Tresty ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
16.5.19 22:00
@blumen píše:
No tak to je pak ten problem a vec nazoru, u nas je primo pred vstupem do tridy pred teidou v samostatne oddelene mistnosti.

I kdyby byla šatna před vstupem do třídy, tak je to od učitelky přehnaný trest. Se vžijte do té malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
16.5.19 22:01
@Tamara83 píše:
I kdyby byla šatny před vstupem do třídy, tak je to od učitelky přehnaný trest. Se vžijte do té malé.

Klidne se vziju, nema zlobit. Tohle opravdu neprozivam. Nezavreli ji do sklepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

Mno…na školení BOZP (bezpečnost práce) se nás školitelka jako první ptala, zda děláme „spaní ve školce“, po odpovědi NE, se usmála od ucha k uchu…To je dobře!!! Na náš udivený výraz „proč“? odvětila, že se jedná o akci BEZ rodičů, ve školce a PO provozní době mateřské školy, což pro nás znamená jediné…veškeré úrazy jdou za NÁMI. Na rozdíl od úrazů v době provozu. Pozor, neplést se školkou v přírodě, to je něco jiného…to není v budově školky a na ŠVP nás vysílá ředitelka (pracovní cesta). Cokoliv se prostě stane při přespávání, jde na vrub učitelek. A ony ještě šoupnou dítě mimo dozor, mimo doslech. Doufám, že zamkly školku…kdyby holka (brečící) vzala kramle a zdrhla z té šatny…no.
A ještě by mě zajímalo kde spaly učitelky? Takhle to vypadá, že v jiné místnosti. Mohly si rušící element dát k sobě, když už…pod dozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
@blumen píše:
Aby mi ucitelka volala, ze si nedokazi poradit s ditetem? No to fakt ne. Volaji pri horecce akorat, tezsim uraze (doted nebyl nas pripad).

takže raději necháš své dítě spát SAMO v šatně než bys sis jí vyzvedla, hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.5.19 22:02

@FreeLady12 Tohle si preci pedagog nemuze dovolit! Jak meli zajisteny v satne dozor a hygienu pro zdravy spanek? Rozhodne bych to resila s reditelkou skolky a kdyz ta by se k nicemu nemela tak se obratit na zrizivatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85314
16.5.19 22:03
@bublinek píše:
takže raději necháš své dítě spát SAMO v šatně než bys sis jí vyzvedla, hustý

Ano, samozrejme. Budu chodit z prace a brat si volno, protoze zlobi. Ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.19 22:04
@FreeLady12 píše:
Ahoj maminky,
Chtěla bych znat nestranny názor (píšu na mobilu tak se omlouvam za pripadne chyby)

Každoročně předškoláčci přespávají jednu noc ve školce. Moje dcerka to absolvovala v noci na dnešek. Dnes odpoledne jsem si ji vyzvedávala a ptala se ucitelky jak si to užili. Ta se hned chytla a že prý hlavne s tou naší. Že prý jí museli dat spat samotnou do šatny, že zlobila. V tu chvili jsem neměla slov a chtěla jsem si o tom nejdříve promluvit s dcerou.

Dozvedela jsem se, že si se dvěma kamarádkami povídaly. Což nesměly.

Přiznávám, že dcera je chronický zlobivec. Tedy alespoň podle učitelek. Doma i u babiček je zlatá. Nemáme s ní problém.

Podle učitelek je to ale potížistka, dávám si ruku na srdce a přiznávám, že ve školce není svatoušek. Ale uz mi prijde, že je vyloženě na mušce a kdyz se nekde neco děje tak za to automaticky, dle učitelek, může ta naše.

Co se spaní týče tak, dle výpovědi dcery, byl zákaz mluvení, dve holcicky zacaly mluvit tak jim dcera rekla ať jsou potichu, nakonec se k nim ale přidala a povidaly si tři. Nikoho nebudily. Vlitla na ne učitelka a moje dite poslala spát samotné do šatny. Ta samozrejme plakala. Ptala jsem se ji proc pani ucitelce neřekla, že si nepovidala sama a prej proto, že ve školce se musi poslouchat a kdyz to pani ucitelce chtela vysvětlit tak ji řekla:„Ty mlč.“

Sama tam pak v šatne samozrejme plakala…tak mi to vrta hlavou a prijde mi to teda dost nespravedlivé. Sama se sebou si asi nepovidala, ale potrestaná je opět jen ona!

Jeste to pochopim pri polednim spaní, ale toto byla noc ve školce. Prostě zážitek. A oni ji daji takhle samotnou do šatny?

Zitra to chci probrat s ucitelkama jen bych chtela znat vas názor :think:

Nechat spát dítě samotné v šatně školky mi přijde kruté. Vyřídila bych si to s povídalkou přes den. Třeba by nám musela říct nějakou básničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.5.19 22:04
@blumen píše:
Klidne se vziju, nema zlobit. Tohle opravdu neprozivam. Nezavreli ji do sklepa.

Asi se nám zde obhajuje učitelka z mateřské školky, která dala spat dítě za trest do šatny. Malé dítě to třeba tak cítí, že bylo ve sklepě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
16.5.19 22:06

Meli to resit jinak. Jen odsunout postel nekam od ostatnich, sle ve stejne mistnosti. Tak to delaji u nas s detmi, co poo nechteji spat a rusi ostatni. Nechat dite spat samotné v mistnosti, kdd se nespi, chudak mala. Aby se v te satne ted nebala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
16.5.19 22:06
@blumen píše:
Ano, samozrejme. Budu chodit z prace a brat si volno, protoze zlobi. Ani omylem.

připomínáš mi mojí matku a tu bych nechtěla ani jako tchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.19 22:07

No tak to je sila.Ja bych teda byla nastavana proc me nezavolali. A co ma spat dite samo na satne. Brebentili tri a byla potrestana jedna a jeste takto. Ucitelky si na ni podle meho zasedli. A holcicka to jiste vi.

• Citovat
  • Upravit
10651
16.5.19 22:07
@Tamara83 píše:
Asi se nám zde obhajuje učitelka z mateřské školky, která dala spat dítě za trest do šatny. Malé dítě to třeba tak cítí, že bylo ve sklepě.
:palec: pro takovou „ucitelku“ bohuzel nemam slusne pojmenivani. Zavrela bych ji taky na noc do satny, at si to madam vyzkousi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.5.19 22:08

Mě by zajímalo, jak daleko ta šatna je. Holčička mohla ležet 2m od ostatních třeba… z toho bych drama nedělala. Zamčeno určitě bylo, nepředpokládám, že jsou učitelky padlé na hlavu. Ale vadila by mi plocha ke spaní na špinavé podlaze v šatně, třeba příprava na spaní pod širákem…
Jinak holčičky si taky mohly zcela „neškodně“ povídat třeba o půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
16.5.19 22:08

Ježiš to je hrozný, chudinka malá, ta moje by se tam zbláznila strachy :( Nenechala bych to bez odezvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
16.5.19 22:09
@lupilka.cz píše:
Meli to resit jinak. Jen odsunout postel nekam od ostatnich, sle ve stejne mistnosti. Tak to delaji u nas s detmi, co poo nechteji spat a rusi ostatni. Nechat dite spat samotné v mistnosti, kdd se nespi, chudak mala. Aby se v te satne ted nebala :(

Aby se ted vbec nebala sama v noci. Tyhle male deti vsechno hrozne prozivaji. Tenhle trest mi prijde jak pred 50 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí