]()
@Monique123 píše:
Ahoj, dostala jsem nějaký šampon a kondicionér TREssemmé a musím říct, že peckadlouho jsem s žádným šamponem nebyla tolik spokojená
vlasy se mi hodně cuchají, ale i jen po umytí jsou hladké a jdou super rozčesat a i pěkně voní
A jdou na první pohled vypadat, že nejsou suché? Já už měla spoustu šampónů, ale žádný mi neudělal právě efekt hezkých, hladkých, upravených vlasů ![]()
jako za mě je jeden z nejlepších, určitě doporučuji vyzkoušet
mám nějaký se 7 efekty a i bez kondicionéru jsem schopná ty vlasy v pohodě rozčesat bezbolestně, jsou víc hladké, lesklé a necuchají se
jinak se mi v poslední době ještě osvědčila maska/balzám od Fructis, ty ovocné
![]()
No já se tady dočetla o výrobcích značky Salerm a mám i objednáno, tak jsem zvědavá. Našla jsem na to super recenze, tak snad dostanou konečně moje vlasy šťávu. A je fakt že výrobky na vlasy od Garnier se mi taky osvědčily…ale stále ne tak, jak bych si představovala
tak jsem zvědavá na tu řadu Salerm…