Nemluví, mají psychické problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
20.1.19 11:43

@PupuP Jenomže problém těch dětí není v tom, že jsou nevychované, a že jim plácnutí ukáže, že se to nedělá. Ony jsou bité normálně. Jestli myslíš, že když se s nimi nedá mluvit, tak to pár na zadek spraví, tak se mylis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 11:44

@hanka.br. Detinsky? Chtěla bych vědět, kde se vyjadřují Detinsky :) ocividne to doktor neřeší a ne do školky nechodí. V pohodě je to váš názor, Mladá jsem to ano, stará si ještě nepřijdu. :D nezkušená je dost možné, sama děti svoje nemám. Ale celkově s dětmi zkušenosti mám, ale pracuji s postiženými. Většinou jsou to děti s mentální poruchou. Nemám tudíž zkušenost ještě s psychickou poruchou.

• Citovat
  • Upravit
35792
20.1.19 11:45
@PupuP píše:
@pikola : prosimtě neblbni, jedna výchovná přes zadek ještě nikdy nikomu neublížila… učitelky v MŠ u nás normálně na zadek dětem dávají, když zlobí, to není mlácení, to je výchovná :mavam: a ona je evidentně jejich teta, tak to už bych vůbec neřešila, navíc, když ty děti dělají, co dělají. a pokud s nimi nelze normálně mluvit, což asi nelze… tak asi jen sociálka :think:

Nevím jak žiješ ty, ale u nás tohle nikdy normální nebylo :nevim: a učitelky určitě děti ve školce nebijou, aspoň nase ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 11:47

@P4ja boha.. Já jim placla přes zadek, jen když něco opravdu provedli, což se stalo asi tak 3× za celou dobu. A to věděli moc dobře za co to bylo. Rozhodně je nebiju, netyram apod. Kort jen kvůli tomu, že mi nerozumí. Přijde mi, že si to tu dost zkreslujete a prekrucujete to. Teď mi přijde, že jsem ta špatná já. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1086
20.1.19 11:47

@pikola : aby ses nedivila… u nás to normálně dělají, i na holou. a na 1. stupni v ZŠ občas taky. ale co oči nevidí, srdce nebolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 11:49

@PupuP tak oni si pod tím představují asi něco jiného, protože jinak tedy pak reakce nechápu, když člověk řekne, že někdy dítě placne přes zadek, když něco provede a je z toho u některých, že už je tyrame. No nevím no.. Dřív to nikomu nevadilo a v dnešní době už je kterýkoliv pokarani označené za týrání.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
20.1.19 11:50

Promluv si s bratrem - to co popisuješ docela ukazuje na psychické týrání a podle všeho to nezvládnou sami. Ideální by bylo, kdyby si jejich rodiče přiznali, že mají problém a chtějí ho řešit - v psychoterapii. Protože pokud si to nepřiznají a budou s tím pokračovat, tak to je na sociálku.

A nemůžete předtím jako rodina zavírat oči - nezlepší se to, není to fáze. Jakmile k tomu mlčíte a nic neděláte, tak jste vlastně spolupachatelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.1.19 11:54
@Anonymní píše:
@PupuP tak oni si pod tím představují asi něco jiného, protože jinak tedy pak reakce nechápu, když člověk řekne, že někdy dítě placne přes zadek, když něco provede a je z toho u některých, že už je tyrame. No nevím no.. Dřív to nikomu nevadilo a v dnešní době už je kterýkoliv pokarani označené za týrání.

já s tebou souhlasím… nechápu to. já dostala pohlavek od učitelů ještě v 5. třídě ZŠ a to není tak dlouho, asi před 15 lety… a rodiče mi občas pleskli taky. a trauma teda nemám a rodiče miluju. naštěstí se s přítelem na výchově shodneme, neříkám mlátit páskem, ale když občas vidím, co některé vzteklé děti předvádí a rodiče se je bojí plácnout, aby je někde neviděl :nevim: no nic no. já ti fandím, ale je vidět, že rodiče to zanedbali a ty už s tím nic nenaděláš--- zkus si třeba promluvit s nějakým odborníkem nebo zajít na jejich lékařkou, když nemluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@P4ja já jsem se „vychovavala“ sama. Moje máma se o mě nezajímala a její přítel mě mlátil a dokonce mi udělal i popáleniny 2 stupně. Jsem samouk ve všem, hlavně jsem musela brzy dospět. Takže vím, jak je těžké důvěřovat a rozumět a dostat se z té špatne psychiky.

• Citovat
  • Upravit
35792
@PupuP píše:
@pikola : aby ses nedivila… u nás to normálně dělají, i na holou. a na 1. stupni v ZŠ občas taky. ale co oči nevidí, srdce nebolí :nevim:

U nás ne, dcera by mi to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 11:57

@PupuP no to můj děda je schopný mi ji placnout občas ještě teď :D bylo to normální vždycky. Dokážu rozeznat, co je týrání a co výchovný. Pak se člověk diví, když vše hned považuje za týrání. No děkuji moc za radu.. Zkusím si promluvit s nějakým odborníkem a pak zkusím i jejich lékaře. Zkusím si trochu víc popovídat se svagrovou. Musí se s tím začít něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
9918
20.1.19 11:58

Petilete dite rika tri slova a neni v peci odborneho lekare ? Tomu neverim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.1.19 11:59
@Anonymní píše:
@PupuP no to můj děda je schopný mi ji placnout občas ještě teď :D bylo to normální vždycky. Dokážu rozeznat, co je týrání a co výchovný. Pak se člověk diví, když vše hned považuje za týrání. No děkuji moc za radu.. Zkusím si promluvit s nějakým odborníkem a pak zkusím i jejich lékaře. Zkusím si trochu víc popovídat se svagrovou. Musí se s tím začít něco dělat.

Normální je děti nebít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
20.1.19 12:10

No já osobně jsem dostala za celé dětství tak 2×, byla jsem hodné dítě :mrgreen: ale jak se říká, škoda facky, která padne vedle… Za nás když dítě dostalo ve škole na zadek a doma si postezovalo, tak dostalo ještě přidáno… Jelikož si to zasloužilo! Ta dnešní výchova, že se na dítě nesmí nikdo ani křive podívat… A matky co považuji dát dítěti na zadek za týrání, to je katastrofa sama o sobě… Jinak k tomu co tu píšeš, to je dost hrozný. Dle toho že starší nemluví a v 5 letech ani nechodí do školky, už to je divný. Předpokládám že k doktorce asi taky moc nechodí když ji to není divné… Určitě je tam něco špatně a děti mají psychické trama a potíže, ale to ty sama těžko vyřeším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 12:14

@Staworowski no tak začínám pochybovat otom, že s nimi k doktorovi chodí. Mi neříkejte, že by to doktor neřešil :( no dneska je týrání snad všechno. Přijde mi to už přehnané.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML