Máte zkušenosti s výrobky značky TREssemmé keratin smooth?

25
6.8.18 21:21

TRESSemmé keratin smooth

Ahoj všem. Nemáte některá zkušenosti s výrobky značky TREssemmé, konkrétně s řadou keratin smooth? Pokukuji jak po šampónu, tak i kondicionéru, ale obávám se, aby to zase nebyly vyhozený prašule.. :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
7.8.18 08:17

Ahoj, dostala jsem nějaký šampon a kondicionér TREssemmé a musím říct, že pecka :) dlouho jsem s žádným šamponem nebyla tolik spokojená :) vlasy se mi hodně cuchají, ale i jen po umytí jsou hladké a jdou super rozčesat a i pěkně voní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.8.18 08:57
@Monique123 píše:
Ahoj, dostala jsem nějaký šampon a kondicionér TREssemmé a musím říct, že pecka :) dlouho jsem s žádným šamponem nebyla tolik spokojená :) vlasy se mi hodně cuchají, ale i jen po umytí jsou hladké a jdou super rozčesat a i pěkně voní :)

A jdou na první pohled vypadat, že nejsou suché? Já už měla spoustu šampónů, ale žádný mi neudělal právě efekt hezkých, hladkých, upravených vlasů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.8.18 11:06

jako za mě je jeden z nejlepších, určitě doporučuji vyzkoušet :) mám nějaký se 7 efekty a i bez kondicionéru jsem schopná ty vlasy v pohodě rozčesat bezbolestně, jsou víc hladké, lesklé a necuchají se :) jinak se mi v poslední době ještě osvědčila maska/balzám od Fructis, ty ovocné :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.8.18 22:29

No já se tady dočetla o výrobcích značky Salerm a mám i objednáno, tak jsem zvědavá. Našla jsem na to super recenze, tak snad dostanou konečně moje vlasy šťávu. A je fakt že výrobky na vlasy od Garnier se mi taky osvědčily…ale stále ne tak, jak bych si představovala :nevim: tak jsem zvědavá na tu řadu Salerm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí