Nemluví, mají psychické problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1480
20.1.19 12:17
@Anonymní píše:
@Staworowski no tak začínám pochybovat otom, že s nimi k doktorovi chodí. Mi neříkejte, že by to doktor neřešil :( no dneska je týrání snad všechno. Přijde mi to už přehnané.

Dle všeho nechodí, buď vůbec, nebo málo a doktorce třeba nemluví že se stydí před ní a doma mluví normálně… Záleží i na dr, každá je jinak pečlivá. A proč nechodí do školky?
Za mě jste dobrá, že se snažíte. Určitě se ty děti mají u vás lépe než u řidičů (bez ohledu na to že jim třeba naplacate). Někdo by se na to proste vykašlal a nezlobil se s nimi, jak tu některé autorky píší........ Vy se aspoň snažíte, ikdyz po svém a třeba ne vždy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
20.1.19 12:21
@Anonymní píše:
@Staworowski no tak začínám pochybovat otom, že s nimi k doktorovi chodí. Mi neříkejte, že by to doktor neřešil :( no dneska je týrání snad všechno. Přijde mi to už přehnané.

S dětma se musí chodit k lékaři, aspoň na ty povinné prohlídky, ta je v 5 letech. Kdyby nechodili, najde si je sociálka. Ty o nich asi moc nevíš, že? A kam chodí matka tak často, do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 12:21

@Staworowski protože je doma s tím mladším, tak je doma s obouma, ale pochybuji, že ho někde vezmou, když nemá základní návyky. Umýt se, čištění zubů apod. Nedávno se teprve naučil starší chodit bez pliny a chodit na záchod. :?

• Citovat
  • Upravit
21091
20.1.19 12:23
@Anonymní píše:
@P4ja boha.. Já jim placla přes zadek, jen když něco opravdu provedli, což se stalo asi tak 3× za celou dobu. A to věděli moc dobře za co to bylo. Rozhodně je nebiju, netyram apod. Kort jen kvůli tomu, že mi nerozumí. Přijde mi, že si to tu dost zkreslujete a prekrucujete to. Teď mi přijde, že jsem ta špatná já. :zed: :zed:

Nic takového jsem nepsala, že jsi špatná. Ale že to plácnutí je potřeba vidět v kontextu toho týrání. Ty určitě dokážeš rozhodnout a odlišit plácnutí od bití ale ony těžko. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 12:23

@pikola nechodí do práce. Vím jen to, co vidím u nás. S ní když člověk mluví a něco ji řekne vše odkejve i to, že s nimi musí někam zajít apod. Ale výsledek 0. Jezdí za nějakým chlapem a nebo někam pít. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 12:24

@P4ja bylo to spíše myšleno obecně na všechny reakce, ne přímo na tebe, promiň :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 12:25

@Jana525 za normálních okolností bych tomu nevěřila ani já.

• Citovat
  • Upravit
35792
20.1.19 12:25
@Anonymní píše:
@Staworowski protože je doma s tím mladším, tak je doma s obouma, ale pochybuji, že ho někde vezmou, když nemá základní návyky. Umýt se, čištění zubů apod. Nedávno se teprve naučil starší chodit bez pliny a chodit na záchod. :?

Předškolní děti mají povinnou školku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 12:26

@pikola jak jsem zmiňovala, nejsem máma. Tak úplně nevím, jak to s tímhle chodí. V kolika do školky musí, jak často se snimi musí k doktorovi apod. :?

• Citovat
  • Upravit
1480
@Anonymní píše:
@Staworowski protože je doma s tím mladším, tak je doma s obouma, ale pochybuji, že ho někde vezmou, když nemá základní návyky. Umýt se, čištění zubů apod. Nedávno se teprve naučil starší chodit bez pliny a chodit na záchod. :?

No to jen dokresluje celkový obraz....... Ale stejně ho bude muset dát, aspoň na ten poslední rok před nástupem do ZŠ. A ona je tedy s dětmi doma? Píšeš že matka furt někde litá, co to znamená? Jak často je hlidas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci jen říct, že já ještě máma nejsem. Často hlídám svagrovy děti. Jednomu je skoro 5 let a druhému 3 roky. Trápí mě, že ještě ani neumí mluvit, hlavně ten skoro 5 lety. Jejich slovní zásoba jsou 3 slova max. Také tu máme pouze sprchový kout a vykoupat je velmi těžké. Ten nejmenší má úplně hystericky záchvat a to tu sprchu mám vedle a namacim Tam jen houbičkou, aby se tolik nebál. A ukazují mi na sobě, že to nic není a snažím se dělat s nim blbosti. Drží se mě zuby nehty a šíleně řve, jednou se mi i pocural a to mě už docela vyděsilo. Ten druhý trochu řve, dnes už se mi povedlo, že se tam i smál, když jsem dělala blbosti. Nakonec jsem se dozvěděla, že je občas sprchou trestání, sama mi to řekla a že rodiče jim to dělali taky, jenže oni z toho neměli trauma, tyhle děti očividně trauma mají. Navíc začínám pozorovat u mladšího psychické problémy, jako mlácení hlavou o gauč, když ho jdu uspat tak o postel a u toho řve. Je to těžké, hodně se na ně vztekam, ale vím že za to nemůžou. Neumějí si říct, co chtějí, jsou na sebe zlý, ten mladší mi ještě dělá naschváli a schválně silha, když na něj kricim. To občas opravdu člověku rupnou nervy. Sem tam kde mě dostanou přes zadek. U nich stačí jen malinko, řvou jak kdybych je tyrala :D nevím si rady, jak jim pomoct. Jak naučit starší dítě mluvit? Jak je naučit, že sprcha jim neublíží, když je tak občas trestaji?

Taky jsem bývala trestána studenou sprchou. Dodnes nenávidím studenou a vlažnou vodu. Nesu si to právě z dětství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 12:29

@Staworowski každý druhý vikend skoro. Ano je s dětmi doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 12:30

Pro anonymni

U mě tak řešili záchvaty vzteku, poradil jim to i doktor, ale vždy jen tak lehce studenou vodou přes hlavu. Trauma nemám. Ale asi spíš jde o to, proč to rodiče dělají, jak to dělají apod.

• Citovat
  • Upravit
30408
20.1.19 12:30
@Anonymní píše:
@hanka.br. Detinsky? Chtěla bych vědět, kde se vyjadřují Detinsky :) ocividne to doktor neřeší a ne do školky nechodí. V pohodě je to váš názor, Mladá jsem to ano, stará si ještě nepřijdu. :D nezkušená je dost možné, sama děti svoje nemám. Ale celkově s dětmi zkušenosti mám, ale pracuji s postiženými. Většinou jsou to děti s mentální poruchou. Nemám tudíž zkušenost ještě s psychickou poruchou.

A to jsou rodiče těch dětí retardovaní? Nebo jste nějaké etnikum? Pětileté dítě říká tři slova, do školky nechodí - přitom je školní docházka v předškolním roce povinná pokud vím…a nikdo to neřeší? Rodiče jsou v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 12:32

@hanka.br. Matka se jim nevěnuje, otec alkoholik. Co víc na to říct. Jak se má Dítě naučit mluvit, když s ním nekomunikuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML